Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

mp2934

mp2934

Üye
takip ettiğim bir sitede şöyle bir haber var doğruluk payı var mı acaba?
Windows 10 yıldönümü güncellemesinin PC ve ardından akıllı telefonlar için yayınlanmasının ardından PC cephesinde bazı Win32 uygulamaları Windows uygulama mağazasına taşınmaya başladı.
Evernote’un Win32 uygulamasından mağaza uygulamasına çevrilmesi ile dikkat çeken gelişme F.lux ile devam edecek gibi görünüyor. Gün ışığına, saatlere göre okumayı kolaylaştıran program f.lux’un Windows uygulama mağazasında görünmesi üzerine geliştiricilerine ulaşan kullanıcı; f.lux’un uygulama olarak mağazada yer alacağını doğrulattı.
Öte yandan Microsoft’un da f.lux benzeri ‘Blue light reduction/Mavi ışık azaltma’ özelliğini PC’ler için önümüzdeki yıl içerisinde getireceği biliniyor.

• Beğen
Tepkiler: Krnl386

furyzer0

furyzer0

Üye
takip ettiğim bir sitede şöyle bir haber var doğruluk payı var mı acaba?
Windows 10 yıldönümü güncellemesinin PC ve ardından akıllı telefonlar için yayınlanmasının ardından PC cephesinde bazı Win32 uygulamaları Windows uygulama mağazasına taşınmaya başladı.
Evernote’un Win32 uygulamasından mağaza uygulamasına çevrilmesi ile dikkat çeken gelişme F.lux ile devam edecek gibi görünüyor. Gün ışığına, saatlere göre okumayı kolaylaştıran program f.lux’un Windows uygulama mağazasında görünmesi üzerine geliştiricilerine ulaşan kullanıcı; f.lux’un uygulama olarak mağazada yer alacağını doğrulattı.
Öte yandan Microsoft’un da f.lux benzeri ‘Blue light reduction/Mavi ışık azaltma’ özelliğini PC’ler için önümüzdeki yıl içerisinde getireceği biliniyor.
Şu an kaynak koduna sahip herkes istediği exe uygulamayı app bridge ile appx formatına dönüştürüp mağazaya koyabilir üstelik modern uygulamanın cortana, bildirim ve mağazadan güncellenme gibi özelliklerine de sahip olabilir.

Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Sarı civcivimin ekranı kırıldı. Perşembeden beri android kullanıyordum. Şimdi aldım 1520 cihazımı. Hakkaten yemişim androidi. Şu sistemin ve bu cihazın verdiği keyfi alamadım.

• Beğen
Tepkiler: symbianbelle, dark_13, Aybars1979 ve 4 diğerleri
furyzer0

furyzer0

Üye
Sarı civcivimin ekranı kırıldı. Perşembeden beri android kullanıyordum. Şimdi aldım 1520 cihazımı. Hakkaten yemişim androidi. Şu sistemin ve bu cihazın verdiği keyfi alamadım.
1520 bir yana diğer cihazlar bir yana şimdi :)

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve Aybin.Kilic
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Yok be abi kim uğraşır mağaza bu haldeyken. İşe Samsung, LG, HTC gibi büyük firmalar girmedikçe olmaz bu iş olmayacakta zaten.
Eski dost Nokia sağlam bi Android'le gelse de yabancılık çekmeden geçsek diğer platforma.
Nokia android ile gelirse hiç bakmam yüzüne. Meego devamı sailfish işletim sistemi ile gelirse hiç düşünmeden geçerim. Zamanında androide atar yapmıştı. :pokey::pokey::pokey:

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Nokia android ile gelirse hiç bakmam yüzüne. Meego devamı sailfish işletim sistemi ile gelirse hiç düşünmeden geçerim. Zamanında androide atar yapmıştı. :pokey::pokey::pokey:
Anlaşılan o ki mesele sadece ve tek başına şirket, telefon markası veya işletim sistemi değilmiş.
Her insanın duygu ve düşünceleriyle oluşturduğu bakış; telefon modeli, işletim sistemi ve marka seçiminde bir bütün olarak etkili oluyormuş.
Bunların dışında arada gel gitçilerde var.
ve tabi genel anlamda çoğunluk olarak kullanıcı topluluğunun meyline göre karar verenlerde var..

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
serinaga

serinaga

Üye

Arkadaşım ne yaptın ? Ekranı mı değiştirttin ? Kaça yaptırdın ? Sadece dokunmatik ekran mı ? Yoksa LCD ekranı sa mı değiştirildi ?

Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi

Esendağlı

Esendağlı

Üye
  • Beğen
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Arkadaşım ne yaptın ? Ekranı mı değiştirttin ? Kaça yaptırdın ? Sadece dokunmatik ekran mı ? Yoksa LCD ekranı sa mı değiştirildi ?

Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi
komple ekran + dokunmatik değişti 300 Tl mal oldu. Şimdilik bir sorunla karşılaşmadım.

serinaga

serinaga

Üye
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Aybars1979

Aybars1979

Üye
Valla bugün elimde ki l 830 ile iphone 6 ya kafa tuttum işyerinde. bir glance gösterdim, bir çift tık uyandırma yaptım dedim ki 550tl lik telde var bunlar (tabi tel bana 550tl ye mal oldu sıfır fiyatını söylemiyorum) hani senin 3000tl lik telin maharetlerini görelim. bana dediği 3 aya kalmaz kasmaya başlar senin ki oldu. demek ki iphone kullanıcılarında android de ki kasıyor geyiğini çok yapıyorlar, belli ki android ile karıştırdı benim teli.:D

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen ve Aybin.Kilic
furyzer0

furyzer0

Üye
Malesef çok büyük ihtimal android ile gelecek. Çünkü artık Nokia Finlandiyalı Nokia değil Çinli hdm global şirketine bağlı Nokia olduğundan eskisi ile tek alakası ekibindeki bazı üyeler olacak.

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Ne zamandan beri Google Play linklerine tıklayınca Windows mağazası açılıyor. Ben daha yeni fark ettim :) son kullanıcı için önemli bir özellik bence.

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Ne zamandan beri Google Play linklerine tıklayınca Windows mağazası açılıyor. Ben daha yeni fark ettim :) son kullanıcı için önemli bir özellik bence.
Onedrive linkleri uygulamayı açmıyor daha da kötüsü iOS için uygulamayı indir diyerek iTunes'a yönlendiriyor :(
Microsoft'un kendi sitesi yine Msnin kendi tarayıcısı olan Edge'in user agent'ını tanımıyor çok acı bir durum.

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Onedrive linkleri uygulamayı açmıyor daha da kötüsü iOS için uygulamayı indir diyerek iTunes'a yönlendiriyor :(
Microsoft'un kendi sitesi yine Msnin kendi tarayıcısı olan Edge'in user agent'ını tanımıyor çok acı bir durum.
Onedrive hesabıma edge ile giriş yaptım mobilden altta ufak bir bildirim çıktı uygulamayı kullan vs gibi ona dokundum uygulamadan bulunduğum klasörü açtı :)
onedrive sitesinde uygulamayı indirmek için denediğimde böyle oluyor ios ile hiç karşılaşmadım

linke tıklayınca direkt uygulamanın açılmıyor olması konusunda haklısınız.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Windows 10 Mobile Yapı 14393.221 Release Preview ve Slow Ring için yayınlandı.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: furyzer0, Aybin.Kilic ve Esendağlı
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Sanırım ufak bir güncelleme indirmesi 5 dk.falan sürdü şuan çarklardayım.

• Beğen
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Buraların bu kadar seyrelmesinin büyük nedenlerden biri de bence Microsoft'un eski telefonlara w10 ve yeni Redstone yapılarını vermemesidir. Büyük çoğunluğumuzun elinde hala eski telefonlar var ve çoğu kişi çetrefilli yollardan Redstone yüklemek için uğraşamıyor.

Mobil cihaz ile gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll

Üst Alt