Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

VeysiTekinTR

VeysiTekinTR

Üye
Hocam yapıyı yükledim ama pin girmek için tuş takımı gelmiyor nasıl sıfırlayabilirim telefonu bu şekilde. hiçbir yere giremiyorum pini girmeden.(Telefonun kendi pini)
Arkadaşlar acil yardım edebilecek olan var mı?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Joe Belfiore, yaklaşık dokuz ay süren tatilin ardından yeniden Windows grubu görevine geri geldi. Bakalım bu süre içinde test ettiği İos ve Android platformlarında ne gibi deneyimler öğrenmiş ve ne kadarını Windows 10 Mobile'a uygulayabilecek. :hmmm

• Beğen
Tepkiler: ddnet ve Krnl386
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Joe Belfiore, yaklaşık dokuz ay süren tatilin ardından yeniden Windows grubu görevine geri geldi. Bakalım bu süre içinde test ettiği İos ve Android platformlarında ne gibi deneyimler öğrenmiş ve ne kadarını Windows 10 Mobile'a uygulayabilecek. :hmmm
Bence Android ve iOS'la yarışamayacağını anlayıp, bu işi bitirelim der yönetime. Hala kullanıcı olarak bişeyler beklemek Windows 10 Mobile'den hayalperestlik olur.

• Beğen
Tepkiler: ademoz05 ve Krnl386
Krnl386

Krnl386

Üye
Kararlı sürüm önümüzdeki ay verirler sanırım?

Bay H

Bay H

Üye
14393.189 numaralı yapının kullanıma sunulduğu belirtiliyor.

• Beğen
Tepkiler: Krnl386 ve furyzer0
Bay H

Bay H

Üye
Evet, beklenen gelişme oldu; Evrensel Skype uygulaması ile SMS gönderilebiliyor 11.8.80 sürümü ile.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: flutewoddy ve furyzer0
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu arada Yapı 14926 sürümünü yüklerken 800703ed hatası alanlar, SD kartı çıkartıp tekrar denerlerse yüklemeyi başarılı bir şekilde tamamlayabilirler. Tabi bunun garantisi yok.

mami_61_29

mami_61_29

Üye
slm arkadaşlar ben mağazada sorun yaşıyorum bir haftadır,face,twitter,mtalk bunları yükleyemiyorum hata veriyor neden acaba bir haftadır böyle yükleyemedim bunları bir türlü

serinaga

serinaga

Üye
Benim 1520 de bu güncelleme sonrasında şebeke sorunu çıktı daha doğrusu simkartı takın yazıyor,cihazı kapatıp açtım,simkartı çıkarttım taktım sorun hala devam ediyor,sanırım sıfırlamam gerekecek.
Edit:Sıfırlamaya başladım umarım düzelir.

Bende herhangi bir sorun çıkmadı ...

Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
slm arkadaşlar ben mağazada sorun yaşıyorum bir haftadır,face,twitter,mtalk bunları yükleyemiyorum hata veriyor neden acaba bir haftadır böyle yükleyemedim bunları bir türlü
sd kartı çıkartıp depolama alanı olarak telefonu seçin. Bir ihtimal düzelir

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
depolama alanı zaten telefon seçili yine de kartı çıkarıp öyle mi denemem gerek
Ayarlara girip hafıza kartına yönlendirme yapın. Telefonu kapatıp açın. İndirmeyi deneyin. Olmazsa depolama alanını değiştirin tekrar kapatıp açın. En son çare uygulamaları Depolamadan silin yeniden kurmayı deneyin

mami_61_29

mami_61_29

Üye
Ayarlara girip hafıza kartına yönlendirme yapın. Telefonu kapatıp açın. İndirmeyi deneyin. Olmazsa depolama alanını değiştirin tekrar kapatıp açın. En son çare uygulamaları Depolamadan silin yeniden kurmayı deneyin
Arkadaşım telefonu sıfırladım şimdi kurdum hepsini oldu

mTalk'tan gönderildi

omerk88

omerk88

Üye
arkadaşlar farklı bi konu olacak ama bu kişiler de Facebook senkronize niye kaldırdılar kişilerin resimleri Facebook sayfası hepsi görünüyordu şimdi hiç biri yok nasıl düzeltiriz yolu var mı acaba. Windows uygulaması Facebook yüklemeye çalışıyorum bu ürüne sahipsiniz diyor izin vermiyor

remzi33

remzi33

Üye
arkadaşlar farklı bi konu olacak ama bu kişiler de Facebook senkronize niye kaldırdılar kişilerin resimleri Facebook sayfası hepsi görünüyordu şimdi hiç biri yok nasıl düzeltiriz yolu var mı acaba. Windows uygulaması Facebook yüklemeye çalışıyorum bu ürüne sahipsiniz diyor izin vermiyor
hocam facebook uygulamasını yükle:
sonra giriş yap, Diğerleri butonuna tıkla, Contact and Calendar Sync seçeneği var. Ona tıkla senkronizasyon yap

• Beğen
Tepkiler: omerk88
lamia925

lamia925

Üye
gençler lumia 925 e skype preview yükleyecektim appx olarak fakat yüklenmedi bende eski skype ı kaldırmıştım şimdi mağazadan skype indirirken hata veriyor(HATA KODU 0*80240024) ne yapabilirim bilgisi olan var mı

furyzer0

furyzer0

Üye
gençler lumia 925 e skype preview yükleyecektim appx olarak fakat yüklenmedi bende eski skype ı kaldırmıştım şimdi mağazadan skype indirirken hata veriyor(HATA KODU 0*80240024) ne yapabilirim bilgisi olan var mı
Eğer 10586 yapısında ise preview yükleyemezsin.

Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]

Son düzenleme:
lamia925

lamia925

Üye
Eğer 19586 yapısında ise preview yükleyemezsin.

Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]
Hocam yükleniyor diye bir haber okumuştum fakat olmuyo aksine normal skype da mağazada indirilmiyo hata veriyo

Üst Alt