VeysiTekinTR
Üye
Arkadaşlar acil yardım edebilecek olan var mı?Hocam yapıyı yükledim ama pin girmek için tuş takımı gelmiyor nasıl sıfırlayabilirim telefonu bu şekilde. hiçbir yere giremiyorum pini girmeden.(Telefonun kendi pini)
Arkadaşlar acil yardım edebilecek olan var mı?Hocam yapıyı yükledim ama pin girmek için tuş takımı gelmiyor nasıl sıfırlayabilirim telefonu bu şekilde. hiçbir yere giremiyorum pini girmeden.(Telefonun kendi pini)
Tuş kombinasyonu yolu ile telefon kapalıyken format atabilirsinizArkadaşlar acil yardım edebilecek olan var mı?

tek ilginç gelen şey ayarların ortalanmış olmasıBence Android ve iOS'la yarışamayacağını anlayıp, bu işi bitirelim der yönetime. Hala kullanıcı olarak bişeyler beklemek Windows 10 Mobile'den hayalperestlik olur.Joe Belfiore, yaklaşık dokuz ay süren tatilin ardından yeniden Windows grubu görevine geri geldi. Bakalım bu süre içinde test ettiği İos ve Android platformlarında ne gibi deneyimler öğrenmiş ve ne kadarını Windows 10 Mobile'a uygulayabilecek.![]()
hocam daha fazla takvimden bırakıp tekrar seçin deneyerek doğrusunu bulursunuzbende zaten seçiliymiş ama yinede görünüm sizdeki gibi değil hala.
Benim 1520 de bu güncelleme sonrasında şebeke sorunu çıktı daha doğrusu simkartı takın yazıyor,cihazı kapatıp açtım,simkartı çıkarttım taktım sorun hala devam ediyor,sanırım sıfırlamam gerekecek.
Edit:Sıfırlamaya başladım umarım düzelir.
sd kartı çıkartıp depolama alanı olarak telefonu seçin. Bir ihtimal düzelirslm arkadaşlar ben mağazada sorun yaşıyorum bir haftadır,face,twitter,mtalk bunları yükleyemiyorum hata veriyor neden acaba bir haftadır böyle yükleyemedim bunları bir türlü
depolama alanı zaten telefon seçili yine de kartı çıkarıp öyle mi denemem gereksd kartı çıkartıp depolama alanı olarak telefonu seçin. Bir ihtimal düzelir
Ayarlara girip hafıza kartına yönlendirme yapın. Telefonu kapatıp açın. İndirmeyi deneyin. Olmazsa depolama alanını değiştirin tekrar kapatıp açın. En son çare uygulamaları Depolamadan silin yeniden kurmayı deneyindepolama alanı zaten telefon seçili yine de kartı çıkarıp öyle mi denemem gerek
Arkadaşım telefonu sıfırladım şimdi kurdum hepsini olduAyarlara girip hafıza kartına yönlendirme yapın. Telefonu kapatıp açın. İndirmeyi deneyin. Olmazsa depolama alanını değiştirin tekrar kapatıp açın. En son çare uygulamaları Depolamadan silin yeniden kurmayı deneyin
hocam facebook uygulamasını yükle:arkadaşlar farklı bi konu olacak ama bu kişiler de Facebook senkronize niye kaldırdılar kişilerin resimleri Facebook sayfası hepsi görünüyordu şimdi hiç biri yok nasıl düzeltiriz yolu var mı acaba. Windows uygulaması Facebook yüklemeye çalışıyorum bu ürüne sahipsiniz diyor izin vermiyor
Eğer 10586 yapısında ise preview yükleyemezsin.gençler lumia 925 e skype preview yükleyecektim appx olarak fakat yüklenmedi bende eski skype ı kaldırmıştım şimdi mağazadan skype indirirken hata veriyor(HATA KODU 0*80240024) ne yapabilirim bilgisi olan var mı
Hocam yükleniyor diye bir haber okumuştum fakat olmuyo aksine normal skype da mağazada indirilmiyo hata veriyoEğer 19586 yapısında ise preview yükleyemezsin.
Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]