Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

braayn

braayn

Üye
Hocam dediklerinize %100 katiliyorum. Ben bu platforma wp7/lumia 710 la katildim. Yanlis hatirlamiyorsam eger telefonu 2012 yazinda aldim. O zamanlar heyecanliydim yeni platform, arkasinda microsoft var gelisir diye. Once wp7.8 kazigini yedik. Sonrada gorduk ki 8 alanlar bile kazik yemekten kurtulmadi 10 cikinca. Simdi şoyle ki aradan 4 koca yıl gecmis. Birakin bi sistemi gelistirmeyi, bu surede kac tane yeni isletim sistemi cikartabilirdi bu insanlar. Allahtan sistemin gelismeyecegini cok onceden fark ettim de 3 yildir lg g2 yle sorunsuz takiliyorum. Kimseye almayin kullanmayin demiyorum herkesin kendi karari, ama bu sirket de kimsenin babasinin mali degil seneler boyunca yaptigi hatalar sineye cekilir cinsten degil(wp icin konusuyorum). O yuzden bence ha gelisti ha gelisecek diye kafa yormaktansa alin baska bir telefon eger ki gelisirse yine wp ye gecin. Benim planim bu en azindan.. Iyi forumlar.

zaten ortalama 2 ile 3 yılda bir telefon değiştiriyoruz geçin android yada IOS'a ne zaman wpe oldu kıvama geçti o zaman wp ile yola devam edersiniz ..

furyzer0

furyzer0

Üye
zaten ortalama 2 ile 3 yılda bir telefon değiştiriyoruz geçin android yada IOS'a ne zaman wpe oldu kıvama geçti o zaman wp ile yola devam edersiniz ..
ben buna katilmiyorum o zamana kadar kimle gelisecek herkes ayrilirsa yok olur gider. ben ugrasmam istiyorsan senin tercihin.

VIA-T7D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
braayn

braayn

Üye
ben buna katilmiyorum o zamana kadar kimle gelisecek herkes ayrilirsa yok olur gider. ben ugrasmam istiyorsan senin tercihin.

VIA-T7D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
valla ben o kararı çoktan verdim joe before dahi gidip iphone kullanıyorsa artık diyecek laf yok....

dakamon

dakamon

Üye
valla ben o kararı çoktan verdim joe before dahi gidip iphone kullanıyorsa artık diyecek laf yok....
Haklısın bende karar verdim iphone a geçecektim fakat para yok :D el mahkum kullanıyoruz bozulana kadar telefonu. Bari temel şeylerde sıkıntı yapmasın diyorum oda olmuyor. O kasmayan dediğimiz sistem kasıyor takılıyor reset atıyor bazen bazen de donuyor.

Bay H

Bay H

Üye
Sıradaki Redstone 2 yapısının 14921 olması bekleniyor, bakalım.

serinaga

serinaga

Üye
Sıradaki Redstone 2 yapısının 14921 olması bekleniyor, bakalım.

Dört gözle bekliyoruz, artık birkaç yenilik gelse de heyecan olsa biraz :eller:

Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi

• Beğen
Tepkiler: furyzer0
og1907

og1907

Üye

Uyutuyorlar sürekli güncelleme veriyorlar yakında sizin cihazlarıda listeden çıkarırlarsa şaşırmayın.

furyzer0

furyzer0

Üye
Redstone 2 sürümlerini ilk yapılarında yine Redstone 1'de olduğu gibi Onecore çekirdeğinde yapısal değişiklikler yapılacaktır. Bu nedenle ilk bir kaç yapıda önemli bir değişiklik beklemeyin. Üçüncü yapıdan sonra ise :eller: yapabilirsiniz:ehe

Uyutuyorlar sürekli güncelleme veriyorlar yakında sizin cihazlarıda listeden çıkarırlarsa şaşırmayın.
...

Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]

Bay H

Bay H

Üye
O zaman dans, o zaman renk, o zaman bu hafta yeni yapı yok haftayı bekleyin.

serinaga

serinaga

Üye

@og1907 Arkadaşım 3 yılı geçti ben bu telefonu alalı, daha bir yıl daha alır güncelleme, eh sonrasında zaten telefon eskiyor, yeni teknolojiler çıkıyor. Bana 4 yıl kullanılabilen başka bir telefon önerebilir misin ? Ben fazlasıyla yararlandığımı düşünüyorum, yani kullandığım telefon hakkını fazlasıyla verdi ve en önemlisi insider bile olsam beni yarı yolda bırakmadı, hiç bir veri kaybım olmadı, onca telefonu resetledim, fabrika ayarlarına döndürdüm, uzun lafın kısası, bu sistem tam bana göre ...

• Beğen
Tepkiler: humanhunter ve Aybin.Kilic
Bay H

Bay H

Üye
14393.105 numaralı yıl dönümü toplu güncelleştirmesi indirilebilir durumda.
Release Preview ve Yavaş seçim için.

Bay H

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: serinaga, Esendağlı ve Aybin.Kilic
Krnl386

Krnl386

Üye
Bu güncelleme kararlı surum için mi?

afwerker

afwerker

Üye
Merhaba arkadaşlar acaba viber uygulaması bi bende mi sorunlu ? Birini aradığım zaman arama sonlandırılıyor sıfır kurulum yaptım hala aynı

Bay H

Bay H

Üye
Son uğraştığım birkaç şeyden sonra telefon boot döngüsüne girdi, hazır böyle bir fırsat geçmişken elime miui 8 in 6.9.1 numaralı marshmallow tabanlı betasını yükledim. Yüklemeyi yapmadan önce sıkıntılıydım biraz "pil" noktası çok düşündürdü. Redstone 1 ve 2 de iyi bulduğum pil performansının yine beta olan 6.9.1 üzerinde kötü olacağını düşünürken cihaz uzun süreli kullanımlarda bile Redstone sürümlerinin kat kat üzerine çıktı.

Çok ilginç bir şekilde Windows tam bir pil canavarına dönüşmüş son yapılarda, aynı cihaz üzerinde olduğu için çok daha iyi anlaşılıyor bu. Umarım pil konusunda gelecek yapılar daha iyi olur.

• Beğen
Tepkiler: Krnl386, Esendağlı, furyzer0 ve 2 diğerleri

Üst Alt