braayn
Üye
Hocam dediklerinize %100 katiliyorum. Ben bu platforma wp7/lumia 710 la katildim. Yanlis hatirlamiyorsam eger telefonu 2012 yazinda aldim. O zamanlar heyecanliydim yeni platform, arkasinda microsoft var gelisir diye. Once wp7.8 kazigini yedik. Sonrada gorduk ki 8 alanlar bile kazik yemekten kurtulmadi 10 cikinca. Simdi şoyle ki aradan 4 koca yıl gecmis. Birakin bi sistemi gelistirmeyi, bu surede kac tane yeni isletim sistemi cikartabilirdi bu insanlar. Allahtan sistemin gelismeyecegini cok onceden fark ettim de 3 yildir lg g2 yle sorunsuz takiliyorum. Kimseye almayin kullanmayin demiyorum herkesin kendi karari, ama bu sirket de kimsenin babasinin mali degil seneler boyunca yaptigi hatalar sineye cekilir cinsten degil(wp icin konusuyorum). O yuzden bence ha gelisti ha gelisecek diye kafa yormaktansa alin baska bir telefon eger ki gelisirse yine wp ye gecin. Benim planim bu en azindan.. Iyi forumlar.
zaten ortalama 2 ile 3 yılda bir telefon değiştiriyoruz geçin android yada IOS'a ne zaman wpe oldu kıvama geçti o zaman wp ile yola devam edersiniz ..
el mahkum kullanıyoruz bozulana kadar telefonu. Bari temel şeylerde sıkıntı yapmasın diyorum oda olmuyor. O kasmayan dediğimiz sistem kasıyor takılıyor reset atıyor bazen bazen de donuyor.