Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Bay H

Bay H

Üye
Yeni zil sesleri çok iyi olmuş, Bhangra Beat favorim.
Ana ekranın geç gelme sorunu var ve bildirim merkezi de kendine bildirim gönderir olmuş :kıskıs:

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

furyzer0

furyzer0

Üye
eee İnsidere nasıl devam edeceğiz bugün kararlı sürümü yükledikten sonra telefonu sıfırlamıştım şimdi gene Fast Slow kaybolmuş ayarlara yönlendiriyor orada da birşey anlamadım varmı yardım edecek.
Ayarlar>guncelleme&guvenlik>windows insider programı

Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]

n000k

n000k

Üye
Yeni zil sesleri çok iyi olmuş, Bhangra Beat favorim.
Ana ekranın geç gelme sorunu var ve bildirim merkezi de kendine bildirim gönderir olmuş :kıskıs:
Haha kendine bildirim göndermek [emoji16] bu iyiymiş

-yeniliklere açığız_[emoji442]-

BaySerkan

BaySerkan

Üye
Ayarlar>guncelleme&guvenlik>windows insider programı

hocam orayada baktım zaten oradada bir tek Başlarken ve İnsider hesabı var oralardanda fast slow falan seçilmiyor..

furyzer0

furyzer0

Üye
hocam orayada baktım zaten oradada bir tek Başlarken ve İnsider hesabı var oralardanda fast slow falan seçilmiyor..
Bende get started yazıyor sende başlarken o olabilir ona basman lazım sanırım

VeysiTekinTR

VeysiTekinTR

Üye
Hocam 8.1 dönüp win10 tekrar çıktığımda bende de öyle oluyordu ertesi gün baktığımda o seçenekler aktif oluyordu.

mami_61_29

mami_61_29

Üye
Arkadaşlar ben redstone 67 li olan yapıyı kullanıyorum l820 de,şimdi iki güncelleme gelmiş ama benim telefon ikisini de görmüyor neden

mTalk'tan gönderildi

furyzer0

furyzer0

Üye
Arkadaşlar ben redstone 67 li olan yapıyı kullanıyorum l820 de,şimdi iki güncelleme gelmiş ama benim telefon ikisini de görmüyor neden

mTalk'tan gönderildi
Şu an kararlı surum .67 zaten insiderda ise rs2 yapıları gelmeye başladı

mami_61_29

mami_61_29

Üye
Ben insiderlıyım hızlı yapıları indiriyordum ama şimdi güncelleme bulmuyor

mTalk'tan gönderildi

volumezoom

volumezoom

Üye
Lumia 1520 de güncelleme görmüyor.

VeysiTekinTR

VeysiTekinTR

Üye
L1520 kullanıyorum ve ilk RS 2 yapısını yükledim az önce nasıl görmedi telefonla ilgili olabilir mi?

Silisyaa

Silisyaa

Üye
eee İnsidere nasıl devam edeceğiz bugün kararlı sürümü yükledikten sonra telefonu sıfırlamıştım şimdi gene Fast Slow kaybolmuş ayarlara yönlendiriyor orada da birşey anlamadım varmı yardım edecek.
İnsidere devam edeceksen neden kararlı surum yükledin ki

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Sorun düzeldi sanırım bende de inmeye başladı.

serinaga

serinaga

Üye
Oooo benimki güncellemeyi bulmuş, indirmiş ve restart için kırmızı butona basmamı bekliyormuş :)

BaySerkan

BaySerkan

Üye
gece bir güncelleme bulmuş indirmiş galiba şimdi güncellemeleri kontrol et deyince yeniden başlatma sayfası geldi geldi gelmesinede çarklar yok direkt beklediğinize değecek faslına geçti bekleyelim bakalım ne olacak..
İnsidere devam edeceksen neden kararlı surum yükledin ki
insider e bu kadar çabuk yeni yapının geleceğini tahmin etmedim o yüzden biraz kararlı sürümde durayım dedim.
hiç bir şey olmadı ee bu neydi şimdi beklediğimize değmedi güncelleme falan gelmedi..

mp2934

mp2934

Üye
  • Cevapsız arama bildirimleri artık daha kapsamlı. Bildirim satırı içinde sizi arayan kişiyi geri arayabilir, mesaj gönderebilir veya sonradan aramak için kendinize hatırlatmalar bırakabilirsiniz.Bildirim çubuğu bunun gibi diğer tüm uygulamalarda da kapsamlı olsa tadından yenmez.Bu arada ekolayzer a girilmiyor mağazada güncelleme olabilir diyor mağazada ise güncelleme yok

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: papakudioflu

Üst Alt