Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

serinaga

serinaga

Üye
Selam arkadaşlar az önce 1520 aldım 8.1 surumunde guncellemeleri kontrol ettiğimde güncelleme yok diyor windows 10 a nasıl yukseltebilirim veya redstona?

Hayırlısıyla kullanın, bence biraz bekleyin derim, bu akşam ya da çok yakında son güncelleme gelecek, L1520'ler son derece iyi çalışıyorlar bu son sürümde, buradan takip edin, ne zaman ve nasıl yükleneceği yazar ...

Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
vay be bir zamanlar bende böyle güncelleme beklerdim :) heyecanlı ve sıkıcı olabiliyor.
bende uzun zamandır gırmıordum bı bakıyım ddım aklıma düştütede hala gittiğim gibi konu aynı :D

ademoz05

ademoz05

Üye
Güncelleme mobil için de yayınlandı.

serinaga

serinaga

Üye
Ne güncellemesi bu arkadaşlar ? Redstone 1 kararlı sürüm mü ? Insider'dan çıkmak mı gerekiyor o zaman

n000k

n000k

Üye
Kararlı sürüm mü yayınlandı??

-yeniliklere açığız_[emoji442]-
Evet şuan benim 640XL indiriyor. 10.0.14393.67 insider değilim..

-yeniliklere açığız_[emoji442]-

ademoz05

ademoz05

Üye

paxera

paxera

Üye
yukledik bakalım

gkhntlbs

Üye
benim 950xl de cihaz güncel diyor.Güncellemeyi almam i,çin ne yapmam gerek yaklaşık 1 gigabaytlık bir güncelleme

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Desteklemediği halde bir şekilde yükleyenlerde son sürüm ne durum da?

.BlueTR

.BlueTR

Üye
950 ve 950xl hariç sanal tuşlu telefon kullananlar navigasyon barını gizlemediğiniz zaman uygulamalar ekrana oturuyor mu sizde? Bazı uygulamalarda problem çıkarıyor bu durum. Dosya yöneticisi, telefon, kişiler gibi uygulamalarda alttaki barı (ekle vs. gibi seçeneklerin olduğu yer) kullanamıyorum.
Birde ayarlarda üst kısım gereğinden fazla büyük sizde bu durum var mı?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Yapı 14393.82 Release Preview içn yayınlandı.

• Beğen
Tepkiler: serinaga ve n000k
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Yenilik var mı acaba abi göze çarpan?
Yok tabi ki! Olmayacağını da biliyoruz zaten. Çünkü bu güncellemeler toplu güncelleştirme olduğu için genelde sadece hata gidermeleri ve performans iyileştirmeleri içeriyor.

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Lumia 925'de bu son yapıları kullanan var mı? Durum nasıl?

xiseyn

Üye
hocam L925 14393.67 yüklü bende..en büyük kayıp glance screen çalışmıyor onun haricinde fena değil diyebilirim

Silisyaa

Silisyaa

Üye
insiderden nasıl dönüldüğünü söyler misiniz. Uygulamayı kaldırıp cihazı mı sıfırlayacağız?

furyzer0

furyzer0

Üye

emircan99

Üye
insiderden nasıl dönüldüğünü söyler misiniz. Uygulamayı kaldırıp cihazı mı sıfırlayacağız?

Hayır kardeşim. Windows Device Recovery Tool kullanman lazım. Yalnız bu işlem sırasında hafıza kartın varsa çıkarmanı öneririm. Tüm bilgilerin siliniyor.

Üst Alt