Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

skynet

Üye
Bu aralar telefonu şarjda bıraktığım zaman ekran rengarenk birbirine girmiş bir şekilde buluyorum

emircan99

Üye
tekrar risk alamadım :)

furyzer0

furyzer0

Üye
Arkadaşlar device diagnostic hub diye bir uygulama var dolu ram miktarını, açık işlemleri, cpu kullanımını falan gösteriyor redstone yapılarında çalışıyor mu kullanan var mı acaba?

Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]

emircan99

Üye
620 ye windows 10 nasıl kurdun ya, hiç 8.1 e dönmedin heralde desteklemeyenler için 10586.xxx yolu kapandıktan sonra.

Windows 10 mobileyi desteklemeyenler için yol kapandıktan sonra ben çoğu kez 8.1 e döndüm ama insiderda release previewi seçtiğimde Windows 10 a geçemedim sonra registry ile oynadım güncelleme geldi Windows 10 karşınızda diye yükledim 10.0.10586.107 nolu yapıya attı beni sonra 494 sonrada 545 :D

Edit: Bu arada özür dilerim skynet'e sormuşsun :(

• Beğen
Tepkiler: KırmızıBeyaz60
serinaga

serinaga

Üye
Arkadaşlar device diagnostic hub diye bir uygulama var dolu ram miktarını, açık işlemleri, cpu kullanımını falan gösteriyor redstone yapılarında çalışıyor mu kullanan var mı acaba?

Şimdi yükledim, Redstone son yapıdayım, L1520. Uygulama açılınca hangi seçeneğe girersem. "tanılama hizmeti bulunamadı" mesajını veriyor ve hiçbir bilgi getiremiyor ekrana ...

• Beğen
Tepkiler: furyzer0
furyzer0

furyzer0

Üye
Şimdi yükledim, Redstone son yapıdayım, L1520. Uygulama açılınca hangi seçeneğe girersem. "tanılama hizmeti bulunamadı" mesajını veriyor ve hiçbir bilgi getiremiyor ekrana ...
Geliştiriciye mesaj atmıştım redstone da çalışmıyor diye
mesajı bu:
"I think you got a “known” bug of Windows 10 Anniversary Update. Sometimes, the update doesn’t install the Device Portal files. I got this problem on a device and I’ve resolved with an hard-reset.
That’s rare but exists. I’m pretty sure that’s not a bug of My application." Yani kısa keseyim demek istediği sorunun kendisinde değil güncellerken bu bilgileri aktaracak yazılımların yüklenmediğini soyluyor hard reset atarak çözdüğünü söylüyor.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
telefon için ay sonu gelir galiba!!!

humanhunter

humanhunter

Üye

Uygulama çalışmıyor, ben tarayıcı üzerinden girip bakıyorum hatta sayfayı başlangıc ekranına ekledim tek tıkla ordayım :)

• Beğen
furyzer0

furyzer0

Üye
Uygulama çalışmıyor, ben tarayıcı üzerinden girip bakıyorum hatta sayfayı başlangıc ekranına ekledim tek tıkla ordayım :)
Th yapılarında sorunsuz çalışıyor şu an bende çalışıyor ama redstone da çalışmıyor geliştirici ben hard reset attım vr çözüldü dedi bana.

humanhunter

humanhunter

Üye
Th yapılarında sorunsuz çalışıyor şu an bende çalışıyor ama redstone da çalışmıyor geliştirici ben hard reset attım vr çözüldü dedi bana.

Bende son rs sürümdeyim çalışmıyor bende de, sırf o uygulama için de hard reset atasım gelmiyo :)

• Beğen
afwerker

afwerker

Üye
Selamın aleyküm arkadaşlar bi sorum olacaktı.
İnstagram yüklü arkadaşlar kararlı yada insider sürümde benim gibi donma sorunu yaşıyormu yada yeni mesaj geldiği zaman uygulamadan atma ve ısınma sorununu ? 950XL elimde yanar oldu.
Keşke 6Tag wm10'a geçsede açılışı falan hızlansa onu kullansak :duvar2:

skynet

Üye
Ek özellikler ve bilgiler uygulaması güncellendiğinde artık pil tasarrufu ile kapan menü ışıkları kapanmıyor :hmmm

furyzer0

furyzer0

Üye
Selamın aleyküm arkadaşlar bi sorum olacaktı.
İnstagram yüklü arkadaşlar kararlı yada insider sürümde benim gibi donma sorunu yaşıyormu yada yeni mesaj geldiği zaman uygulamadan atma ve ısınma sorununu ? 950XL elimde yanar oldu.
Keşke 6Tag wm10'a geçsede açılışı falan hızlansa onu kullansak :duvar2:
ara sıra ilk açtığımda 3-4 saniye takılıyor sonra sorunsuz çalışıyor cihaz 950 ama sadece uygulama nasıl diye denedim yani instagram kullanmıyorum ondan mesaj falan geldiğinde ne oluyor bilmiyorum bildiğim şey uzun basınca 3d touch olarak algılıyor uygulama :D

Sent from mTalk

Bay H

Bay H

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic, Krnl386, Esendağlı ve 1 kişi daha

Üst Alt