Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
ben zaten son redstone yapısından fazlasıyla memnunum insiderde :)
sadece arkadaşa cevap mahiyetinde yazdım. Yoksa gelmiş gelmemiş beni bağlamıyor kararlı sürüm.
Bende redstone deydim sürüm gelecek diye 8.1e döndüm boşu boşuna ona gıcık oldum ve hala 8.1 deyim boşuna 1 hafta bekletiyor ya ona kıl oldum

Krnl386

Krnl386

Üye
Bende redstone deydim sürüm gelecek diye 8.1e döndüm boşu boşuna ona gıcık oldum ve hala 8.1 deyim boşuna 1 hafta bekletiyor ya ona kıl oldum
Bende şu Hololens' e gıcık oldum, her yerde Hololens te Hololens. Biraz mobil tarafıyla uğraşsalar harikalar yaratırlar.

yasirtaha

yasirtaha

Üye
win 10 tkrar yükseltme şansımız yokmu bu pc yi arkadaşlar

braayn

braayn

Üye
54. Yapı olmuş vay arkadaş

Krnl386

Krnl386

Üye
Arkadaşlar ;

Bu yapıda az önce şunu fark ettim, mağaza güncellemelerini yeni yaptım. Glance Screen' de güncelleme vardı, yaptım. Şuan Ayarlar>Diğer Eklenenler>Göz atma ekranı' na giriyorum. Seçenekleri değiştiremiyorum atıyor. Ayrıca;
Ayarlar>Kişiselleştirme>Göz atma ekranı daha farklı burada atma gibi bir durum olmuyor. Kendi kanaatimce sanırım bir bug.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Arkadaşlar ;

Bu yapıda az önce şunu fark ettim, mağaza güncellemelerini yeni yaptım. Glance Screen' de güncelleme vardı, yaptım. Şuan Ayarlar>Diğer Eklenenler>Göz atma ekranı' na giriyorum. Seçenekleri değiştiremiyorum atıyor. Ayrıca;
Ayarlar>Kişiselleştirme>Göz atma ekranı daha farklı burada atma gibi bir durum olmuyor. Kendi kanaatimce sanırım bir bug.
Klasik bir cevap vereceğim.. Denemenizde fayda var.
dil ve bölge ayarlarını değiştirip yeniden deneyiniz..(USA)

VeysiTekinTR

VeysiTekinTR

Üye
Arkadaşlar ;

"Ayarlar>Diğer Eklenenler>Göz atma ekranı" buradaki özellikler yeni yapılarda kapalı bildiğim kadarıyla, "Ayarlar>Kişiselleştirme>Göz atma ekranı" burası sorunsuz çalışmakta. Yani MS tarafından yapılmış bir durum benim bildiğim kadarıyla.

Krnl386

Krnl386

Üye

Ali_KRKY

Üye
"Ayarlar>Diğer Eklenenler>Göz atma ekranı" buradaki özellikler yeni yapılarda kapalı bildiğim kadarıyla, "Ayarlar>Kişiselleştirme>Göz atma ekranı" burası sorunsuz çalışmakta. Yani MS tarafından yapılmış bir durum benim bildiğim kadarıyla.
bende diğer eklenenlerde göz atma yok kişileştirmede var arkadaştaki sanırım bir buğ dediği gibi

• Beğen
Tepkiler: Krnl386
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar ;

Güncellemeyi yaptıktan sonra sıfırlamışsan ilk dediğin şey oluşuyor.

Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi

• Beğen
VeysiTekinTR

VeysiTekinTR

Üye
bende diğer eklenenlerde göz atma yok kişileştirmede var arkadaştaki sanırım bir buğ dediği gibi
Bir iki yapı öncesine kadar diğer eklenenler kısmında bende de göz atma ekranı vardı ama sıfırlayınca o yok oldu ve varken bende de atıyordu. Yani sorunu yaşayan arkadaş telefonu sıfırladığında diğer eklenenler kısmında artık o ayarın olmadığını görecek.

• Beğen
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Kardeşimin 930 kafayı yedi. Hiç sıfırama yapmadık. Insider olayınıda bulaşmadı

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Dün 5-6 dakikalık bir video çekeyim dedim telefon resmen pişti ve telefon dondu o kadar çekim ve zahmet boşa gitti,ayrıca da yanımdakilere rezil oldum.

furyzer0

furyzer0

Üye
Dün 5-6 dakikalık bir video çekeyim dedim telefon resmen pişti ve telefon dondu o kadar çekim ve zahmet boşa gitti,ayrıca da yanımdakilere rezil oldum.

Kötü olmuş, sizin sürüm neydi?

Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Kötü olmuş, sizin sürüm neydi?

Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]
14393.5...Mitinge giderken vapurdan çekim yapmıştım güneş altında çekim yapmanında etkisi vardır sanırım.

jetgil

jetgil

Üye
bende cumartesi günü whatsappdan resim gönderecektim acele lakin ne fotoğraflar uygulaması açıldı ne whatsapp nede telefon uyglaması. Hesap makinasından beter oldu cihaz biranda. Sonra reset atıp işimi öyle hallettim. Normal zamanlarda sorun çıkarmayan makine bianda saçmaladı :S

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Umarım yakında gelecek olan kararlı sürümden sonra bu sıkıntıları yaşamayız.

Üst Alt