Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Dostum redstone yapısı görselden başka bişey değil. İnstagram,6tag,kamera,edge,Facebook,oyunların çoğu atıyor. Çalıştığında kamera performansı güzel o kadar. İnşallah güncelleme gelince bu sorunlar kaybolur yoksa 8.1 devam. Bu nedir ya, ha birde şöyle birşey var bir uygulamadan atmaya başlayınca bütün uygulamalardan ve oyunlardan atıyor ve telefonu kapatıp açmadan kendine gelemiyor telefon. Lumia 830 redstone
Hiçbiri Lumia 735'te de yok. Çözümünü söylemiştim.

ko4fun

ko4fun

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: flutewoddy ve ceza87
Murat Alper

Murat Alper

Üye
bir sorum olacaktıda meraba arkadaşlar bende lumia 920 varda telefonumun yüzde yüz şarjı var ve kendiliğinden kapandı telefon telefonu açma tuşuna basıyorum ve yinede bir tepki vermiyor titreşimde gelmiyor ne yapmam gerekiyor acaba

paxera

paxera

Üye
2 ağustos oldu sabırsızlıkla bekliyorum umarım redstone2 l640 a gelir ayrıca redstone2 nin nihayi olarak hangi telefonlera geleceği belli mi?

Bay H

Bay H

Üye
14393.10 tüm seçimler için çok yakında indirilebilir olacak.

• Beğen
Tepkiler: Krnl386
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
bir sorum olacaktıda meraba arkadaşlar bende lumia 920 varda telefonumun yüzde yüz şarjı var ve kendiliğinden kapandı telefon telefonu açma tuşuna basıyorum ve yinede bir tepki vermiyor titreşimde gelmiyor ne yapmam gerekiyor acaba
Pil ömrünü tamamlamış olabilir.
Bunu anlamak için ölçüm yaptırmanız gerekir.
Bunun dışında şarj kablosu arızalı olabilir.
Başka bir şarj cihazı ile(uyumlu) yeniden şarj ederek deneme yapabilirsin.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
Pil ömrünü tamamlamış olabilir.
Bunu anlamak için ölçüm yaptırmanız gerekir.
Bunun dışında şarj kablosu arızalı olabilir.
Başka bir şarj cihazı ile(uyumlu) yeniden şarj ederek deneme yapabilirsin.
tamam sorun çözüldü

Murat Alper

Murat Alper

Üye
Merak ettik şimdi, neymiş sorun :allalla:

Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi
ya bilgisayarda usb'ye taktım 15-20 dk sora usbden çektim ses açma kısma ve güç tuşuna bastıktan sora titreşim geldi ve açıldı :D :ehe

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
ya bilgisayarda usb'ye taktım 15-20 dk sora usbden çektim ses açma kısma ve güç tuşuna bastıktan sora titreşim geldi ve açıldı :D :ehe
Eğer kaliteli şarj cihazı kullanmıyorsanız veya
deforma olmuş şarj cihazı kullanıyorsanız mutlaka değiştirmelisiniz.
Elektrik şakaya gelmez :))

• Beğen
Tepkiler: serinaga
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: oktayceylan26

merkel02

Kapalı Hesap
bugün bir güncelleme verileceği haberi vardı ya neydi o? Kararlı sürüm falan mı?

furyzer0

furyzer0

Üye
  • Beğen
Tepkiler: sahte_suhte
furyzer0

furyzer0

Üye
Güncelleme ne zaman gelecek acaba kardeşim?
şu an pc için gelmiş galiba mspoweruserde haberini gördüm mobil de yakındır benim bir sorunum var güncelleme için cihazı sıfırlayacağım ama wdrt telefonu görmüyor programın verilerini sıfırlayınca görüyor sonra görmüyor hiç

Sent from mTalk

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
şu an pc için gelmiş galiba mspoweruserde haberini gördüm mobil de yakındır benim bir sorunum var güncelleme için cihazı sıfırlayacağım ama wdrt telefonu görmüyor programın verilerini sıfırlayınca görüyor sonra görmüyor hiç

Sent from mTalk
Telefonu kapatıp, ses kısma tuşuna basılı tutarak usbyi takınca da mı görmüyor.

skynet

Üye
Pc'nin dil bölge ayarlarını abd ingilizce yapınca görür

Üst Alt