Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

emz

emz

Üye
Arkadaşlar kusura bakmayın bölüyorum konuyu. Ama nerede baktıysam anlamlandıramadım bulamadım. Bu 520 525 neden win 10 alamıyor? Kullanıcı kulübüne yazdım cevap gelmedi. Baya bi süre kullanmıştık biz bu şekilde cihazları. Bir de şuan en stabil win 10 sürümü neyde kaldıysa bi yolla yükleme şansımız var mı bu denim 8.1 rezil yani win 10 yanında. Ne olursa olsun destek vericez derlerken neden kesildi anlayamadım. Biraz açıklar bi yol gösterirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler :)

furyzer0

furyzer0

Üye
Arkadaşlar kusura bakmayın bölüyorum konuyu. Ama nerede baktıysam anlamlandıramadım bulamadım. Bu 520 525 neden win 10 alamıyor? Kullanıcı kulübüne yazdım cevap gelmedi. Baya bi süre kullanmıştık biz bu şekilde cihazları. Bir de şuan en stabil win 10 sürümü neyde kaldıysa bi yolla yükleme şansımız var mı bu denim 8.1 rezil yani win 10 yanında. Ne olursa olsun destek vericez derlerken neden kesildi anlayamadım. Biraz açıklar bi yol gösterirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler :)
Resmi olarak eskiden insider surumleri iniyordu artık onlar da kaldırıldı deseklenmeyen cihazlara redstone yapısı konusuna bakabilirsin şu anlık tek çözüm bu

Sent from mTalk using lumia950

Bay H

Bay H

Üye
Lumia 920 için 10586 numaralı yapıya ait rom paylaşılmış, WpInternals ile yüklenebildiği belirtilmiş. İşlemin riskli olduğunu belirtmekte fayda var.
Adres;

skynet

Üye
Lumia 920 için 10586 numaralı yapıya ait rom paylaşılmış, WpInternals ile yüklenebildiği belirtilmiş. İşlemin riskli olduğunu belirtmekte fayda var.
Adres;
Hocam bu win10 romunu nasıl yedekleyebiliriz ?

Krnl386

Krnl386

Üye
Arkadaşlar ;
Benim kafam karıştı, şimdi bu 2 Ağustos güncellemesi gelecek mi ..? Redstone 1 olarak mı adı ..? Ne gibi yenilikler içerecek ..?
Ayrıca 8 Ağustos bir güncelleme daha gelecek haberini gördüm, o neyin nesidir ..?

furyzer0

furyzer0

Üye
Arkadaşlar ;
Benim kafam karıştı, şimdi bu 2 Ağustos güncellemesi gelecek mi ..? Redstone 1 olarak mı adı ..? Ne gibi yenilikler içerecek ..?
Ayrıca 8 Ağustos bir güncelleme daha gelecek haberini gördüm, o neyin nesidir ..?
2 ağustosda anniversay update yani redstone 1 gellecek yenilikleri ile alakalı konu açtım onu okuyabilirsin 8 ağustos hakkında bilgim yok

• Beğen
Tepkiler: Krnl386
gardi

gardi

Üye
Bu son gelen realese yapısı desteklenmeyen telefon 925 vs kullanan insiderlere kapatıldımı arkadaşlar.Güncelleme yapıyorum görmüyor

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
  • Beğen
Tepkiler: gardi
serinaga

serinaga

Üye
Bu son gelen realese yapısı desteklenmeyen telefon 925 vs kullanan insiderlere kapatıldımı arkadaşlar.Güncelleme yapıyorum görmüyor

Microsoft her kanaldan kapatıyor artık eski cihazların Windows 10 çalıştırmasını, yani kırmızı butona bu defa kapıları kapatmak için basıldı. Bu arada 5000. mesajım olmuş, herkese benden bir çay verin :)

• Beğen
Tepkiler: dücane ve gardi
VeysiTekinTR

VeysiTekinTR

Üye
Sanırım 2 ağustosa kadar yapı meselesi kapatıldı. Resmi olarak desteklenen cihazlar bakalım redstone2 yi görebilecek mi bir kaç gün sonra göreceğiz arkadaşlar - L1520

furyzer0

furyzer0

Üye
Sanırım 2 ağustosa kadar yapı meselesi kapatıldı. Resmi olarak desteklenen cihazlar bakalım redstone2 yi görebilecek mi bir kaç gün sonra göreceğiz arkadaşlar - L1520
insider verilip kararli surum verilmeyebilir ayni x20 serisi gibi

VIA-T7D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

BaySerkan

BaySerkan

Üye
o soruyu kimse sormamış..
2 Agustos'ta kararlı sürüm gelince şu an 14393 lü İnsider sürümünde olanlar ne yapacak daha önceki gibi gene geri gidipmi yükleme yapacağız?

furyzer0

furyzer0

Üye
o soruyu kimse sormamış..
2 Agustos'ta kararlı sürüm gelince şu an 14393 lü İnsider sürümünde olanlar ne yapacak daha önceki gibi gene geri gidipmi yükleme yapacağız?
Evet, eğer insider yapılarını yine yükleyeceksen boşuna geri alma bu ay redstone 2 yapıları geliyormuş

serinaga

serinaga

Üye
Windows Kamera, Outlook Posta & Takvim ve Skype güncelleme aldı, Kararlı Redstone sürümün ayak sesleri gelmeye başladı :eller:
Microsoft 'tan mektup var arkadaşlar, Windows İnsider 1. yılımızı kutluyor ...

Merhaba Windows Insider,

Son bir yıl içerisinde sizin gibi Windows Insider'lar, Windows 10'u daha da mükemmel kılmak için çalıştı. Bugün birinci yıldönümümüzü ve bu vesileyle sizi, yani Insider'larımızı kutluyoruz. Değerli geri bildirimleriniz sayesinde Windows en iyisi olmaya devam ediyor ve günden güne gelişiyor.

İlginç bilgiler

İşte Windows 10'un lansmanından bu yana geçen sürede Windows Insider Programı'na ilişkin birkaç ilginç bilgi:

 Insider'lar 8,6 milyondan fazla geri bildirim verdi.
 Insider'lar Windows 10'da 443 milyondan fazla saat harcadı.
 Insider Programı şimdi 30 dilde sunuluyor.

Teşekkürler!

Sizin için birkaç hediye hazırladık.

 Insider'lara özel duvar kağıdı paketi >Buradan indirin
 Insider'lara özel, Ninja Cat animasyonlu GIF>Buradan indirin ve paylaşın
 Özel Insider Programı rozeti. Windows'un gerçekleştirdiği lansmandan sonraki bir yıl içerisinde herhangi bir Insider Preview sürümünü yüklediyseniz bu rozeti önümüzdeki birkaç gün içinde profilinizdeki Geri Bildirim Merkezi'nde görürsünüz. Gelecekte sizi daha fazla rozet bekliyor!

Teşekkürler. Sizinle daha uzun yıllar birlikte olmayı sabırsızlıkla bekliyoruz.

Windows Insider Ekibi

• Beğen
Bay H

Bay H

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: VeysiTekinTR, Krnl386 ve Esendağlı
oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
instagram,6tag,edge ve mağazada atmalar mevcut. Batarya performansı hala 8.1'in altında. Cık bu seferde olmamış
Lumia 830

• Beğen
Krnl386

Krnl386

Üye
instagram,6tag,edge ve mağazada atmalar mevcut. Batarya performansı hala 8.1'in altında. Cık bu seferde olmamış
Lumia 830
Aynen kardeşim, instagram' ı güncellemeden önce çok geç açılıyordu. Kaldırdım, güncellenmiş sürümü yükledim. Bayağı bekletiyor, sonra atıyor.

VeysiTekinTR

VeysiTekinTR

Üye
Sizi bilmiyorum ama batarya performansı benim için şuan süper, instagram kullanmadığım için yorum yapamicam ama bataryayı baya düzelttiler ki günlük oynamam gereken oyunlar var, twitter face 4.5g de telefon şarjı 1.5 gün net gidiyor bende. Lumia 1520.
Hocam doğru anladıysam redstone 2 yapısı L1520 için gelecek doğru mu?

furyzer0

furyzer0

Üye
Sizi bilmiyorum ama batarya performansı benim için şuan süper, instagram kullanmadığım için yorum yapamicam ama bataryayı baya düzelttiler ki günlük oynamam gereken oyunlar var, twitter face 4.5g de telefon şarjı 1.5 gün net gidiyor bende. Lumia 1520.

Hocam doğru anladıysam redstone 2 yapısı L1520 için gelecek doğru mu?
Ben şu an slow yapısındayım yeni firmware geldiğinden beri biraz kotu batarya performansı anniversay update için sıfırlayacaktım cihazı bakalım o zaman son sözümüzü söyleriz.

Üst Alt