Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

furyzer0

furyzer0

Üye
kardeş 950 kullanıyorsun bendede xl var kamera uygulaması çok berbat seri şekilde 10-15 çekim yaptığında donup kalıyor video çekerken ses yok sırf bu yüzden beta lumia kamera uygulamasını kullanıyorum. Canlı fotolar bazen çalışıyor bazen çalışmıyor. Canlı fotoda istediğin yeri seçemiyorsun ama bu uygulamada seçme var. Eski akıllı çekim ile de istediğimiz gibi düzenliyorduk ama şimdi o bile yok ? Bunların sistemin varlığından bile haberi yok
Canlı fotolar hareket algılayınca çalışıyor onda benim de sıkıntım oluyor ara sıra bazen ummadığım yerde algılıyor bazen olmuyor ancak bideoda ses sorunu yok bende şu an denedim bunda canlı fotoyu düzenleme varmış onu bilmiyordum.

Sent from mTalk using lumia950

furyzer0

furyzer0

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Tasarım harikası nuans neo kutu açılım videosu

• Beğen
Tepkiler: braayn
jetgil

jetgil

Üye
Bende insider sürüme geçmemek için kendimi zor tutuyorum. Diğer yandan kararlı sürüm kullanıyorum şuan. Şarj ayaklar altında, 30 dakika da %100' den %78' lere düşüyor. Şu Ağustos güncellemesi bir gelsin bakalım
dostum bende 640XL kullanıyorum. insidere geçmemen için hiç bir neden yok. kullandığın kararlı diye tabir edilen sürümden daha kararlı emin olabilirsin buna :)

• Beğen
Tepkiler: Krnl386
furyzer0

furyzer0

Üye
dün telefonum kırıldı maalesef ismine bakamıyorum ama blink olması lazım denediniz mi hiç?
Ben de baktım hatta yüklüymüş ama hiç kullanmamıştım. Aynı işi yapıyor sanırım windows phone 8 den beri uwp olmadığına göre

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Bende insider sürüme geçmemek için kendimi zor tutuyorum. Diğer yandan kararlı sürüm kullanıyorum şuan. Şarj ayaklar altında, 30 dakika da %100' den %78' lere düşüyor. Şu Ağustos güncellemesi bir gelsin bakalım
bu yapı ile hakikaten batarya performansı zirveye çıktı telefonun (1520). Dün öğlen %40 ile Göztepe de hastaneden çıktım. 15 dk yürüdüm. Twittera girdim telefon görüşmesi yaptım . Üzerine gebze minibüsüne bindim. 1 saatten fazla yol gittim. Gebze de indim. Yarım saat kadar çarşıda dolaştım. Üzerine kan bağışı yaptım ve ayrıldım sonra Bi minibüse daha bindim 30 dk da o sürüyor.mahalleye geldim %29 şarjım vardı. Normalde telefon kapanmış olurdu bende o kullanımda :)

• Beğen
Tepkiler: Sensation ve Krnl386
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Tasarım harikası nuans neo kutu açılım videosu

Türkiye'ye gelecek mi bu? şu an yanımdaki arkadaşlar görüp aşık oldular bu telefona :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Türkiye'ye gelecek mi bu? şu an yanımdaki arkadaşlar görüp aşık oldular bu telefona :)
Malesef şimdilik sadece Japonya'da var. Uluslararası satışı için de talep toplanıyordu ama Türkiye'ye malum yasalardan dolayı Uluslararası gönderi mümkün olmadığı için biraz zor.

Çok isteyenler yurt dışındaki tanıdıklarının adreslerine sipariş verip elden getirtebilir.

Ali_KRKY

Üye
bu son surumu o kadar ballandırdınızki dayanamadım ve bu telefona ilk defa onizleme durumunu kurmaya karar verdim inşallah sorun yaşamam :)

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
bu son surumu o kadar ballandırdınızki dayanamadım ve bu telefona ilk defa onizleme durumunu kurmaya karar verdim inşallah sorun yaşamam :)
:op: hoş geldiniz aramıza. Pişman olmayacaksın bence.

Ali_KRKY

Üye
:op: hoş geldiniz aramıza. Pişman olmayacaksın bence.
Hoş Bulduk :) aslında yabancı degilim insider sürümlerine fakat 950 ile hiç yüklememiştim e artık bu telefonunda bi ön izlemeyi görmek hakkıdır dimi :)

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Hoş Bulduk :) aslında yabancı degilim insider sürümlerine fakat 950 ile hiç yüklememiştim e artık bu telefonunda bi ön izlemeyi görmek hakkıdır dimi :)
Herşeyin ilki zevklidir.950 ilk insider sürümüne geçiyorsa :dance::dance:

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yapı 14393.31 test ediliyor.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
bende dayanamadım kurdum insideri kamera performansı kararlı sürümden daha iyi şarj konusunda henüz birşey diyemem. Otomatik güncellemeyi nasıl kapatıyorduk

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
bende dayanamadım kurdum insideri kamera performansı kararlı sürümden daha iyi şarj konusunda henüz birşey diyemem. Otomatik güncellemeyi nasıl kapatıyorduk
Mağaza'daki ayarlardan diye biliyorum.

kamuraN021

kamuraN021

Üye
o değilde ben bu son sürümün şarj muhabbetine adeta aşık oldum. Heralde bu insider sürümünde kalıcam daha güncelleme yapmam cihaza. Bildiğin şarjı kokluyor ya. 8.1i bile tokatlıyor bildiğin. normalde saat 5'civarında %75 olurken şuanda saat 9 ve %75.
evet %75'te epey bi süre kalıyor herkeste mi böyle

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Telefon hard reset yemiyor :S
Ayarlardan sıfırla diyorum Nokia yazısında uzun uzun bekledikten sonra normal açılıyor, 4lü tuş kombinasyonuyla deniyorum yine aynı şekilde sanki reset atmışım gibi açılıyor. 10586.494 kullanıyorum :S

furyzer0

furyzer0

Üye
Telefon hard reset yemiyor :S
Ayarlardan sıfırla diyorum Nokia yazısında uzun uzun bekledikten sonra normal açılıyor, 4lü tuş kombinasyonuyla deniyorum yine aynı şekilde sanki reset atmışım gibi açılıyor. 10586.494 kullanıyorum :S
wdrt ile yap büyük ihtimal olur

Sent from mTalk

Üst Alt