benim 950 de o kadar sürüyorHP Elite X3'ün Uygulaması açılışlarının belirgin bir şekilde hızlı olduğu belirtiliyor. Bu da VLC Media Player Geliştiricisi Thomas Nigro'nun cihazından.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

nokia 5230başka telefon derken wp mi android mi ios mu?
cihaz nedir hocam bende bu şekilde bir sorun yok aksine çok iyi durumda L1520.14393.3 sürümünde cihaz deli gibi şarj içiyor %10-%20 civarından 10586 sürümüne göre eksi yönde fark var.
Ayrıca şarj esnasında hissedilir seviyede ısınma yapıyor.
640XL hocam cihaz. Yeni gelen güncellemeyle dediğim sorunlar giderilmiş. şuan o sürümü kuruyorum. Yarın belli olur heralde şarj durumucihaz nedir hocam bende bu şekilde bir sorun yok aksine çok iyi durumda L1520.
Finale layık olduğunu düşünüyorum.yükleyenler sistemin artık finale layık olduğunu düşünüyor mu?
nerdeeeeeeFinale layık olduğunu düşünüyorum.
Ancak; sistem dışına ittikleri telefon modellerini de Windows 10 kategorisine alsalar iyi olur.
En azından küskünlerle barışmış olurlar.
emoji önerileri 8.1de de var? ama ilk w10m yapılarında kaldırıldı mı onu bilemicemben yeni de farketmiş olabilirim ama klavyede emoji önerileri de görünmeye başlamış.Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

desteklemeyen cihazlara artık Windows 10 Mobile yüklenemiyor. Onu haber yapmışlar.az önce mspoweruser sayfasında bir haber gördüm ingilizcesi iyi olan arkadaşlar bakabilirmi eski cihazlar w10 alabilir gibi çeviri vardı (google çevirisi yanıltabilir) o yüzden anlayan varsa sevabına bir baksın lütfen eski cihazı olanlar için belki bir umut doğmuştur.
Bu arada saat 13:30'dan beri telefonun bataryasını aralıksız web, twitter, whatsapp ve 15 dakikalık telefon görüşmesi ile test ettim. Sonuç: 2 saatte %55'den %37"ye düştü.
Cihaz: Lumia 930
İşletim Sistemi Sürümü: 14393.5
Bağlantı: 4.5G
Peki sistem nasıl akıcımıdün gece 3 de şarjdan aldım 4'e kadar aralıksız kullanma, instagram vb.
sabah 12den beri aralıklarla whatsapp ve twitter 15-20dk tel görüşmesi.
-İşletim Sistemi Sürümü: 14393.5
-wifi aralıksız açık
-2G
Şuan %70. Allah nazardan saklasın maşallah. İnşallah bozmazlar bataryayı.
-640XL