Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Krnl386

Krnl386

Üye
Redstone 2 de *3* cihazılarıda es geçecekler bence *5* lara gelecek ... O yüzden eski cihazları bence hiç gelmez şu an mevcut cihazlarda yani Nokialarda redstone 1 \ile kalır...

Send to from Windows 10 Mobile
Bizim cihazlara ne olur acaba 640 XL LTE?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Skype ile geri gelecek her yerden mesajlaşma özelliği:
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: flutewoddy
flutewoddy

flutewoddy

Üye
Böyle şeylere ihtiyacımız var. Çok güzel görünüyor. Redstone 2 ile gelmesi muhtemel.
saydam mı o :islik

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Skype ile geri gelecek her yerden mesajlaşma özelliği:

Naptıklarını şaşırdılar ya bi ara skype ayrı mesaj ayrıydı, sonra mesaj+skype oldu, sonra mesaj+her yerden mesajlaşma oldu, sonra yine ayırdılar, şimdi her yerden mesajlaşmayı alıp skype soktular.

• Beğen
Tepkiler: gardi, 4MaGuS ve xiseyn
zaakaan

zaakaan

Üye
APK yükleme olayı yakın bir zamanda çok daha stabil çalışır şekilde gelmezse yeni bir sisteme geçeceğim sanırım. Hiçbir oyun umurumda değildi fazla ama Pokemon GO! başka... :( Sistemi seviyorum ama Pokemonu daha çok seviyorum. İlerleyen Windows 10 yapılarında umarım gelir APK yükleme.

• Beğen
Tepkiler: mami_61_29
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
APK yükleme olayı yakın bir zamanda çok daha stabil çalışır şekilde gelmezse yeni bir sisteme geçeceğim sanırım. Hiçbir oyun umurumda değildi fazla ama Pokemon GO! başka... :( Sistemi seviyorum ama Pokemonu daha çok seviyorum. İlerleyen Windows 10 yapılarında umarım gelir APK yükleme.
Fazla vakit kaybetmeden geç o zaman, çünkü yakın zamanda öyle bir şey olmayacak gibi görünüyor.

• Beğen
Tepkiler: lumiacı, xiseyn ve zaakaan
furyzer0

furyzer0

Üye
Apk gelmeyecek şu an ios portu var ancak kaynak kodları yoksa yapamazsın ya da şirketin kendisi yapacak

Sent from mTalk using lumia950

• Beğen
Tepkiler: zaakaan
mp2934

mp2934

Üye
yeni yapıda gizli sekmede yazı yazma bölümü gelmiyor bende sizde de aynı mı

mehmetisler

mehmetisler

Üye
arkadaşlar redstone son yapıyı yükleyenler yapıyla ilgili bilgi verebilirler mi? Stabilite performans batarya kullanım şarj olma suresi vsvs...

symbianbelle

symbianbelle

Üye
Lumia 830. Son yapıda iki gündür titreşim durmadan çalışmaya başlıyor. Soft reset atarak kapatabiliyorum. Aynı sorunu yaşayan biri var mı?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yapı 14385 (Fast) yayınlandı.

- Microsoft Edge'de, PDF'de gezinememe sorunu düzeltildi.
- 830, 930 ve 1520 gibi eski cihazlarda batarya performansı iyileştirildi.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: serinaga, dücane, Esendağlı ve 1 kişi daha
Esendağlı

Esendağlı

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Sensation
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yeni yapıda gizli sekmede yazı yazma bölümü gelmiyor bende sizde de aynı mı
Bilinen sorunlara almışlar. Yakında düzeltecekler.
Şimdilik çözüm olarak şunu önermişler. Üstteki "Microsoft gizlilik bildirimini oku" yazısına tıklayınca ve ardından adres çubuğuna tıklayınca klavye geliyor.

braayn

braayn

Üye
arkadaşlar siz değişiklik bekleyin bütün dünya pokemon GO oynasın .. Valla bu oyun çok tutulur ise ki öyle gözüküyor ve Windows mobile tarafına gelmez ise cihaz değiştirtecek kadar güzel bir oyun demedi demeyin...Ben merakla bekliyordum apksını kurdum şuanda oynuyorum .Elimde eski cihazım Lumia 1520 olmuş olsaydı bu oyun için cihazımı değiştirirdim.

furyzer0

furyzer0

Üye
arkadaşlar siz değişiklik bekleyin bütün dünya pokemon GO oynasın .. Valla bu oyun çok tutulur ise ki öyle gözüküyor ve Windows mobile tarafına gelmez ise cihaz değiştirtecek kadar güzel bir oyun demedi demeyin...Ben merakla bekliyordum apksını kurdum şuanda oynuyorum .Elimde eski cihazım Lumia 1520 olmuş olsaydı bu oyun için cihazımı değiştirirdim.
En fazla 3 ay surer
Edit:oyunların beni değil benim oyunlarımı kontrol etmesini tercih ederim tabi bu oyunun olmamasının büyük bir eksiklik olduğu durumunu değiştirmez

Sent from mTalk using lumia950

skynet

Üye
Çok fazla abartılıyor

braayn

braayn

Üye
valla şuanda windows mobile demek her yeni çıkan populer oyun ve uygulamadan mahrum kalmak demek açık ve net şuanda note 5 kullanıyorum ve bir süre 5 ay kadar iphone kullandım windowsu aradığım noktalar olmadı değil.Başta kamera uygulaması ve klavyesi olmak şartıyla ...Ama bir yandan da bakıyoumda halen bıraktığım noktada bir arpa boyu yol alınmamış.Halen belirsizlikler mevcut.Neyse windows işi sabır işi ben 3 yıl sabrettim ...

• Beğen
Tepkiler: drangela61 ve .BlueTR
Bay H

Bay H

Üye

Ekli dosyalar

Üst Alt