kimbilir_01
Üye
öykünücüsü neki?Mobil için 14383 numaralı yapının öykünücüsüne aşağıdan erişebilirsiniz.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
öykünücüsü neki?Mobil için 14383 numaralı yapının öykünücüsüne aşağıdan erişebilirsiniz.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Emulatorun turkcesini yazmış arkadaş pc de windows phone için uygulama yapan kişiler için yapılıyor pc de uygulamayı emulator üzerinden çalıştırarak test ediyor nasıl gözüküyor nasıl çalışıyor güç tüketimi vs.tabi normal olarak da kullanılabilir ancak en az windows 10 ve pro sürümü gereklidiröykünücüsü neki?
Outlook takvimde bugün bayramın 1. günü olarak gösteriyor bu neden böyle
Rtm adayımız derken? Anlayamadım kusura bakmayınİlk RTM adayımız hayırlı olsun. Bahsedilen yapı bu sabah sunulmuş.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İşletim sisteminin son kullanıcıya sunulacak sürüme en yakın hali.Rtm adayımız derken? Anlayamadım kusura bakmayın
Sent from mTalk using lumia950
Yenilik gelmeyecek zaten artık.111.98 mb boyutunda ne yenilik olabilir ki! düzeltmedir yine.
Usta bir şey soracaktım yeni yapıdan sonra telefonu sıfırlamak daha mı doğru yoksa buna gerek yok mu? Bir yerde yapıdan sonra sıfırlamak daha verimli olmasını sağlıyor denmişti böyle mi gerçekten, bilgi verirseniz sevinirim.Yenilik gelmeyecek zaten artık.
Hiç sıfırlamıyorum. Bir önceki yapı berbattı, şimdiki düzgündü. Yani gerek yok.Usta bir şey soracaktım yeni yapıdan sonra telefonu sıfırlamak daha mı doğru yoksa buna gerek yok mu? Bir yerde yapıdan sonra sıfırlamak daha verimli olmasını sağlıyor denmişti böyle mi gerçekten, bilgi verirseniz sevinirim.
anladım peki teşekkür ederim.Hiç sıfırlamıyorum. Bir önceki yapı berbattı, şimdiki düzgündü. Yani gerek yok.
