Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Şu an tüm bildiğim sorunları geri bildirim yapıyorum. Gözümden kaçan ve sizin dikkatinizi çekenler var mı? (Yapı 14364)

• Beğen
Tepkiler: Krnl386

onursarii

Üye

skynet

Üye
Bölge dil ayarlarını değiştirip tekrar Türkçe yaptım cortana menüde duruyor ama açmak istediğimde direk gudubet yandex çıkıyor

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Bu yeni mi acaba?

Ayarlar > Erişim Kolaylığı > Kapalı açıklamalı alt yazılar :

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

cetin161

cetin161

Üye
lumia 830 hücresel veri sıkıntılı bir kaç defa açıp kapatıyom bağlantı yok diyo :S

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Önceden mağazadan gelen uygulama yüklendi bildirimine tıklayınca mağazadan uygulamanın sayfası açılıyordu bence yanlıştı düzeltmişler artık bildirime tıkladığımız zaman direkt yüklenen uygulama açılıyor:)

• Beğen
Tepkiler: papakudioflu
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Önceden mağazadan gelen uygulama yüklendi bildirimine tıklayınca mağazadan uygulamanın sayfası açılıyordu bence yanlıştı düzeltmişler artık bildirime tıkladığımız zaman direkt yüklenen uygulama açılıyor:)
Hoş olmuş. :oke:

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
-======No New Build Today ;)======- :kop2:
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: flutewoddy, Murat Alper, Aybin.Kilic ve 2 diğerleri
afwerker

afwerker

Üye
Özellik ekleyeceklerine var olan özellikleri kaldırıyorlar.ne yapıyor bunlar biri durdursun [emoji5] fm radio çocuk odası yarında göz atma ekranını kaldırırsa şaşmam veya kemera butonunu [emoji16]
Onun yerine uygulama odası bulunmakta bence o yüzden kaldırılıyor

• Beğen
Tepkiler: gardi
dücane

dücane

Üye
göz atma ekraninda WP 8.1 de Microsoft'un haha durumu uygulamasini göstere biliyorduk. W10M da bu özellik yokmu ???

skynet

Üye
Var ama 8.1 deki gibi değil sadece alt menüde tek satır oda ekrana tam sığmayarak gösteriyor

• Beğen
Tepkiler: dücane
dücane

dücane

Üye
furyzer0

furyzer0

Üye
ne kadar baktiysamda öyle bir secenek bulamadim. Acaba bereden bulacagim ?
Kilit ekranında ayrıntılı gösterilen uygulamayı hava durumu yapınca oluyor sabırım

Sent from mTalk using lumia950

dücane

dücane

Üye
Kilit ekranında ayrıntılı gösterilen uygulamayı hava durumu yapınca oluyor sabırım

Sent from mTalk using lumia950

kilit ekraninda amazing weather hd uygulamasini kullaniyorum ve gayat Güzel calisiyor. Ama wp 8.1 de göz atma ekraninda Microsoftun kendi hava durumu uygulamasini kullaniyordum, bunu glance bölümünden ayarliyordum, ama öyle bir secenegi bulamiyorum artik

serinaga

serinaga

Üye
kilit ekraninda amazing weather hd uygulamasini kullaniyorum ve gayat Güzel calisiyor. Ama wp 8.1 de göz atma ekraninda Microsoftun kendi hava durumu uygulamasini kullaniyordum, bunu glance bölümünden ayarliyordum, ama öyle bir secenegi bulamiyorum artik

Lockmix uygulamasını kullanıyorum, gayet güzel bir kilit ekranı uygulaması, hava durumu ile birlikte birçok özellik koyabiliyorsunuz kilit ekranına ...

• Beğen
Tepkiler: dücane

Üst Alt