Sosyete16
Üye
Güncelleme 41.34 MB.
bende 675.49 mb diyor. Telefonum L820 wifi olmadığı için güncelleyemedim
Güncelleme 41.34 MB.
ben 925den indirdim 3-4 dk anca sürdü. Bu kadar büyük değildir bence dosya boyutu.bende 675.49 mb diyor. Telefonum L820 wifi olmadığı için güncelleyemedim
925 de mi böyle? Ben indirdim daha kurmadım ama 10586.338 de sorun yok zaten WhatsApp da falan. Hatta 1520 de kullandığım Redstone yapılarından çok daha stabil 925deki 10586.338 yapısı. Sadece ram ve işlemci kaynaklı olarak biraz yavaş.son güncellemeden bu yana ne whatsapp doğru düzgün çalışmıyor, instigram hiç çalışmıyor. bu güncellemede belki düzelr dedim ama maalesef mecburen sıfırlamak zorunda kaldım.
öncesinde bendede öyleydi gayet iyi idi bundan önceki güncellemede bozuldu herşey. sıfırldım teli ama instigramı kuramıyorum şuan cihazınız gerekli donanım özelliklerini karşılamıyor diyor.ben 925den indirdim 3-4 dk anca sürdü. Bu kadar büyük değildir bence dosya boyutu.
925 de mi böyle? Ben indirdim daha kurmadım ama 10586.338 de sorun yok zaten WhatsApp da falan. Hatta 1520 de kullandığım Redstone yapılarından çok daha stabil 925deki 10586.338 yapısı. Sadece ram ve işlemci kaynaklı olarak biraz yavaş.
Kardeşim bende indiremiyorum bende de öyle diyor neden acaba ne yapmak gerek,l820redstoneöncesinde bendede öyleydi gayet iyi idi bundan önceki güncellemede bozuldu herşey. sıfırldım teli ama instigramı kuramıyorum şuan cihazınız gerekli donanım özelliklerini karşılamıyor diyor.
hocam instagram olayı hakkında bilgin varmı? ram sınırı mı var acabaYapı 14364 (Fast) yayınlandı.

neden bu saatte veriliyor önceden akşam gece gibi veriliyordu.göze çarpan yenilik var mı?Yapı 14364 (Fast) yayınlandı.
skype çaısıyor bende. ben suan instagramı kuramıyorum. donanım gereksinimlerine bakın diiyorYeni yapıyı kurduktan sonra telefonu sıfırladım ve tüm güncellemeler kurulu ama geçen bahsettiğim skype video uygulamasını açtığımda kamera açılmıyor ve telefonun kamerası da bozuluyor
Aynı sıkıntıyı yaşayan var mı ?
Dahili skype uygulaması değil mi hocam ?skype çaısıyor bende. ben suan instagramı kuramıyorum. donanım gereksinimlerine bakın diiyor