Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

mami_61_29

mami_61_29

Üye
:kıskıs:

Bizde yok ama TH2 üzerinde yeni mağazada var
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ben redstone yapısını kullanıyorum mağazanın sürüm numarasının sonu 113 sizin paylaştığınız sürüm daha yüksek ve ekran görüntülerini gösteriyor bunu bende kurabilir miyim acaba ve link nerede

mTalk'tan gönderildi

Bay H

Bay H

Üye
Ben redstone yapısını kullanıyorum mağazanın sürüm numarasının sonu 113 sizin paylaştığınız sürüm daha yüksek ve ekran görüntülerini gösteriyor bunu bende kurabilir miyim acaba ve link nerede

mTalk'tan gönderildi
Evet, kurabilirsiniz. Herhangi bir link yok,forum üzerinde bulunmakta dosya.

YkPkY

YkPkY

Üye
Batarya bende de saçma sapan durumda 10586da. 1.5 saat içinde birden %90dan %20lere iniyor, 5dk şarjda durduktan sonra kapatıp açıyorum %60 oluyor falan. 8.1e geçiyorum 3gde 1 gün dayanıyor bende çözemedim.

Benimkide hücresel açıkken kendi kendine bitiyor.yanımda bir adet powerbank + araç şarzı + 220 şarz aletiyle geziyorum.ha bide + 1,5 m hasır kablo,çabuk kopmaması için :(

mTalk'tan gönderildi

YkPkY

YkPkY

Üye
10586 sürümünde bulanan cihazların kullanamadığı ve Redstone yapılarımda en güncel hali 11605.1000.113.0 olan yeni mağaza sürümünü ekten indirerek cihazınıza kurabilirsiniz.

Görseller 10586.338 sürümünde bulunan L920 den.

Uygulama yüklenemiyor diyor. Yapı 338

mTalk'tan gönderildi

skynet

Üye
Bu yeni mağaza güncelleme geldiğinde tekrar eskisi mi kurulacak yoksa yeni mağaza mı güncellenecek ?

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye

· ·
Just tried for the first time today from the app on .
Coming to W10 Mobile in the new Facebook app.
mtalk da neden resimler görünmüyor?

Ayarlar kısmından seçeneği olacaktı sanırım :hmmm baktınız mı?

• Beğen
Tepkiler: Krnl386

onursarii

Üye
10586 resmi sürümünde dün zamanlayıcı ile fotoğraf çekmeye çalıştım. Telefonu dik tuttuğum zaman zamanlayıcıyı açıyordum 5sn seçiyordum sonrasında Tamam veya Uygula gibi bir buton olmadığı için 'Geri' tuşuna basıyordum ve kamera bölümüne dönüyordum. Basıyordum ortaya sadece odaklıyordu, fotoğraf çekmeye bastığımda ise 5sn beklemeden fotoğraf çekiyordu. Sonra nedense yan çevirdim ve zamanlayıcıyı açtım, 5sn'yi seçtim yine ve ardından aşağıda iki buton belirdi biri 'tik' onaylama butonu, biri de X iptal etme butonu. Ondan sonra oldu ve zamanlayıcıyı çalıştırabildim. Bugün aklıma geldi dik pozisyondayken acaba aşağı mı inmek gerekiyordu diye, aşağı inmeye çalıştım olmadı aşağıdaki butonları kaldırdım ve butonlar meydana çıktı. Ufak bir yazılım problemi ama insana çile çektiriyor açıkçası. Butonların altına gizlenmiş butonlar :)

skynet

Üye

· ·
Just tried for the first time today from the app on .
Coming to W10 Mobile in the new Facebook app.

Ayarlar kısmından seçeneği olacaktı sanırım :hmmm baktınız mı?
O seçenek sadece mobil veri için var wifi de sıkıntı çıkarmamsı gerek ama anlamadım :)

mami_61_29

mami_61_29

Üye
Arkadaşlar şu yeni mağazayı nasıl indirecez nerden link vermemişsiniz,

mTalk'tan gönderildi

• Beğen
Tepkiler: ErturkSahin
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
  • Beğen
Tepkiler: mami_61_29
mami_61_29

mami_61_29

Üye
Ben şu an bilgisayardan giriyorum bağlantıya tıkladığımda direkt indiriyor bilgisayara .
Teşekkür ederim ben telefondan yapıyorum ondan demek olmuyor,bende pcden yapayım.peki bu sürüm neden mağazada güncelleme olarak görünmüyor

mTalk'tan gönderildi

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Teşekkür ederim ben telefondan yapıyorum ondan demek olmuyor,bende pcden yapayım.peki bu sürüm neden mağazada güncelleme olarak görünmüyor

mTalk'tan gönderildi

Güncelleme ile verilecek bir sonraki sürüm bu olur diye tahmin ediyorum .

Esendağlı

Esendağlı

Üye

mTalk'tan gönderildi
Ben telefon üzerinden yükledim.

cemil baba

cemil baba

Üye
10586 resmi sürümünde dün zamanlayıcı ile fotoğraf çekmeye çalıştım. Telefonu dik tuttuğum zaman zamanlayıcıyı açıyordum 5sn seçiyordum sonrasında Tamam veya Uygula gibi bir buton olmadığı için 'Geri' tuşuna basıyordum ve kamera bölümüne dönüyordum. Basıyordum ortaya sadece odaklıyordu, fotoğraf çekmeye bastığımda ise 5sn beklemeden fotoğraf çekiyordu. Sonra nedense yan çevirdim ve zamanlayıcıyı açtım, 5sn'yi seçtim yine ve ardından aşağıda iki buton belirdi biri 'tik' onaylama butonu, biri de X iptal etme butonu. Ondan sonra oldu ve zamanlayıcıyı çalıştırabildim. Bugün aklıma geldi dik pozisyondayken acaba aşağı mı inmek gerekiyordu diye, aşağı inmeye çalıştım olmadı aşağıdaki butonları kaldırdım ve butonlar meydana çıktı. Ufak bir yazılım problemi ama insana çile çektiriyor açıkçası. Butonların altına gizlenmiş butonlar :)
Bazı programlar sanal tuşlarla uyumlu çalışmıyor. Bende yaşıyorum aynı durumu ama pek de sıkıntı yapmıyorum. Ona gelene kadar daha çok iş var :)

skynet

Üye
Yeni mağazada her güncelleme denetlediğimde mtalk için güncelleme buluyor

Üst Alt