Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

VeysiTekinTR

VeysiTekinTR

Üye
Arkadaşlar redstone yapılarını kullanmak istiyorum ve bunun için insider olmam gerekli bunu biliyorum ama insider ile ilgili endişelerim var insider ile gelen yapılar cihazda çökme veya başka türlü hasarlar/zararlar veriyor mu yoksa o tarz sıkıntıları yok mu?
Ayrıca Lumia 1520 kullanıyorum, Redstone yapılarını destekliyor mu cihazım.

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Arkadaşlar redstone yapılarını kullanmak istiyorum ve bunun için insider olmam gerekli bunu biliyorum ama insider ile ilgili endişelerim var insider ile gelen yapılar cihazda çökme veya başka türlü hasarlar/zararlar veriyor mu yoksa o tarz sıkıntıları yok mu?
Ayrıca Lumia 1520 kullanıyorum, Redstone yapılarını destekliyor mu cihazım.
Resmi olarak destekleyen adam akkılı bir 1520 bi de 930 var zaten. Destekliyor yani.
Son yapıyı kullanıyorum şuan 2 gündür yüklediğim uygulamalar uygulama listesinde görünmüyor, Mağaza içinden Başlat dersem açıp kullanılıyor ama uygulama listesinde gözükmüyor. Yeni bir yapı gelse bari bu hafta.

furyzer0

furyzer0

Üye
İnsider dan slow seçersen az buglu ancak daha eski redstone sürümlerini alırsın ancak bunlar hemen hemen kararlı surum kadar iyiler eğer fast seçersen em yeni redstone sürümlerini alırsın ancak çok ciddi sorunlar çıkabiliyor yani sıfırlamak zorunda kalacak kadar o yüzden eğer günlük hayatta kullacanaksan slow buildleri ciddi bir sorun çıkmaz

Sent from mTalk using lumia950

VeysiTekinTR

VeysiTekinTR

Üye
anladım, çok teşekkür ederim arkadaşlar geri dönüşleriniz için :)
Arkadaşlar yeri burası mı bilmiyorum yaptığım aramaları kaydetme özelliğini nasıl aktif etmem gerekiyor? İnternetten araştırdım ama ayarlar kısmında belirtilen yerleri bulamadım, bu konu hakkında bilgisi olan var mı acaba?

• Beğen
Tepkiler: djhiguramos
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
anladım, çok teşekkür ederim arkadaşlar geri dönüşleriniz için :)
Arkadaşlar yeri burası mı bilmiyorum yaptığım aramaları kaydetme özelliğini nasıl aktif etmem gerekiyor? İnternetten araştırdım ama ayarlar kısmında belirtilen yerleri bulamadım, bu konu hakkında bilgisi olan var mı acaba?
Telefonunuz Windows 10 ile satışa çıkan model değilse mümkün değil. Profilinizdeki 1520 ise onda da yok.

symbianbelle

symbianbelle

Üye
Resmi olarak destekleyen adam akkılı bir 1520 bi de 930 var zaten. Destekliyor yani.
Son yapıyı kullanıyorum şuan 2 gündür yüklediğim uygulamalar uygulama listesinde görünmüyor, Mağaza içinden Başlat dersem açıp kullanılıyor ama uygulama listesinde gözükmüyor. Yeni bir yapı gelse bari bu hafta.
Aynı sorunu iki yapı önce ben de yaşamıştım. Yeni yapı da çözüm olmuyor. Sıfırlama ile halledebilirsin ancak.

skynet

Üye
Şu 420 li sürüm gelsede bir teli sıfırlasam iyice şişti

braayn

braayn

Üye
Windows 10 mobile ile devam. Google kullanıcılarını dinleyip kayıt altına alıyormuş. Bombaya bak yaaa.
Hangi platform olursa olsun senin kullandığın facebook'da kullanıcılarını dinliyor.Hatta kullandığın banka uygulamaları dahil seni dinliyor.Google bunu açıkca söylemiş olabilir haberin detayını bilmiyorum ama windows phone kullandığım dönemlerde arkadaşlarla her kredi konuşması yaptığımızda kendi aramızda pat telefonda yüklü olan garanti ve yapı kredi bankasından kredi mesajları anında geliyordu.Sizinde başınıza belli şeyler gelmiştir.

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
son redstone yapısında developer unlock ya da interop unlock yapabilen var mı?

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
son redstone yapısında developer unlock ya da interop unlock yapabilen var mı?
Hocam sende 925 vardı sanırım, windows 10 yapıları ne durum da sende. Redstone olmasa bile 10586 yapıları günlük kullanımda sorun çıkarır mı?

serinaga

serinaga

Üye
Önceki yapıda pil performansı kötü idi bende ama bu son yapıda çok iyi olmuş, çift dokunma geç algılıyor, bazen hiç algılamıyor (L1520), sıfırlayan oldu mu hiç bu son yapıda ?

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Hocam sende 925 vardı sanırım, windows 10 yapıları ne durum da sende. Redstone olmasa bile 10586 yapıları günlük kullanımda sorun çıkarır mı?
redstone yapıları şu an sıkıntılı daha sabah sıfırlamak zorunda kaldım uygulamalar birden açılmamaya başladı, belki de anlık bir sorundur bilmiyorum. 10586 yapıları oldukça sorunsuz bence gayet kullanılabilir durumda sürekli güncelleme verdiklerine bakmayın değişen bir şey olmuyor artık 8.1 de beklemenin bir anlamı yok :)

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
redstone yapıları şu an sıkıntılı daha sabah sıfırlamak zorunda kaldım uygulamalar birden açılmamaya başladı, belki de anlık bir sorundur bilmiyorum. 10586 yapıları oldukça sorunsuz bence gayet kullanılabilir durumda sürekli güncelleme verdiklerine bakmayın değişen bir şey olmuyor artık 8.1 de beklemenin bir anlamı yok :)
Eyw hocam cevabın için :)

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll

enolaguy

Üye
aslında 8.1 hala çok daha akıcı. 10 da aşırı ısınma devam ediyor ve ne zaman ısınıp ne zaman ısınmayacağı belli bile değil. Ekran tepkileri 10 da hala 8.1 e göre yavaş. Bataryanın çabuk bitme sorununu saymıyorum bile.

Ama oluyor yavaş yavaş, olmuyor değil

• Beğen
Tepkiler: erhanercan
afwerker

afwerker

Üye
RS son yapıda 950xl sıfırladım donma ve reset sorunu oluyor arada. Hücresel veride sadece 3g sadece 4g seçeneği çalışmıyor

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
10586.420
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: skynet ve Bay H
braayn

braayn

Üye
10586.420
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
yani başkan bir önceki sürümle arasındaki farklar neler :) neler eklemişler ?
dur ben söyliyim performans iyileştirmeleri başka birşey yok :)

• Beğen
Tepkiler: dark_13 ve Sensation

Üst Alt