Telefonda Ülkeyi ABD, Dili İngilizce yapıp tekrar kontrol edebilirmisiniz?Arkadaşlar 1520 kullanıcısı olarak 10586.318 nolu yapıyı kullanıyorum yalnız e postada sorun yaşıyorum.yaşadığım sorun sadece gelen e postaya YANITLA deyince başlıyor ve uygulama donuyor.bu sorunu yaşayan var mı acaba.
Şuan 950 kullananlardada mı yok yani? Ne saçma iş ben insider olmayan 10586 kullanıcılarında vardır diye düşünmüştüm.Hiçbir 10586 yapısında yok. Redstone yapılarında var.
Denedim sonuç aynı,sanırım ya sıfırlarım ya da insidere geçerimTelefonda Ülkeyi ABD, Dili İngilizce yapıp tekrar kontrol edebilirmisiniz?
Şayet düzelmez ise ve daha başka denemelerde de çare olmaz ise Sıfırlamayı deneyebilirsiniz.

Dil ayarlarında da bir iki değişiklik yaparak tekrar denermisin?Denedim sonuç aynı,sanırım ya sıfırlarım ya da insidere geçerim![]()
Yok.Şuan 950 kullananlardada mı yok yani? Ne saçma iş ben insider olmayan 10586 kullanıcılarında vardır diye düşünmüştüm.
Alakan için teşekkürler ,insidere daldım bileDil ayarlarında da bir iki değişiklik yaparak tekrar denermisin?
Bazı yerlerdeki çentikleri kaldırma gibi..
Ardından da Güç + Ses kısma ile kapatıp açtıktan sonra aynı hatayı veriyor mu diye tekrar kontrol etmenizde yarar var.

10586 yapılarının gittiği yere kadar alacak.920 iyileştirme güncelleştirmesi alır mı daha geçenki gibi?
windows 10 yazı fontu hatırladığım kadarıyla : SEGOEArkadaşlar Windows 10 Mobile'deki yazı karakterinin adı ne ? Bilen var mı ?
Send to from Windows 10 Mobile

Kaçırdığınız bir şey yok, her şey aynı. Diğer bilgileri konunun ilk mesajından alabilirsiniz.Arkadaşlar uzun bir süredir güncelleştirme vs takip edemiyordum. Microsoft'un eski Lumia cihazlara yeni güncelleştirmeleri vermeyeceğini biliyorum fakat bugün telefondaki Insider programını kurcaladım ve güncelleştirme gördü.
Sürüm numarası 10.0.10586.318 . Bunun hakkında bilgisi olan varsa ne olduğunu söyleyebilir mi? Ayrıca bu eski cihazlara güncelleştirme vermeme muhabbeti devam ediyor mu? Kaçırdığım haberim olamayan şeyler var mı?
Arkadaşlar 1520 kullanıcısı olarak 10586.318 nolu yapıyı kullanıyorum yalnız e postada sorun yaşıyorum.yaşadığım sorun sadece gelen e postaya YANITLA deyince başlıyor ve uygulama donuyor.bu sorunu yaşayan var mı acaba.