Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar 1520 kullanıcısı olarak 10586.318 nolu yapıyı kullanıyorum yalnız e postada sorun yaşıyorum.yaşadığım sorun sadece gelen e postaya YANITLA deyince başlıyor ve uygulama donuyor.bu sorunu yaşayan var mı acaba.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Arkadaşlar 1520 kullanıcısı olarak 10586.318 nolu yapıyı kullanıyorum yalnız e postada sorun yaşıyorum.yaşadığım sorun sadece gelen e postaya YANITLA deyince başlıyor ve uygulama donuyor.bu sorunu yaşayan var mı acaba.
Telefonda Ülkeyi ABD, Dili İngilizce yapıp tekrar kontrol edebilirmisiniz?
Şayet düzelmez ise ve daha başka denemelerde de çare olmaz ise Sıfırlamayı deneyebilirsiniz.

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Hiçbir 10586 yapısında yok. Redstone yapılarında var.
Şuan 950 kullananlardada mı yok yani? Ne saçma iş ben insider olmayan 10586 kullanıcılarında vardır diye düşünmüştüm.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Telefonda Ülkeyi ABD, Dili İngilizce yapıp tekrar kontrol edebilirmisiniz?
Şayet düzelmez ise ve daha başka denemelerde de çare olmaz ise Sıfırlamayı deneyebilirsiniz.
Denedim sonuç aynı,sanırım ya sıfırlarım ya da insidere geçerim:)

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Denedim sonuç aynı,sanırım ya sıfırlarım ya da insidere geçerim:)
Dil ayarlarında da bir iki değişiklik yaparak tekrar denermisin?
Bazı yerlerdeki çentikleri kaldırma gibi..
Ardından da Güç + Ses kısma ile kapatıp açtıktan sonra aynı hatayı veriyor mu diye tekrar kontrol etmenizde yarar var.

furyzer0

furyzer0

Üye
Bunları nereden buluyorsunuz bildiğiniz bir site mi var?

Sent from mTalk using lumia950

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Groove Müzik(3.6.2094.0 > 3.6.2096.0) güncellendi.
Şuan 950 kullananlardada mı yok yani? Ne saçma iş ben insider olmayan 10586 kullanıcılarında vardır diye düşünmüştüm.
Yok.

tanyyy

Üye
920 iyileştirme güncelleştirmesi alır mı daha geçenki gibi?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Dil ayarlarında da bir iki değişiklik yaparak tekrar denermisin?
Bazı yerlerdeki çentikleri kaldırma gibi..
Ardından da Güç + Ses kısma ile kapatıp açtıktan sonra aynı hatayı veriyor mu diye tekrar kontrol etmenizde yarar var.
Alakan için teşekkürler ,insidere daldım bile:)

byburkay

Üye
Arkadaşlar Windows 10 Mobile'deki yazı karakterinin adı ne ? Bilen var mı ?

Send to from Windows 10 Mobile

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
  • Beğen
Tepkiler: byburkay
thoak

thoak

Üye
Arkadaşlar uzun bir süredir güncelleştirme vs takip edemiyordum. Microsoft'un eski Lumia cihazlara yeni güncelleştirmeleri vermeyeceğini biliyorum fakat bugün telefondaki Insider programını kurcaladım ve güncelleştirme gördü.
Sürüm numarası 10.0.10586.318 . Bunun hakkında bilgisi olan varsa ne olduğunu söyleyebilir mi? Ayrıca bu eski cihazlara güncelleştirme vermeme muhabbeti devam ediyor mu? Kaçırdığım haberim olamayan şeyler var mı?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar uzun bir süredir güncelleştirme vs takip edemiyordum. Microsoft'un eski Lumia cihazlara yeni güncelleştirmeleri vermeyeceğini biliyorum fakat bugün telefondaki Insider programını kurcaladım ve güncelleştirme gördü.
Sürüm numarası 10.0.10586.318 . Bunun hakkında bilgisi olan varsa ne olduğunu söyleyebilir mi? Ayrıca bu eski cihazlara güncelleştirme vermeme muhabbeti devam ediyor mu? Kaçırdığım haberim olamayan şeyler var mı?
Kaçırdığınız bir şey yok, her şey aynı. Diğer bilgileri konunun ilk mesajından alabilirsiniz.

symbianbelle

symbianbelle

Üye
son yapı tam şarj canavarı :hmmm

mp2934

mp2934

Üye
göz atma ekranında hareket sensörleri çok geç çalışıyor önceki yapılarda bu kadar ağır değildi

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Hasret kaldığım telefonun donmasına, kilitlenmesine yeni yapı ve edge ile tekrar kavuştum. Tişikkirler mikrisoft!!
(Power tuşuna basılı tutup kapatana kadar uğraştırıyor namısız)

• Beğen
Tepkiler: Ali_KRKY ve afwerker
serinaga

serinaga

Üye

Bende sorun yok şimdilik, ancak bende de hesap adı değişmiyor bu genel birşey sanırım ...

skynet

Üye
Başlangıç ekranının simgesi hala yok şaka gibi

skynet

Üye
Diğer eklenenlerde ki renk profili ve dokunma ayarları telefon internete bağlı değilse açılmıyor

Üst Alt