KırmızıBeyaz60
Üye
14342 yi yükledikten sonra telefonu sıfırladım ve mağaza eski haline döndü güncelleme de görünmüyor![]()
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
14342 yi yükledikten sonra telefonu sıfırladım ve mağaza eski haline döndü güncelleme de görünmüyor![]()
güncel gösteriyor sürüm numaram 11602.1.26.0Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
En günceli bu Sürüm 11604.1000.27.0güncel gösteriyor sürüm numaram 11602.1.26.0
Az önceki verdiğin linke girdim onda da görmedi direk uygulamayı aç yazısı geldi.neyse biraz bekleyeceğiz anlaşılanEn günceli bu Sürüm 11604.1000.27.0
Cihazın imei numarası LG Swift 7 adında 2010 yılında Windows Phone 7 işletim sistemi ile satışa sunulan bir modele kayıtlı çıkıyor. Ya video fake ya da eleman telefonu imei atmış.Nexus 5X üzerinde Windows 10 Mobile isteyen.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Video geldi.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Sahte olma ihtimali elbette var abi ama ben bu sefer (Cihazın imei numarası LG Swift 7 adında 2010 yılında Windows Phone 7 işletim sistemi ile satışa sunulan bir modele kayıtlı çıkıyor. Ya video fake ya da eleman telefonu imei atmış.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
)sahte olacağını pek düşünmüyorum, ekstra şöyle görseller de vardı ilk paylaşıldığı zaman. Genel kanı Mi4 romu üzerinde değişiklik yapılıp yüklendiği üzerine ancak ithome üzerinde açıklamadıkları sürece bir şey bilemeyeceğiz.Yeni özelliklerle geliyor.Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Panaromanın sıkıntısı fotoları düşük kalitede çekip birleştiriyor olması umarım bu konuda en azından bi ayar getirirler de isteyen düşük siteyen yüksek kaliyede çeker950 ve 950 XL sahipleri için güzel haber. Panorama modu yakında.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bir örnek:Panaromanın sıkıntısı fotoları düşük kalitede çekip birleştiriyor olması umarım bu konuda en azından bi ayar getirirler de isteyen düşük siteyen yüksek kaliyede çeker
Neden sadece 950/XL ?950 ve 950 XL sahipleri için güzel haber. Panorama modu yakında.
Hızlı cevaplama WhatsApp a da gelse iyi olacak.Line da Windows 10 Mobile için yeni özelliklerle güncellenmiş. Bildirimlerden hızlı cevaplama ve gelişmiş Canlı Karo özelliği eklenmiş. Canlı karo üzerinde mesajlaşılsn kişinin profil resmi gösteriliyor.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Şimdilik öyle bilgi verilmiş.Neden sadece 950/XL ?
Hızlı cevaplama WhatsApp a da gelse iyi olacak.

Son olaylardan sonra WhatsApp ın da bişey yapmasına gerek kalmayacak zaten bu gidişle Windows 10 kullanan bir surfaceler kalacak o da kaç kişi de olur Allah bilir.Şimdilik öyle bilgi verilmiş.
Ayrıca şu anki arayüzde WhatsApp'a öyle bir özellik gelirse çöker![]()
Pclerin suyu mu çıktıSon olaylardan sonra WhatsApp ın da bişey yapmasına gerek kalmayacak zaten bu gidişle Windows 10 kullanan bir surfaceler kalacak o da kaç kişi de olur Allah bilir.

Windows 10 derken mobil kısımdan bahsediyorum PC kısmında zaten sıkıntı yok.Pclerin suyu mu çıktı
Sent from mTalk using lumia950