Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

skynet

Üye
620'de de radyo yok bir şekilde getirme şansımız olabilir mi :)

.BlueTR

.BlueTR

Üye
620'de de radyo yok bir şekilde getirme şansımız olabilir mi :)
The Lumia 620, 810 and 928 do not have the hardware required for FM radio.

Along with Lumia 810 and 928, this model will not get the FM Radio support upon updating to Windows Phone "Amber". Reasons range from the model not having the FM radio chip to the design of the casing (and earphone plug) not supporting the connection for the antenna required.

Özetle 620'nin kasa tasarımında ve kulaklık girişinde radyo için gereken anten bulunmuyormuş.
Benim yaptığım donanımın destekleyip yazılımda gizlenen şeyi kullanmak. Burada söz konusu donanım bulunmadığı için hiçbir yolu yok.
Bu arada 950 ve XL'de dt2w yok diye biliyorum interop unlock yapmış birisi pm atarsa etkinleştirmek için detayları anlatırım.

• Beğen
Tepkiler: skynet
furyzer0

furyzer0

Üye
Bende l950 var unlocklu ama dt2w ne demek?

Sent from mTalk using lumia950

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Bugün gelen güncelleme ile Outlook Mail uygulamasına SELECT ALL (Tümünü seç) şeklinde bir yenilik gelmiş..
Yoksa ben yeni mi fark ettim..

serinaga

serinaga

Üye
Ses bende halen çalışmıyor :(
Tek çıkan ses, hız sınırını aşınca dın dın dın ...

Nihayet sonunda kurcalarken sesli navigasyon çalışmaya başladı :)

skynet

Üye
OneNote güncellendi

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yapı 14342.1003 (Fast) yayınlandı.
Yapı 14342 ile tamamen aynı ama cihazlarda bu yapının güvenilirliğini arttırmak için bazı ek düzeltmeler içeriyor.

• Beğen
Tepkiler: serinaga
.BlueTR

.BlueTR

Üye
Telefonun bsprelease, configurationid falan dahil olmak üzere her şeyini Lumia 636 yaptım yükseltme danışmanı güncelleme var diyor acaba yüklesem bi farkı olurmu insiderdan :ehe

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Telefonun bsprelease, configurationid falan dahil olmak üzere her şeyini Lumia 636 yaptım yükseltme danışmanı güncelleme var diyor acaba yüklesem bi farkı olurmu insiderdan :ehe
Telefon Lumia 630 muydu?

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Telefon Lumia 630 muydu?
Evet. Fark olacağını bilsem hemen yükleyeyimde daha yeni 8.1e döndüm 2 gün keyfini çıkardım yine başlayasım yok :D
Belkide bootloop olur ne belli soc sürümü farklı çünkü 630 dışındaki diğer 63x serisi lte destekli. (630 msm8226 diğerleri 8926)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Evet. Fark olacağını bilsem hemen yükleyeyimde daha yeni 8.1e döndüm 2 gün keyfini çıkardım yine başlayasım yok :D
Belkide bootloop olur ne belli soc sürümü farklı çünkü 630 dışındaki diğer 63x serisi lte destekli. (630 msm8226 diğerleri 8926)
yalnız hatırladığım kadarıyla Lumia 630 512MB ram, Lumia 636 ise 1GB ram ve DTV destekliydi galiba.

.BlueTR

.BlueTR

Üye
yalnız hatırladığım kadarıyla Lumia 630 512MB ram, Lumia 636 ise 1GB ram ve DTV destekliydi galiba.
Evet 8929da 1gb ram, lte ve tv desteği var. 8.1deyken gelen güncelleme insider mı yoksa resmi güncelleme mi görme şansımız yok dimi? Hatırladığım kadarıyla sadece W10 yükseltmesi hazır diyordu.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Evet 8929da 1gb ram, lte ve tv desteği var. 8.1deyken gelen güncelleme insider mı yoksa resmi güncelleme mi görme şansımız yok dimi? Hatırladığım kadarıyla sadece W10 yükseltmesi hazır diyordu.
Insider değil, yani olmaması lazım. Gerçi ne farkeder ki her şey insider:)

Bu arada bir şey dikkatimi çekti. Önizleme görüntüsünde ekstra geniş live tile mı var bana mı öyle geliyor:hmmm bunu lumia 950 xl kullanan birisi deneyebilir mi?
@Sensation
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

erhanercan

erhanercan

Üye
640xl de son fast yapıyı kullananlar var mı süper olmuş bu yapı 640xl için diyenler var

4MaGuS

4MaGuS

Üye
telefonda redstone yapılarını alamayınca pc ye yapı yükledim dün şuan genel olarak iyi sadece edge acayip sorunlu hiç kullanılamıyor onun dışında iyi ayarlar falan başlat güzel olmuş

skynet

Üye
Filmler ve tv güncellendi

serinaga

serinaga

Üye
Yapı 14342.1003 (Fast) yayınlandı.
Yapı 14342 ile tamamen aynı ama cihazlarda bu yapının güvenilirliğini arttırmak için bazı ek düzeltmeler içeriyor.

Yükledim hemen ...

mp2934

mp2934

Üye
14342 yi yükledikten sonra telefonu sıfırladım ve mağaza eski haline döndü güncelleme de görünmüyor :D

Üst Alt