Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Sonunda geliştiriciler tarafından önemsendiğimizi hissetmek güzel bi duygu. Yıllar sonra aranıpta bulunan kayıp evlat gibiyiz.
Yok daha o kadar olamadık bence. Hala bulunduğumuzu düşünmüyorum ben. Ama yaşanan son gelişmeler umut verici sayılır yine de.

yasirtaha

yasirtaha

Üye
ms bizi kaybettikten sonra önemseler ne olur ki

.BlueTR

.BlueTR

Üye
ms bizi kaybettikten sonra önemseler ne olur ki
Oda doğru. Sistem artık ne kadar gelişirse gelişsin dönmeyi düşünmüyorum. İsterseler üreticiler 1500tl civarında fp canavarı bi wp çıkarsın yine dönmem.

mami_61_29

mami_61_29

Üye
Arkadaşlar onedrive güncellendi 17.10.1 oldu,uygulamaya giriyorum hesabım açık görünüyor ama dosyalarım görünmüyor güncellemeden önce böyle değildi

mTalk'tan gönderildi

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Outlook Posta ve Outlook Takvim(17.6868.40732.0 > 17.6965.40462.0) güncellendi.

onursarii

Üye
Lumia 735'te Project My Screen programı ile ekranımızı PC'ye yansıtabiliyor muyuz?

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Lumia 735'te Project My Screen programı ile ekranımızı PC'ye yansıtabiliyor muyuz?
Yansıtabilirsiniz.
İsterseniz bende çalışan programı kullanın. Usb'yi telefon ve PC'ye bağladığınızda programı açıp sonrada telefonun ekranına ekrana gelen İzin Ver demeniz yeterli.

onursarii

Üye
Yansıtabilirsiniz.
İsterseniz bende çalışan programı kullanın. Usb'yi telefon ve PC'ye bağladığınızda programı açıp sonrada telefonun ekranına ekrana gelen İzin Ver demeniz yeterli.
Ya programı kurdum Microsoft'tan indirmiştim fakat telefona hiçbir uyarı gelmiyor bağladığımda ve programı açtığımda. Driverları kaç kere sildim yeniden yükledim yine olmuyor.

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Ya programı kurdum Microsoft'tan indirmiştim fakat telefona hiçbir uyarı gelmiyor bağladığımda ve programı açtığımda. Driverları kaç kere sildim yeniden yükledim yine olmuyor.
Şimdi ben de deneyim dedim ama ne yaptıysam olmadı (sürücüleri kaldırıp tekrar kurdum), sanırım bu gelen Yapı'larla alakalı ki engelliyor.:hmmm

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Groove müzik güncelleme geldi. Korkuyorum güncellemeye!!

erhanercan

erhanercan

Üye

telefonun ekranında izin isteme gibi bir şey gözükmüyor bende de o yüzden yansıtamıyorum

• Beğen
Tepkiler: onursarii

utkansen

Üye
Arkadaşlar merhaba 920' mimde 318 lü son yapı kurulu telefon şarjdaydı kapanmış şu an açamıyorum soft reset atıyorum telefon titriyor ancak açılmıyor ne yapabilirim acaba?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar merhaba 920' mimde 318 lü son yapı kurulu telefon şarjdaydı kapanmış şu an açamıyorum soft reset atıyorum telefon titriyor ancak açılmıyor ne yapabilirim acaba?
Windows Device Recovery Tool ile kurtarabilirsiniz.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Pil kontrolü yapmanızda fayda var
Şarj kablosunda da sorun olabilir.
Belki de yenilemek gerekiyordur.

skynet

Üye
Beyler bu konum bulma açık alanda bile 2-3 dk sürüyor ama 8.1'de hızlıca bulurdu
Aynı sorunu yaşayan var mı ?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yapı 14342 bugün ya da yarın gelecek.

• Beğen
Tepkiler: n000k

alaca61

Üye
arkadaşlar 14332 nolu yaspıyı nasıl yüklerim. Telefon uçak moduna girmişti yazılım attırdım. Hiç bir telofon tmircisi yapamadı. Ben kurcalamaya başladım şimdi nomala dondu. İnsderi yükledim ama 32. Yapıyı buldu.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşlar 14332 nolu yaspıyı nasıl yüklerim. Telefon uçak moduna girmişti yazılım attırdım. Hiç bir telofon tmircisi yapamadı. Ben kurcalamaya başladım şimdi nomala dondu. İnsderi yükledim ama 32. Yapıyı buldu.
Fast seçmelisiniz.

kamuraN021

kamuraN021

Üye
10586.318 yapıyı telefonum bulmuyor hem fast hem slow lumia 930

Üst Alt