Wi-Fi ayarlarına girin orda Akıllı Wi-Fi'yi görürsünüz.Akıllı Wi-fi tam olarak ne işe yarıyordu?
Akıllı WiFi, bağlı olduğunuz WiFi ağının şifresini arkadaşlarınızla paylaşıyor. Bu kişiler rehbere ekli Facebook, twitter kişileri olabiliyor.Akıllı Wi-fi tam olarak ne işe yarıyordu?
Akıllı Wi-Fi özelliği Redstone yapılarında ve devamında kaldırılıyor.
rehber , Facebook, twitter dahil senin bağlandığın ağları paylaşmaya, arkadaşlarının da paylaştığı (arkadaşların şifreyi bilmese bile o ağa denk gelirse bağlanabiliyor) wifi ağlarına bağlanmaya yarar...Akıllı Wi-fi tam olarak ne işe yarıyordu?
Bu hafta kaldırma haberleri aldı başını gidiyor. Yarın da arama özelliği kaldırıldı diye bilgi gelebiliren iyisi mi komple herşeyi kaldırsınlar. Sadece telefon özelliği kalsın 3310 niyetine kullanalım telefonu.
rehber , Facebook, twitter dahil senin bağlandığın ağları paylaşmaya, arkadaşlarının da paylaştığı (arkadaşların şifreyi bilmese bile o ağa denk gelirse bağlanabiliyor) wifi ağlarına bağlanmaya yarar...

FM radyoyu bilmem ama diğer dediklerin bende de var.Dün şunu keşfettim, kullanmakta olduğumuz son Redstone yapıda, kulaklık takıldığında, yada Bluetooth ile kulaklık moduna geçtiğinde zaten aksesuarlar hiç algılamıyor, işimiz bitince kulaklığı çıkardığımızda yada Bluetooth kapattığımızda, telefon bazen kulaklık modundan çıkmıyor ve arama geldiğinde veya biz aradığımızda telefon kulak hoparlörü çalışmıyor, yada bir çalışıyor bir çalışmıyor. Ayrıca Radio FM Phone uygulaması ile radyo dinlerken, ses artırma yada ses azaltma tuşlarına basınca, hemen altında istasyon frekansı görünüyor, sağa sola basınca, mevcut uygulamanın dışında istasyon buluyor, acaba kaldırılan radyonun kalıntısı mı bu ? İşte bundan sonra yukarıda belirttiğim durum oluşuyor ve telefonu resetleyene kadar kulaklık modundan çıkmıyor ...
mTalk'tan gönderildi
Ohhh be ss ler de oto y(kleniyor. Yavas yavas adam olmaya basladi sistemGeçen gün gelen OneDrive güncellemesinin detayları:
- Artık aldığımız ekran görüntüleri de otomatik olarak upload ediliyor.
- Sizinle dosya paylaşılınca bildirim alma.
- Paylaşılan dosya düzenlendiğinde bildirim alma.
- Klasörler artık Başlangıç ekranına sabitlenebiliyor.
inan ki hiç şaşırmam. Alışkanlık yaptı bizde!Bu hafta kaldırma haberleri aldı başını gidiyor. Yarın da arama özelliği kaldırıldı diye bilgi gelebilir![]()
benim 920 de sorun yok dinliyorum hatta kablosuz kulaklıkla da sorun yokArkadaşlar bu kulaklıkla müzik dinleyememe sorunu veya hoparlöre bağladığında sesi vermeme sorunu bende mi var genel mi ?
Bende yapı 10.0.10586.318 kurulu siz de ? Win8.1 sorun yoktu.benim 920 de sorun yok dinliyorum hatta kablosuz kulaklıkla da sorun yok
bende de o yapı kurulu sorunsuz ve bu zamana kadar kulaklıkla ilgili hiç bir sorun yaşamadımBende yapı 10.0.10586.318 kurulu siz de ? Win8.1 sorun yoktu.
Sonunda geliştiriciler tarafından önemsendiğimizi hissetmek güzel bi duygu. Yıllar sonra aranıpta bulunan kayıp evlat gibiyiz.Yenilenen Instagram bu hafta sonu Windows 10 Mobile için de gelecek.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız