Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kullanan var mı ki? İlk güncellediğim gün kapattım. Çok gereksiz bir özellik.

onursarii

Üye
Akıllı Wi-fi tam olarak ne işe yarıyordu?

rainman3545

rainman3545

Üye
Bende de hep kapalı akıllı wifi gereksizdi bence

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Akıllı WiFi, bağlı olduğunuz WiFi ağının şifresini arkadaşlarınızla paylaşıyor. Bu kişiler rehbere ekli Facebook, twitter kişileri olabiliyor.

• Beğen
Tepkiler: onursarii
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Akıllı Wi-Fi özelliği Redstone yapılarında ve devamında kaldırılıyor.

en iyisi mi komple herşeyi kaldırsınlar. Sadece telefon özelliği kalsın 3310 niyetine kullanalım telefonu.
rehber , Facebook, twitter dahil senin bağlandığın ağları paylaşmaya, arkadaşlarının da paylaştığı (arkadaşların şifreyi bilmese bile o ağa denk gelirse bağlanabiliyor) wifi ağlarına bağlanmaya yarar...

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
en iyisi mi komple herşeyi kaldırsınlar. Sadece telefon özelliği kalsın 3310 niyetine kullanalım telefonu.

rehber , Facebook, twitter dahil senin bağlandığın ağları paylaşmaya, arkadaşlarının da paylaştığı (arkadaşların şifreyi bilmese bile o ağa denk gelirse bağlanabiliyor) wifi ağlarına bağlanmaya yarar...
Bu hafta kaldırma haberleri aldı başını gidiyor. Yarın da arama özelliği kaldırıldı diye bilgi gelebilir :ehe

• Beğen
Tepkiler: cemil baba, Aybin.Kilic ve suyunsesi
serinaga

serinaga

Üye
Dün şunu keşfettim, kullanmakta olduğumuz son Redstone yapıda, kulaklık takıldığında, yada Bluetooth ile kulaklık moduna geçtiğinde zaten aksesuarlar hiç algılamıyor, işimiz bitince kulaklığı çıkardığımızda yada Bluetooth kapattığımızda, telefon bazen kulaklık modundan çıkmıyor ve arama geldiğinde veya biz aradığımızda telefon kulak hoparlörü çalışmıyor, yada bir çalışıyor bir çalışmıyor. Ayrıca Radio FM Phone uygulaması ile radyo dinlerken, ses artırma yada ses azaltma tuşlarına basınca, hemen altında istasyon frekansı görünüyor, sağa sola basınca, mevcut uygulamanın dışında istasyon buluyor, acaba kaldırılan radyonun kalıntısı mı bu ? İşte bundan sonra yukarıda belirttiğim durum oluşuyor ve telefonu resetleyene kadar kulaklık modundan çıkmıyor ...

mTalk'tan gönderildi

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Dün şunu keşfettim, kullanmakta olduğumuz son Redstone yapıda, kulaklık takıldığında, yada Bluetooth ile kulaklık moduna geçtiğinde zaten aksesuarlar hiç algılamıyor, işimiz bitince kulaklığı çıkardığımızda yada Bluetooth kapattığımızda, telefon bazen kulaklık modundan çıkmıyor ve arama geldiğinde veya biz aradığımızda telefon kulak hoparlörü çalışmıyor, yada bir çalışıyor bir çalışmıyor. Ayrıca Radio FM Phone uygulaması ile radyo dinlerken, ses artırma yada ses azaltma tuşlarına basınca, hemen altında istasyon frekansı görünüyor, sağa sola basınca, mevcut uygulamanın dışında istasyon buluyor, acaba kaldırılan radyonun kalıntısı mı bu ? İşte bundan sonra yukarıda belirttiğim durum oluşuyor ve telefonu resetleyene kadar kulaklık modundan çıkmıyor ...

mTalk'tan gönderildi
FM radyoyu bilmem ama diğer dediklerin bende de var.

.BlueTR

.BlueTR

Üye
İlk defa toplu güncelleştirmenin bi sorunu çözdüğünü gördüm.
Wifi'a bağlanırken en az 2 dk boyunca internet yok diyordu artık eski yapılarda olduğu gibi sorunsuz bağlanıyor.
Hücreseli açtığımda da yukarda H+ çıktığı halde internete girmek için yine 1-2 dk bekliyordum oda düzelmiş sonuda.

• Beğen
Tepkiler: dark_13 ve Sensation
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Geçen gün gelen OneDrive güncellemesinin detayları:
- Artık aldığımız ekran görüntüleri de otomatik olarak upload ediliyor.
- Sizinle dosya paylaşılınca bildirim alma.
- Paylaşılan dosya düzenlendiğinde bildirim alma.
- Klasörler artık Başlangıç ekranına sabitlenebiliyor.

• Beğen
Tepkiler: ceza87 ve lumiacı

lumiacı

Üye
Geçen gün gelen OneDrive güncellemesinin detayları:
- Artık aldığımız ekran görüntüleri de otomatik olarak upload ediliyor.
- Sizinle dosya paylaşılınca bildirim alma.
- Paylaşılan dosya düzenlendiğinde bildirim alma.
- Klasörler artık Başlangıç ekranına sabitlenebiliyor.
Ohhh be ss ler de oto y(kleniyor. Yavas yavas adam olmaya basladi sistem

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Sensation
SLH.55

SLH.55

Üye
Arkadaşlar bu kulaklıkla müzik dinleyememe sorunu veya hoparlöre bağladığında sesi vermeme sorunu bende mi var genel mi ?

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Arkadaşlar bu kulaklıkla müzik dinleyememe sorunu veya hoparlöre bağladığında sesi vermeme sorunu bende mi var genel mi ?
benim 920 de sorun yok dinliyorum hatta kablosuz kulaklıkla da sorun yok

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
insider ile güncellemeyi bulamıyorum. Fast slow çıkmıyor! Ne yapmam lazım güncellemeyi bulmak için?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yenilenen Instagram bu hafta sonu Windows 10 Mobile için de gelecek.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: flutewoddy, n000k, dark_13 ve 2 diğerleri
4MaGuS

4MaGuS

Üye
  • Beğen
Tepkiler: SLH.55
.BlueTR

.BlueTR

Üye
Yenilenen Instagram bu hafta sonu Windows 10 Mobile için de gelecek.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sonunda geliştiriciler tarafından önemsendiğimizi hissetmek güzel bi duygu. Yıllar sonra aranıpta bulunan kayıp evlat gibiyiz.

• Beğen
Tepkiler: n000k

Üst Alt