hayırlı olsun şimdiden , ben olsam katılırdımMerhaba arkadaşlar bugün 950 xl alacağım sizce insedera katılmam gerekirmi?
sonuçta geri dönme imkanın var herhangi bir sorunla karşılaşırsan .ben biraz geri kaldım 4 aydır yoktum şimdi kafam karıştı inseder da olup ta final sürümünde olmayan ne veya neler var çok şey varmı ?hayırlı olsun şimdiden , ben olsam katılırdımsonuçta geri dönme imkanın var herhangi bir sorunla karşılaşırsan .
Eğer, kendi kendine çözüm üretebilecek, cep telefonunda oluşabilecek sorunlara çare bulabilecek bilgi birikimine sahipseniz,Merhaba arkadaşlar bugün 950 xl alacağım sizce insedera katılmam gerekirmi?
Teşekkür ederım sağolun hafta sonu olmazsa bir denerimEğer, kendi kendine çözüm üretebilecek, cep telefonunda oluşabilecek sorunlara çare bulabilecek bilgi birikimine sahipseniz,
kısacası kendi yağınızla kavrulabilecek düzeyde bilgi-beceriniz var ise katılınız..
Yoksa orjinal windows 10 Mobile sürümünde kalınız.
Ayrıca, hayırlı olsun ve güle güle iyi günlerde kullanın...
gösteriyor ama vermiyor gibi bir şey galibaGöründü ne demek ya
Microsoft'u bizim Türk kızlarına benzetiyorum. Çok naz yapıyor ve uğraştırıyor. Bide trip atmayı öğrenirse o zaman ayvayı yeriz işteGöründü ne demek ya

Ben bi ara hesap makinesi güncelleme almayınca Windows ekibi bunları lâğvetti diye düşünmüştüm. Adamlar haddinden fazla güncelleme verdiBir hesap makinesi bu kadar çok güncellenir mi ya? Modifiyeli hesap makinesi ehehe. Çaktırmadan alttan alttan Hesap makinesi görünümlü Windows 11 yapıyorlar gibime geliyor.![]()

bende senin gibi bu özelliği sevenlerden değilim keşke duruma göre açma ve kapama şeklinde bize sunulsa o zaman iyi olurAllahuım ya 8.1 de de bazı browserlarda vardı bu özellik uyuz olurdum. Zırt pırt geri yapardı sayfada.
İE da sevdiğim ve kullandığım bir özellikti, geri gelmesine sevindim.Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ha bire geliyor, gelen hiçbir şey yok. Hepsi boş..Yakında.

Yenilik değil, iyileştirme geliyor. Bunu aylardır söylüyorum.ha bire geliyor, gelen hiçbir şey yok. Hepsi boş..![]()