Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

SLH.55

SLH.55

Üye
Yapı 10586.306 artık kulaklıkla müzik dinleye bileceğiz galiba şükür..

byburkay

Üye
Merhaba arkadaşlar bugün 950 xl alacağım sizce insedera katılmam gerekirmi?
hayırlı olsun şimdiden , ben olsam katılırdım :) sonuçta geri dönme imkanın var herhangi bir sorunla karşılaşırsan .

blackss

Üye
hayırlı olsun şimdiden , ben olsam katılırdım :) sonuçta geri dönme imkanın var herhangi bir sorunla karşılaşırsan .
ben biraz geri kaldım 4 aydır yoktum şimdi kafam karıştı inseder da olup ta final sürümünde olmayan ne veya neler var çok şey varmı ?

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Merhaba arkadaşlar bugün 950 xl alacağım sizce insedera katılmam gerekirmi?
Eğer, kendi kendine çözüm üretebilecek, cep telefonunda oluşabilecek sorunlara çare bulabilecek bilgi birikimine sahipseniz,
kısacası kendi yağınızla kavrulabilecek düzeyde bilgi-beceriniz var ise katılınız..
Yoksa orjinal windows 10 Mobile sürümünde kalınız.

Ayrıca, hayırlı olsun ve güle güle iyi günlerde kullanın...

blackss

Üye
Eğer, kendi kendine çözüm üretebilecek, cep telefonunda oluşabilecek sorunlara çare bulabilecek bilgi birikimine sahipseniz,
kısacası kendi yağınızla kavrulabilecek düzeyde bilgi-beceriniz var ise katılınız..
Yoksa orjinal windows 10 Mobile sürümünde kalınız.

Ayrıca, hayırlı olsun ve güle güle iyi günlerde kullanın...
Teşekkür ederım sağolun hafta sonu olmazsa bir denerim

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Şimdi de 10586.312 göründü.

• Beğen
Tepkiler: Krnl386, dark_13 ve n000k
dakamon

dakamon

Üye
Göründü ne demek ya

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Göründü ne demek ya
Microsoft'u bizim Türk kızlarına benzetiyorum. Çok naz yapıyor ve uğraştırıyor. Bide trip atmayı öğrenirse o zaman ayvayı yeriz işte :kop2: :kop2:
Temsili :
Geçen güncelleme verdim yüklemedin. Bi daha sana güncelleme vermiyorum.

Bakıyorum İos ara yüzünü yüklemişsin! Benim canlı karolarımın nesini beğenmiyorsun?

Bide bunun Cortana versiyonu geldi mi o zaman kafanı bik bik ederek şişirir.
Gazâmız şimdiden mübarek olsun :):):)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: BLasTeaR, suyunsesi, Ali_KRKY ve 4 diğerleri
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Bir hesap makinesi bu kadar çok güncellenir mi ya? Modifiyeli hesap makinesi ehehe. Çaktırmadan alttan alttan Hesap makinesi görünümlü Windows 11 yapıyorlar gibime geliyor. :zong:

• Beğen
Tepkiler: ON9, YasirTaHazal ve Aybin.Kilic
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Bir hesap makinesi bu kadar çok güncellenir mi ya? Modifiyeli hesap makinesi ehehe. Çaktırmadan alttan alttan Hesap makinesi görünümlü Windows 11 yapıyorlar gibime geliyor. :zong:
Ben bi ara hesap makinesi güncelleme almayınca Windows ekibi bunları lâğvetti diye düşünmüştüm. Adamlar haddinden fazla güncelleme verdi :ehe

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: furyzer0, sfgnrl, flutewoddy ve 4 diğerleri
dakamon

dakamon

Üye
Allahuım ya 8.1 de de bazı browserlarda vardı bu özellik uyuz olurdum. Zırt pırt geri yapardı sayfada.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
4MaGuS

4MaGuS

Üye
Allahuım ya 8.1 de de bazı browserlarda vardı bu özellik uyuz olurdum. Zırt pırt geri yapardı sayfada.
bende senin gibi bu özelliği sevenlerden değilim keşke duruma göre açma ve kapama şeklinde bize sunulsa o zaman iyi olur

eRdaL.

eRdaL.

Üye
8.1 de çok iyi çalışmıyordu iyi çalışsa iyi bir özellik iOS ta çok rahat ve kullanışlı olarak kullanıyorum tarayıcı da ve uygulamaların %90 da

iPhone ile uygulamasından gönderildi.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yakında.

• Beğen
Tepkiler: dark_13
mami_61_29

mami_61_29

Üye
Bugün verseler ölürdüler sanki [emoji5]