symbianbelle
Üye
Hızlı biçimlendirme yaptıysan ondan olabilir.Ben halen 8.1´deyim ve telefonu her actigimda SD kart tara uyarisi aliyorum. SD karti formatladim, sorun yinede devam ediyor
Hızlı biçimlendirme yaptıysan ondan olabilir.Ben halen 8.1´deyim ve telefonu her actigimda SD kart tara uyarisi aliyorum. SD karti formatladim, sorun yinede devam ediyor
İyi olur fakat kimse dikkat etmiyor. Kararlı sürüm kullananlar bile konusu olmasına rağmen buraya yazıyor. Hatta herkes tüm sorunlarını burada konuşmaya çalışıyorBence 10586 ile Redstone yapılarının konuları ayrılsın. Kim ne hakkında konuşuyor belli olmuyor.![]()
O yüzden şimdilik böyle devam etmesi gerekiyor.Bence 10586 ile Redstone yapılarının konuları ayrılsın. Kim ne hakkında konuşuyor belli olmuyor.![]()
çakma kararlı 
İster Windows 10 da kullanın isterseniz 8.1 de...Ben halen 8.1´deyim ve telefonu her actigimda SD kart tara uyarisi aliyorum. SD karti formatladim, sorun yinede devam ediyor
)Ben 8.1deyken hiç hatırlamıyorum SD kart taraması uyarısı aldığımı. W10da 10586 ile sd kart sapıttı her resette uyarı veriyor, sd karttaki uygulamalar yavaş açılıyor ve daha sık çöküyor, sd karta video kaydederken kamera genelde çöküyor, sd karttaki resimlere bakarken galeri çöküyor falan. 10586dan önceki yapılarda hiç başıma gelmedi bu tür şeyler. Redstone yapılarındada aynı sorunu yaşadım aynı 2 kere yüklemiştim biri ilk rs sürümüydü diğeride 14295ti. Muhtemelen firmware güncellemesi gerekiyor.Ben halen 8.1´deyim ve telefonu her actigimda SD kart tara uyarisi aliyorum. SD karti formatladim, sorun yinede devam ediyor
Class 10 kart orijinal Samsung. 8.1de sorunsuzdu ve 10586dan önce de hiç SD kartla ilgili sorun yaşamadım. Karttan Windows, Os X kurulumu falanda yaptım usb 3.0 flashla aynı hızda gerçekleşti kurulum. Aynı kartı Z1de denedim 4k video kaydettim, pcde hız testi yaptım hızda sorun yok.@bluetr sd kartın classı ve hızı düşük olabilir
Sent from mtalk using lumia 950
SD kart kullanıyorsanız video ve fotoğraf kaydetme konumunu telefon yapıpta deneyin. Düzelir gibi oluyor ama 4-5 video kaydından sonra yine sapıtıyor bende.Win10 un 10586 sürümünde kameradan atma hatta hiç girmeme devam ediyor. Lumia 640XL. Lumia alırken 200 defa düşünün.
Evet sd kart kullanıyorum fakat bu çözüm değil çözüm MS nin bu sorunu çözmesi. 4 yıldır sorunları kendimiz çözmeye çalışıyoruz hiç MS sorun çözmüyor. Yanlış anlama sana sitem etmiyorumSD kart kullanıyorsanız video ve fotoğraf kaydetme konumunu telefon yapıpta deneyin. Düzelir gibi oluyor ama 4-5 video kaydından sonra yine sapıtıyor bende.

Dediğin gibi yaptım sonuç aynıSD kart kullanıyorsanız video ve fotoğraf kaydetme konumunu telefon yapıpta deneyin. Düzelir gibi oluyor ama 4-5 video kaydından sonra yine sapıtıyor bende.
10586da başladı dimi bu olay? Bende çünkü 10586dan önce yoktu şimdi hem galeri hemde kamera çöküyor sık sık.Evet sd kart kullanıyorum fakat bu çözüm değil çözüm MS nin bu sorunu çözmesi. 4 yıldır sorunları kendimiz çözmeye çalışıyoruz hiç MS sorun çözmüyor. Yanlış anlama sana sitem etmiyorum
Dediğin gibi yaptım sonuç aynı
ben de kaydoldum ama mail gelmedi. Nasıl yüklerim?Viber uygulaması da evrensel oldu:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
(Önceden betaya kayıt olmuştum)
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İndirin, bunu yükler otomatik olarak.ben de kaydoldum ama mail gelmedi. Nasıl yüklerim?