Bende hala eskisi gibi, böyle değil.Microsoft Edge menüsü ve Windows Insider ayarlar sayfasında hızlı & Yavaş halka seçimi menüsü değişmiş.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Nasıl denediniz .242'yi? Insider'a mı verildi?Yapı 10586.242'de bir fark göremedim. En azından Başlangıç'ın simgesi hala yok. Bakalım Yapı 10586.252 nasıl olacak.
Denemedim okudum.Nasıl denediniz .242'yi? Insider'a mı verildi?

Bende sadece cihazım yazıyor.destek birimiyle iletişim uygulamasını açtığınızda telefonunuz Surface olarak görünüyor
Bende surfrace değil normal yani 1520 olarak gözüküyor.destek birimiyle iletişim uygulamasını açtığınızda telefonunuz Surface olarak görünüyor
Bende sadece cihazım yazıyor.
Atın o telefonlarıBende surfrace değil normal yani 1520 olarak gözüküyor.
İçerik aynı be abi uzay mekiği yazsa nolurAtın o telefonları

destek birimiyle iletişim uygulamasını açtığınızda telefonunuz Surface olarak görünüyor
L1520 bende görünmüyor da ...Bende şimdi siz deyince fark ettim. Hızlı işlemlerdeki Parlaklık işe yaramıyor neyseki uzun basarak ayarlarına gidiyor. Umarım çalışma vardır da Windows 10'la satışa çıkan cihazlar gibi yüzdeli parlaklığa geçeriz.Benimki doğruyu gösteriyor L1520
Bu arada ekran parlaklığından Otomatik seçeneği kaldırılmış mıL1520 bende görünmüyor da ...
Edit: Otomatik ekran parlaklığı Ayarlarda ayrı bir butonla seçenek verilmiş, kısayollardan kaldırılmış sadece ...
Blog yazısı yok mu?Yapı 10586.242 (Release Preview) yayınlandı.