Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Engelleme ve Filtreleme Evrensel Uygulaması güncellendi.
  • Daha gelişmiş metin yerelleştirme.
  • Daha güvenilir veri depolama.
  • Performans iyileştirmeleri.
  • Kullanıcı arabirimi iyileştirmeleri.
  • Engellenen numaraların Lumia telefonlardaki Arama+SMS Filtresi uygulamasından taşınabilmesi.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR, dark_13 ve Esendağlı

Krnl386

Krnl386

Üye
Engelleme ve Filtreleme Evrensel Uygulaması güncellendi.
  • Daha gelişmiş metin yerelleştirme.
  • Daha güvenilir veri depolama.
  • Performans iyileştirmeleri.
  • Kullanıcı arabirimi iyileştirmeleri.
  • Engellenen numaraların Lumia telefonlardaki Arama+SMS Filtresi uygulamasından taşınabilmesi.
Bende güncel diyor. Bu tur sistem uygulamalarında nedense benim telefon güncel diyor.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bende güncel diyor. Bu tur sistem uygulamalarında nedense benim telefon güncel diyor.
Hangi sürüm yüklü cihazda? Bu tür sistem uygulamaları artık öncelikle Insider Fast Ring kullanıcıları için güncelleniyor.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Microsoft'un 3D Touch özelliği "pre-touch"

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, BLasTeaR, dark_13 ve 1 kişi daha
.BlueTR

.BlueTR

Üye
Bu arada Microsoft eski sistem bileşenlerini sistemden silmek yerine gizliyor. Kolaya kaçıyor yani.
8.1de ekrana sabitlediğim ayarlar Windows 10'a geçince de çalışıyor. (Anlamayanlar için soldaki hücresel + sim ayarları 8.1den kalma)

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yakınlarda Yapı 14332 yayınlanabilir.

• Beğen
Tepkiler: serinaga, dark_13 ve Krnl386
remzi33

remzi33

Üye
Sıfırla istersen o iş olmaz bu saatten sonra.
hocam cihaz elime geleli iki gün oldu 4 defa sıfırladım. ama yok olmuyor her sefer aynı. gerçi şuan olduğum yerde wifi yok ama en azından hata vermesi lazım wifi yok diye. onu da yapmıyor. mağaza güncellemeleri keza aynı şekilde güncellenmiyor, hata da vermiyor. arkadaşın telefondan hotspot açtım wifi olursa belki düzelir diye yine düzelmedi.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
hocam cihaz elime geleli iki gün oldu 4 defa sıfırladım. ama yok olmuyor her sefer aynı. gerçi şuan olduğum yerde wifi yok ama en azından hata vermesi lazım wifi yok diye. onu da yapmıyor. mağaza güncellemeleri keza aynı şekilde güncellenmiyor, hata da vermiyor. arkadaşın telefondan hotspot açtım wifi olursa belki düzelir diye yine düzelmedi.
şuan telefonunuz kararlı sürüm ve ip sürüm kurmak istiyorsunuz ama güncelleme indirirken hata oluyor değil mi doğru anladım birde mağazadan uygulama kurmada sorun var eğer kararlı sürümde iseniz sıfırladıysanız ve sorun çözülmediyse wdrt ile sıfırdan sistem kurmayı deneyin o şekilde sorununuz büyük ihtimal çözülür

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Muhtemelen Microsoft hesabınla ilgili bir sorun var. Yoksa en azından mağaza güncellemelerini yapardı.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Aynı sorunu bende yaşıyorum. Mağazadan uygulamalar güncellenmiyor! Wifidende güncelleştirmeyi alamıyorum

• Beğen
Tepkiler: Krnl386
furyzer0

furyzer0

Üye
Eğer .107 sürümünde kaldıysa güncelleme sorunu oluyor sen arkada bırak o uzun zaman sonra güncelliyor mağaza için soyluyorum

Sent from mtalk using lumia 950

remzi33

remzi33

Üye
Aynı sorunu bende yaşıyorum. Mağazadan uygulamalar güncellenmiyor! Wifidende güncelleştirmeyi alamıyorum
hesabımla ilgili olacağını sanmıyorum pc ve eski telefonda da aynı hesap var. Eski telefonu sıfırlayayım bi belki orda hesabın açık olmasından dolayıdır. Ama hiç sanmıyorum.. MS servisleri ile ilgili genel bi problem olabilir
Eğer .107 sürümünde kaldıysa güncelleme sorunu oluyor sen arkada bırak o uzun zaman sonra güncelliyor mağaza için soyluyorum

Sent from mtalk using lumia 950
sürüm 10586.11 yani piyasaya sürüldüğünde yüklü olan sürüm
şuan telefonunuz kararlı sürüm ve ip sürüm kurmak istiyorsunuz ama güncelleme indirirken hata oluyor değil mi doğru anladım birde mağazadan uygulama kurmada sorun var eğer kararlı sürümde iseniz sıfırladıysanız ve sorun çözülmediyse wdrt ile sıfırdan sistem kurmayı deneyin o şekilde sorununuz büyük ihtimal çözülür
wdrt ile win 8.1 e mi dönecek şimdi yoksa win 10 mu

Ali_KRKY

Üye
hesabımla ilgili olacağını sanmıyorum pc ve eski telefonda da aynı hesap var. Eski telefonu sıfırlayayım bi belki orda hesabın açık olmasından dolayıdır. Ama hiç sanmıyorum.. MS servisleri ile ilgili genel bi problem olabilir

sürüm 10586.11 yani piyasaya sürüldüğünde yüklü olan sürüm

wdrt ile win 8.1 e mi dönecek şimdi yoksa win 10 mu
bende 950 yi ilk aldığımda 1. Gun aynı sorun olmuştu teli sıfırladım bıraktım bütün mağaza güncellemelerini dondurup once mağazyı güncelledim ve tek tek hepsini guncelledim bitincede sistem güncellemesini sorgulamadım mağaza tamamen güncellenince sistemi güncelledim.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Telefonu sıfırladım mağaza ve uygulamalar güncelleme oldu.
wifi bulunca da insider güncellemesi kuracağım gibime geliyor.

Üst Alt