Yapının 2.günü bende de oldu 2-3 kez bende soft resetle düzelttim ama o günden sonra olmadı bir daha.Hah işte o navigasyon ışıklarının yanıp sönmesi beni deli etti, aynı gün tam 3 kez yaptı, çaresiz döndüm geri ...
Bende sadece şarj durumu farketti.. Eskiden 2 gün gittiği halde, 27 nci yapıda 1 gün gitmeye başladı..telefon geçe 12de tuş kilidini açmak isterken kapandı sahada açılmadı. Bu sabah 8de tuş kilidini biraz kurçaldıktan sonra açıldı. Ama çok yavaş telefon internette bağlanması bir dakikayı buluyo nrdeyse. Sorun ne olabilir bilgisi olan varmı 14322 yapı yüklü lumia 1520
bu arada dun sıfırladım telefonu.
Gelmesi muhtemel yenilikler belli mi ?Yapı 14327 Windows 10 Mobile için test ediliyor. Bu hafta yayınlanabilir.
Radyo ve here uygulamaları kaldırılmış bu son sürümde.arkadaşlar bu sürümde radyo kalktımı 1520 de
Şimdilik paylaştıklarımız dışında herhangi bir bilgi yok. Microsoft Edge için geliştirmelerin olacağı söyleniyor.Gelmesi muhtemel yenilikler belli mi ?
radyoyu nokiaya zorla getirttik,ms aldı geri götürdü anasını satiimRadyo ve here uygulamaları kaldırılmış bu son sürümde.

Sanıyorum uygulama geliştiricilere ağırlık vermek istiyorlar.radyonun ne zararı vardıki ms kaldırdı anlamıyorum
İlla mağazadan indirip internettenmi dinlicez
Daha önce Thershold yapılarında olduğu gibi şimdi de Redstone yapılarının bazılarında bazı özellikler kaldırılabilir. Sonraki güncellemelerde bu sorunlar giderilir.Sanıyorum uygulama geliştiricilere ağırlık vermek istiyorlar.
İnternetten zorunlu olan uygulamalar olduğu gibi, internet olmadan da dinlenilebilecek uygulamalar var..