Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

siyahsancak

siyahsancak

Üye
Sadece şu modellere geldi: Alcatel OneTouch Fierce XL, BLU Win HD W510U, BLU Win HD LTE X150Q, Lumia 430, Lumia 435, Lumia 532, Lumia 535, Lumia 540, Lumia 550, Lumia 636 (1GB), Lumia 638 (1GB), Lumia 640, Lumia 640 XL, Lumia 650, Lumia 730, Lumia 735, Lumia 830, Lumia 930, Lumia 950, Lumia 950 XL, Lumia 1520, MCJ Madosma Q501, Xiaomi Mi4
Zaten sizin için bu sürüm daha iyi.

peki bu sürümde ne gibi değişikler söz konusu oldu

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yenilenecek Mağazadan:

Kitaplığım:

İndirme ilerlemesi:

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: n000k ve KırmızıBeyaz60
.BlueTR

.BlueTR

Üye
630da 4K video :ehe Ama Sd400 en fazla 1080p desteklediği için doğal olarak kamera hata veriyor.

Ama şöyle bişey var 1080p video (630 en fazla 720p destekliyor) çekerken hiç sorun çıkmıyor ve kalite olarak 720p ile aradaki fark belli oluyor. Sd 400 normalde 1080p çekim destekliyor ben 512mb ram var diye koyulmamıştır diye düşünmüştüm ama tam 5dk 1080p çekim yaptım ve videoda hiçbir sorun yok donma vs. + telefonda ısınmadı fazla gayet güzel destekliyor yani. Nokia neden koymamış anlamadım donanımın izin verdiği bişeyi yazılımla kısıtlamak neden yani?

Gerekli registry değişikliği:

Snap200lüler denemesin videoda fena lag oluyormuş.

• Beğen
Tepkiler: BomberMAn TR01 ve sfgnrl
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
630da 4K video :ehe Ama Sd400 en fazla 1080p desteklediği için doğal olarak kamera hata veriyor.

Ama şöyle bişey var 1080p video (630 en fazla 720p destekliyor) çekerken hiç sorun çıkmıyor ve kalite olarak 720p ile aradaki fark belli oluyor. Sd 400 normalde 1080p çekim destekliyor ben 512mb ram var diye koyulmamıştır diye düşünmüştüm ama tam 5dk 1080p çekim yaptım ve videoda hiçbir sorun yok donma vs. + telefonda ısınmadı fazla gayet güzel destekliyor yani. Nokia neden koymamış anlamadım donanımın izin verdiği bişeyi yazılımla kısıtlamak neden yani?

Gerekli registry değişikliği:

Snap200lüler denemesin videoda fena lag oluyormuş.
Şu vreg programını nasıl kurdun? Her defasında hata eriyor bende

skynet

Üye
Bu 24-25fps seçenekleri neden bizde yok

mami_61_29

mami_61_29

Üye
Root toolu falan kurdum ama vreg yüklenmiyor bende
kardeşim bende senin gibiydim root tooldan başka bişey yükleyemezdim hata veriyordu,telefonu sıfırladım hiç bi güncellemeyi yapmadan önce yapınca her şey yükleniyor ben öyle yapmıştım

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic

skynet

Üye
Telefon
Haritalar
Müzik
OneNote
Güncellendi

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Sizde vodafone çekimeme sorunu oluyor mu

n000k

n000k

Üye
Sizde vodafone çekimeme sorunu oluyor mu
Bgn sanırsam vodafone da bir sorun vardı.android kullandığım halde, mobil veri açık olduğu halde internet simgesi gitti. sorun bence vodafone alakalı..

-yeniliklere açığız_[emoji442]-

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
çekmeme sorunu bilmiyorum ama internete girme sorunu varmış bu gün birinden duydum genel bir sorun muş
Çıldıracam ya zırt bırt internet kesiliyor. İlla 8.1e döndürecek

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Çıldıracam ya zırt bırt internet kesiliyor. İlla 8.1e döndürecek
8.1 dönsen bile bir şey olmaz bu bizim cihazlarla değil vodofone ile alakalı bu gün iphone ve samsung cihazlarda birebir gördüm onlarda da sorunlu

n000k

n000k

Üye
8.1 dönsen bile bir şey olmaz bu bizim cihazlarla değil vodofone ile alakalı bu gün iphone ve samsung cihazlarda birebir gördüm onlarda da sorunlu
Benimki de sony.bende de oldu bgn aynı sorun.vofafone napiyor haftasonu haftasonu bilmem..

-yeniliklere açığız_[emoji442]-

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
.BlueTR

.BlueTR

Üye
Sonunda Groove güncellendi ve artık şarkılar tek seferde değişiyor. Ama şimdi de live tile problemi başladı.

furyzer0

furyzer0

Üye
Live tile daki sorun ne anlayamadım
Edit:şarkı değişmemiş galiba bence o günceller kendini

Sent from mtalk using lumia 950

.BlueTR

.BlueTR

Üye
630'a 14295 indiriyorum. 14322 gelene kadar uğraşacağım pes etmek yok :ehe

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Son yapıda durduğu yerde telefonun ısınması bugün başladı. Eski günlere geri dönüyor :ehe

Üst Alt