Dynamic themeÖyle de denebilir. Ama Spotlight, Kilit Ekranında Bing arka planı ayarlamış gibi çalışıyor. Fakat resimleri görüntülerken internet bağlantısı kullanmıyor. Bing bir şekilde cihazda bazı görseller kaydediyor. (bu görseller normal şartlarda cihazda açılamıyor) daha sonra kilit ekranında sırayla bu görselleri gösteriyor. Ekranın sağ üst köşesinde "bu resmi beğendiniz mi" yazıyor. Evet derseniz resim görüntülenmeye devam ediyor. Hayır derseniz o resim bellekten siliniyor.
Kullanmaya devam ettikçe sadece sizin hoşunuza giden resimlerden oluşan bir kilit ekranı slayt gösterisi gibi bir özelliğiniz olmuş oluyor.
pcde ayarlar - kişiselleştirme - kilit ekranı arka planı windoes spot ışığı seçilmesi gerekiyor merak edenler. belirli aralıklarda size resim sunuyor üstteki videoda olduğu gibi ekran sağ üst tarafta seçenkler çıkıyor o resimden daha fazla göster derseniz o resmi resimler klasöründe windows spot lght resimleri içersine kaydediyor. istediğiniz zaman tekrar oradan bakabilirsiniz. önerilern resimler büyük oranda bing resimleri ekstra bişi şmdilik yok ama düşünce ve mantık güzel ve geliştirmeye müsait.Öyle de denebilir. Ama Spotlight, Kilit Ekranında Bing arka planı ayarlamış gibi çalışıyor. Fakat resimleri görüntülerken internet bağlantısı kullanmıyor. Bing bir şekilde cihazda bazı görseller kaydediyor. (bu görseller normal şartlarda cihazda açılamıyor) daha sonra kilit ekranında sırayla bu görselleri gösteriyor. Ekranın sağ üst köşesinde "bu resmi beğendiniz mi" yazıyor. Evet derseniz resim görüntülenmeye devam ediyor. Hayır derseniz o resim bellekten siliniyor.
Kullanmaya devam ettikçe sadece sizin hoşunuza giden resimlerden oluşan bir kilit ekranı slayt gösterisi gibi bir özelliğiniz olmuş oluyor.
Hangi sürümdesiniz ve Release Preview seçili mi?arkdaşlar allah için biri bana cevap versin telefonum lumıa 620 ve 1 aydır kaç tane insider yapı geldi. Ama ben güncellemeye baktımda hep telefonunz güncel diyor ne yapmam lazım bir çözüm söyleyin lütfen
hangi surum dediniz w.10 insider yüklü ve release preeview nasıl seçiliyor?Hangi sürümdesiniz ve Release Preview seçili mi?
Windows Insider uygulamasından seçmeniz lazım. Windows 10 hangi sürüm yüklü? Ayarlar>Sistem>Hakkındahangi surum dediniz w.10 insider yüklü ve release preeview nasıl seçiliyor?
Windows Insider uygulamasından seçmeniz lazım. Windows 10 hangi sürüm yüklü? Ayarlar>Sistem>Hakkında
Bir önceki sürümdesiniz.işte bu kardeşim yardımcı olabilirsen çok sevinirim.
Appx dosyasını atarmısınızMağazada dokun için güncelleme görünmüyordu 8.1 menüsünde idi bende appx dosyasını indirip güncelledim şimdi artık telefonu ters çevirince sessize alma seçeneği de geldi
Bir önceki sürümdesiniz.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızkurup Release Preview seçiniz.
Buyur burada:Appx dosyasını atarmısınız
ben yazacaktım siz yazmışsınız evet bende uzun süredir bu programını kullanıyorum aslında sistemin içinde direk spotlighttan yapma var ama onu seçince pc her açılışında klasik windows ekranı geliyor pc yi daha sonra tekrar uyku veya oturum kapat yaptığınızda görünür hale geliyor, bu programda ise resmi indirdiği için devamlı otomotik olarak hiç bir şey yapmadan güncelleniyor bende hem telefonda hem pc de kurulu kilit ekranları spotlighttan arka planlar bing resim ayarları her gün cıvıl cıvıl farklı resimlerle vakit geçiriyorumDynamic themeLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu uygulama ile hemen hemen aynısını yapabiliyoruz şuan da. Windows Spotlighttan görüntüler gösterebiliyor ve her fotoyu telefonda bir klasörde turuyor hem bing hem spotlight. Üstelik günlük olarak hem arka planı hem de kilit ekranını değiştirebiliyor.
Sadece şu modellere geldi: Alcatel OneTouch Fierce XL, BLU Win HD W510U, BLU Win HD LTE X150Q, Lumia 430, Lumia 435, Lumia 532, Lumia 535, Lumia 540, Lumia 550, Lumia 636 (1GB), Lumia 638 (1GB), Lumia 640, Lumia 640 XL, Lumia 650, Lumia 730, Lumia 735, Lumia 830, Lumia 930, Lumia 950, Lumia 950 XL, Lumia 1520, MCJ Madosma Q501, Xiaomi Mi4
kardeşim Allah razı olsun geldi sonunda velet peki bu sürüm konudaki sürümle aynı deyil
Yeni mi başladı sana güncelleme bildirimleri?Sonunda Mağaza güncelleme bildirimleri geri geliyor.
Henüz başlamadı. Gelecek olan şeyden bahsediyorumYeni mi başladı sana güncelleme bildirimleri?
-yeniliklere açığız_[emoji442]-

Tamam o zaman [emoji4] bende gelmiyor güncelleme hala.ondan bir sorayım dedim..Henüz başlamadı. Gelecek olan şeyden bahsediyorum![]()