n000k
Üye
Evet araştırdım, yokmuş. Teşekkürler..o zaman hiç bir zaman çalışmayacak çünkü onda öyle bir özellik yok.
-yeniliklere açığız_[emoji442]-
Evet araştırdım, yokmuş. Teşekkürler..o zaman hiç bir zaman çalışmayacak çünkü onda öyle bir özellik yok.
Bende çalışıyor Glance hatta çalışmadığına hiçte denk geldiğimi hatırlamıyorum.Lumia 1520/ Final.Gerçi benimki destekliyor mu onu da bilmiyorum.ama daha önceki yapıda ayarlar kısmında glance screen bölümü vardı telde. Şimdi yok.ben eğer bir bilgi varsa, yada duyduysanız diye sormuştum.. Neysem bakıcaz ilerki yapılarda..
-yeniliklere açığız_[emoji442]-
Tuş kombinasyonu ile resetlemeyi deneyin olmadı ...

Telefon görüşmesi yaptıktan sonra donma sorunu bende devam ediyor218 gerçekten iyi şuana kadar donma reset atma sorunu yaşamadım
O sorunu hiç yaşamadımTelefon görüşmesi yaptıktan sonra donma sorunu bende devam ediyor
Şuan sadece parlaklık ayarı sorunu var ve sanırım oda hiç düzelmeyecekde kalmışsın sanki dostum!!!lumia 640 ile son sürüm 10.0.10586.107 ile harika çalışıyor şimdiye kadar ne kasma nede reset sorunu oldu.8.1 elveda...
Ayarlardan Veri kullanımını kontrol ediniz.konuyla alakasız ama bir sorum olacaktıda hattım turkcell lumia 920 kullanıyorum turkcell internet paketim hiç hücreseli açmıyorum wifi ile bağlanıyorum arada bazen bir uyarı mesajı geliyor hücreseli kullanmadığım halde internet kullanımız 10 kb veya geçenlerdede hiç kullanmadığım haldede 1gb gitti sizdede böle bir durum oluyormu hücreseli hiç açmadığım halkeyken
Son sürüm 10.0.10586.218lumia 640 ile son sürüm 10.0.10586.107 ile harika çalışıyor şimdiye kadar ne kasma nede reset sorunu oldu.8.1 elveda...
lumia 640 ile son sürüm 10.0.10586.107 ile harika çalışıyor şimdiye kadar ne kasma nede reset sorunu oldu.8.1 elveda...
Release Preview seçin, daha iyi sürüm yüklenecek.slow olarak yükledim, bu versiyon çıktı ayrıca yeni günçelleme yok diyor,yinede çokçgüzel çalışıyor.
Arka planında bu gel-gitlerle yaşamaktansa en iyisi sıfırla gitsin.O değilde şuan sistem sıkıntısız çalışıyor ama ben her güncelleme veya yükleme sonrası sıfırlamaya alışmışım şimdi de acaba sıfırlasam mı![]()
O değilde şuan sistem sıkıntısız çalışıyor ama ben her güncelleme veya yükleme sonrası sıfırlamaya alışmışım şimdi de acaba sıfırlasam mı![]()