Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Final sürümü kullanıyorum günlerdir şarjım çok kötü. Lumia 1520.

furyzer0

furyzer0

Üye
İnsidera fastken geçmiştim çok daha yavaştı ve biraz hata vardı moralim bozuldu geri döndüm yenilikleri erken alamaya değer mi şimdilik bilemiyorum ama bir ay sonra
Ben de insidera katılırım

Sent from mtalk using lumia 950

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Finalle boşuna uğraşma derim. İnsider ile son sürüme geç kurtul :)
İnsider son sürümde ki sıkıntılar ve batarya sorunu yüzünden finale geri döndüm zaten. İnsiderın yeni yapısı gelince ona geçerim.

phasan

phasan

Üye
Meraba arkadaşlar bu güncellemeler sadece mobil için mi geçerli birde mobil de güncellenen uygulamalar bilgisayarda güncellenir mi cevaplayanlara teşekkürler ederim

ON9

ON9

Üye
bizi İnsider kapsamının dışına itince Microsoft. Buralar pek ıssızlaştı. Utan Microsoft.

• Beğen
Tepkiler: OnurYurdakul
efeler12

efeler12

Üye
Ben bu sürümde(14295) kalıcam sanırım lumia 920 yle. Sadece kamera flash ve odaklama problemi var onun için de alternatifleri kullanıyordum zaten normalde de onun dışında hiçbir sorunu yok şarj süresi de muazzam

...decode...

...decode...

Üye
10586.218 pazartesi-salı yayınlanabilir.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, sfgnrl, erhanercan ve 1 kişi daha

skynet

Üye
Microsoft telefon ve Haritalar güncellendi.

mTalk'tan gönderildi

alaca61

Üye
Arkadaşlar ikinçi el 1520 aldım w10 kurulu. Sorum w10 mı kalsam yoksa 25. Yapıyı mı kursam hangisi daha iyi

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Sevgili WP kullanıcıları,

Windows Phone Retrica uygulamasını geliştirirken bazı teknik sorunlar yaşanmaktayız, bu nedenle Windows Phone için Retrica uygulaması biraz gecikecek. Retrica bu sorunu çözmek ve en kısa sürede WP kullanıcılarına Retrica getirmek için Microsoft ile yakın işbirliği içinde çalışmaktadır.

Retrica takımj adına, ürünün beklenmeyen bir gecikmesi için özür dileriz.

Saygılarımızla,
Chase COO , Retrica

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı, Murat Alper, flutewoddy ve 4 diğerleri
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Sevgili WP kullanıcıları,

Windows Phone Retrica uygulamasını geliştirirken bazı teknik sorunlar yaşanmaktayız, bu nedenle Windows Phone için Retrica uygulaması biraz gecikecek. Retrica bu sorunu çözmek ve en kısa sürede WP kullanıcılarına Retrica getirmek için Microsoft ile yakın işbirliği içinde çalışmaktadır.

Retrica takımj adına, ürünün beklenmeyen bir gecikmesi için özür dileriz.

Saygılarımızla,
Chase COO , Retrica
Az önce mail geldi

enessrsy

enessrsy

Üye
Telefon şarj olmuyor maalesef, sanırım pili öldü artık. Şarja taktığımda 2 dakika içinde çok fazla ısınıyor ve %10 lara çıkıp öyle kalıyor. Buzluğa atıp biraz daha şarj ettim ama dakikada %1 gidiyor öyle de kullanmaya kalktığımda. Bildiğiniz güvenli pil satan bir yer var mı acaba?

alaca61

Üye
Teşekkür ederim arkadaşlar

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye

Yarın yayınlanır sanırım.

Üst Alt