OnurYurdakul
Üye
Yükleyemedikten sonra....14319 numaralı Windows 10 Mobile yapısının iyi çalıştığı belirtiliyor, haftaya gelecek sürüm bu olabilir.
Yükleyemedikten sonra....14319 numaralı Windows 10 Mobile yapısının iyi çalıştığı belirtiliyor, haftaya gelecek sürüm bu olabilir.
Finalle boşuna uğraşma derim. İnsider ile son sürüme geç kurtulFinal sürümü kullanıyorum günlerdir şarjım çok kötü. Lumia 1520.

İnsider son sürümde ki sıkıntılar ve batarya sorunu yüzünden finale geri döndüm zaten. İnsiderın yeni yapısı gelince ona geçerim.Finalle boşuna uğraşma derim. İnsider ile son sürüme geç kurtul![]()
Az önce mail geldiSevgili WP kullanıcıları,
Windows Phone Retrica uygulamasını geliştirirken bazı teknik sorunlar yaşanmaktayız, bu nedenle Windows Phone için Retrica uygulaması biraz gecikecek. Retrica bu sorunu çözmek ve en kısa sürede WP kullanıcılarına Retrica getirmek için Microsoft ile yakın işbirliği içinde çalışmaktadır.
Retrica takımj adına, ürünün beklenmeyen bir gecikmesi için özür dileriz.
Saygılarımızla,
Chase COO , Retrica
Bir cevap veren yok sanırımArkadaşlar ikinçi el 1520 aldım w10 kurulu. Sorum w10 mı kalsam yoksa 25. Yapıyı mı kursam hangisi daha iyi
Bir cevap veren yok sanırım
Bir cevap veren yok sanırım
11 nisan oldu hala satışa çıkmadı. bir hafta geçti hala 2-3 güne geliyor diyor.10 nisanda satışa çıkıyor, fiyat belli değil.
Finalden daha iyi bence son yapı.
Hayır Püf Noktası - Desteklenmeyen Cihazlara Redstone Yapılarını Yüklemek