Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
ben bu yazıdan şunu anladım.
"ortalıkta android ve iosun ezici üstünlüğü varken bunlarla rekabet edecek bir sistem yapıp cihaz niceliğini artıramayız.bunun yerine elimizde ne varsa diğer platformlara portlayalım.onların ekmeğine yağ sürerken biz de ucundan nasiplenelim.bükemediğimiz eli öpelim.android ve iosa uygulama yazmak varken eski telefonlara niye güncelleme verelim.ezikleri süründürelim, windows phone kullanıcıları için planladığımız ne varsa iptal edelim.önlerine 3 5 bişey atalım.videoyu duraklatma özelliğini 2016da sunalım.buildlerde sallayalım tutan tutur tutamayanı iptal ederiz.zaten bu bizim kanımızda var.ne ilkiz ne de son oluruz.çünkü biz mikropsoftuz."

kullanıcısı olmayan bir ortak platform.bence güzel fikir :)tabiki microsoft adına...
biraz yanlış anlamışız sanki,
teknoloji takip ederek yakalanmaz önüne geçerek yakalanır demiş. biz surface'te nasıl başarılı olduysak mobilde de öyle başarılı olucaz demiş. hatta Microsoft surface'in alanında o kadar iyi olmuş ki rakipleri onu takip etmeye başlamış. mobilde de öyle olacağından bahsediyor...

System X

System X

Üye
biraz yanlış anlamışız sanki,
teknoloji takip ederek yakalanmaz önüne geçerek yakalanır demiş. biz surface'te nasıl başarılı olduysak mobilde de öyle başarılı olucaz demiş. hatta Microsoft surface'in alanında o kadar iyi olmuş ki rakipleri onu takip etmeye başlamış. mobilde de öyle olacağından bahsediyor...
tabi tabi kesin önüne geçer microsoft.
mobile tarafı o kadar aciz ki çözümü port uygulamalarda buldular.bu sistem mi önüne geçecek? adamlar bir sdk yapmış windows için mi android için mi ios için mi orası bile belli değil.sırf bu bile windows mobilenin diğerlerinin bir tık bile önüne geçemeyeceğinin açıkca bir kanıtı.
surface iş dünyasına hitap eden intel sayesinde ayakta durabilen extrem bir cihaz.buradaki başarı daha çok donanım başarısıdır.donanımında üreticisi microsoft değil.windows rt başarısızlığı ne çabuk unutuldu...
bu saatten sonra sistemin barınacak tek bir yeri var.o da kurumsal müşteriler.son kullanıcı için değişen, değişecek birşey yok.bu sistemin tökezleme şansı yoktu tökezledi ve bitti.bunu 2010 dan beri bir windows phone takipçisi olarak söylüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Kısaca özetlersek;
Satya Nadella, biz kurallarını başkasının koyduğu pazarda telefon üretmeyiz Yani Microsoft'un düşüncesi sadece akıllı telefon ve mobil işletim sistemi yapmak değil komple bir ekosistem oluşturmak. O yüzden de mobil pazarda burnunun dikine gidiyor gibi görünüyor ama aslında uzun vadeli bir program üzerinde ilerliyorlar.

Bir de şunu söylüyor; Biz Surface serisini 3 yıl önce tanışmadan önce insanlara 2-in-1 cihaz desek kimse bir şey anlamazdı. Ama şimdi Apple'ın da ikisi bir arada cihazı var. Mobilde de böyle bir model oluşturmak istiyoruz diyor.
Ama milletin onlarca para vererek aldıkları cihazların desteğini keserek(söz vermiş olduğu halde) insanları cihazları ile ortada bırakmanın ne anlamı var,ben şimdi cihazımın pat diye desteğinin kesilmeyeceğini nerden bileyim,geçmişi kirli çünkü ms nin bu konuda.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Windows Kamera güncellendi.

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Biz niye kötülüyoruz çünkü kötü. Bu cihazlara iyi diyebilenler atlasın bir yerden. Geçen bi arkadaşta 640 Xl vardı final yüklemiş benim lumia 625 ondan daha iyi durumda hadi bizimki 3-4 senelim boktan cihazlar lumia 640 Xl çıkalı ne oldu ?

dark_13

Üye
Bendeki sürümde 2016.128.41 insider kullanmıyorum acaba ondanmı güncellemiyor

...decode...

...decode...

Üye
Sizin cihaz Redstone'ye geçtiğini algılayamamış gibi.

Evet, ilk Insiderlere geliyor.
Bende insider en son sürümdeyim bana da gelen giden yok :) Otomatik güncellemeleri de kapatmıştım özellikle.

n000k

n000k

Üye
Ben şimdi baktım gelmiş kamera güncelleme.

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Benimki sadece tahmin nedenini bilmiyoruz. En son ne zaman sıfırladınız telefonunuzu?
3 ay önce 12. insider yapısından beri hiç sıfırlama ihtiyacı duymadım. Ama birkaç gündür redstone'un şarjından memnun değilim. 8.1 e dönüp oradan 10586.xx e geri dönmeyi düşünüyorum .

• Beğen
Tepkiler: Sensation
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
3 ay önce 12. insider yapısından beri hiç sıfırlama ihtiyacı duymadım. Ama birkaç gündür redstone'un şarjından memnun değilim. 8.1 e dönüp oradan 10586.xx e geri dönmeyi düşünüyorum .
Bundan kaynaklı olabilir.

BaySerkan

BaySerkan

Üye
Biz niye kötülüyoruz çünkü kötü. Bu cihazlara iyi diyebilenler atlasın bir yerden. Geçen bi arkadaşta 640 Xl vardı final yüklemiş benim lumia 625 ondan daha iyi durumda hadi bizimki 3-4 senelim boktan cihazlar lumia 640 Xl çıkalı ne oldu ?
valla ne desem bilemedim benim 830 dada hanımın 640 XL dede redstone son sürüm(14295.1000) yüklü şu an 640 XL 830 dan daha iyi çalışıyor, anlaşılan her cihazda kafasına göre takılıyor bu İnsider sürümleri..

Üst Alt