dakamon
Üye
Whatsapp için iyi olacak.Uygulamaların bildirim önceliği ayarlama ve uygulamanın kaç bildiriminin görünür olacağı ayarı da yolda.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Whatsapp için iyi olacak.Uygulamaların bildirim önceliği ayarlama ve uygulamanın kaç bildiriminin görünür olacağı ayarı da yolda.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Eskiden ayda yılda bir güncelleme geliyodu ama içi boştu. Şimdi haftada bir geliyor içi boş. Bırakın gelsinYapı 14295, Slow olarak da yayınlandı.

Sıfırlama yapmanız gerekArkadaşlar Redstone son sürümdeyim, pil tasarrufu etkinleşince önceki yapılarda ışıklar sönerdi, şimdi sönmüyor (L1520) sizde durum nedir ?

Microsoft sıvama işlemleri ve üzerine tüy dikme merasimi...Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Telefonunu değişmeyi düşünüyor musun? Malum güncelleme verilmeyecekSıfırlama yapmanız gerek![]()

Evet aynı telefon üç kere titreyip ekran göz kırpıyorşu ses açma kısma tuşlarına aynı anda üç kere basınca olan acayip şey bi özellik olacaktı sanki? Tam sürümde hala aynı mı bu olay?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
8.1 denim yükledikten sonra windows insider uygulaması ile geçiş yapabilirsin.Lumia 1020 8.1 döndüm tekrar insider 10 yükleyim dedim güncelleme görmüyor nasıl yapacağız tamamen 8.1 demi kalacağız
ben de senin geri dönüşünle geçmiş olurum 
Dünkü söylenen şeyden sonra 10586.999xxx8888 gözükse neye yarar10586.212 göründü.