Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Lumia 620 emektar olmuştur arkadaşlar. Çok kötü bir hamle yaptı microsoft.. Hepinize kolay gelsin

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
şu ses açma kısma tuşlarına aynı anda üç kere basınca olan acayip şey bi özellik olacaktı sanki? Tam sürümde hala aynı mı bu olay?

gardi

gardi

Üye
8.1 den insider realese ile yükseltince 107 yi yüklemeden 164 ü yükleme şansımız varmı ?

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Şu androiddeki uygulamaları pc de bir programla telefona atma işi ne güzeldi ya. Biraz daha geliştirip veremediler hala, yüklemek istediklerimin birkaçını öyle telafi ederdim en azından.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Word, Excel ve OneNote güncellendi.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

mami_61_29

mami_61_29

Üye
Bi uygulama çıkarsalar da prewiev veya beta olmasa kararlı bişey olsa,ne çıksa beta kararlı sürüm çıkarın sanki millet deneme tahtası

mTalk'tan gönderildi

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Microsoft, Windows 10 Eylem Merkezi ve kilit ekranında kendi servis ve ürünlerinin reklamını yapmaya başlamıştı. Fakat bu reklamlar daha önce Windows 10 Mobile'da görülmemişti. Gelen yeni bilgilere göre Microsoft artık servis ve ürünlerinin önerildiği reklamları Windows 10 Mobile içine de gömülü olarak sunmaya başlayacak.

Ekran görüntüsünde Onedrive depolama alanı kullanımı ayarlar içinde gösterilirken, öneri olarak Office 365 ve bir yıllık 1TB ücretsiz Onedrive alanı reklamı görülüyor.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Murat Alper

Murat Alper

Üye
go pro adlı uygulama windows cihazlar için desteğini kesiyormuş

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Şunu kaç kişi kullanıyor ya yada kaç kişi için telefonda ihtiyaç duyulan ilk şey. Bununla uğraşacağına adam gibi bir kilit ekranı yap, bildirim merkezine bişeyler ekle.

• Beğen
Tepkiler: braayn ve mami_61_29
-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye

bu işaret yeni mi çıktı?

• Beğen
Tepkiler: KırmızıBeyaz60
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: sfgnrl
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Bende dahil o kadar kişi kullanıyor ki. Çünkü en kaliteli görüntülü ve sesli konuşma Skype'ta.
Kullanıldığı kesin bende kullanıyorum ama bu kadar eksik varken öncelik sistem de olmalı uygulamalardan çok. Yani sistem işinin hakkını verseler bunlar garip gelmez, tabiki bunlarda gerekli ve geliştirilmeli.

• Beğen
Tepkiler: Sensation
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kullanıldığı kesin bende kullanıyorum ama bu kadar eksik varken öncelik sistem de olmalı uygulamalardan çok. Yani sistem işinin hakkını verseler bunlar garip gelmez, tabiki bunlarda gerekli ve geliştirilmeli.
Bu şekilde kart tarzında olması bekleniyor. Bu konsept.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

System X

System X

Üye
microsoft kadar ukala bir firma tanımadım.8.1 e geçerken bile geribildirim istiyor.sistemin ırzına geçti niye geri dönüyorsun diyor. :D

• Beğen
Tepkiler: YkPkY, skynet, ceza87 ve 1 kişi daha
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Windows Kamera(2016.128.161.0 > 2016.325.11.0) güncellendi.

- Video kaydederken duraklatma geldi.
- Yenilenmiş HDR geldi.

• Beğen
Tepkiler: serinaga, suyunsesi, Esendağlı ve 3 diğerleri

stockton

Üye
Kamerayı güncelledim, uygulamaya girerken, fotoğraftan kamera moduna, kamera modundan fotoğraf moduna geçerken flaş yanıyor 1 saniyeliğine, sizde de böyle mi?

• Beğen
Tepkiler: mami_61_29

Üst Alt