Şunu kaç kişi kullanıyor ya yada kaç kişi için telefonda ihtiyaç duyulan ilk şey. Bununla uğraşacağına adam gibi bir kilit ekranı yap, bildirim merkezine bişeyler ekle.Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bende dahil o kadar kişi kullanıyor ki. Çünkü en kaliteli görüntülü ve sesli konuşma Skype'ta.Şunu kaç kişi kullanıyor ya yada kaç kişi için telefonda ihtiyaç duyulan ilk şey. Bununla uğraşacağına adam gibi bir kilit ekranı yap, bildirim merkezine bişeyler ekle.
Vardı. Wi-Fi isteyince beliriyor.
bu işaret yeni mi çıktı?
Kullanıldığı kesin bende kullanıyorum ama bu kadar eksik varken öncelik sistem de olmalı uygulamalardan çok. Yani sistem işinin hakkını verseler bunlar garip gelmez, tabiki bunlarda gerekli ve geliştirilmeli.Bende dahil o kadar kişi kullanıyor ki. Çünkü en kaliteli görüntülü ve sesli konuşma Skype'ta.
Bu şekilde kart tarzında olması bekleniyor. Bu konsept.Kullanıldığı kesin bende kullanıyorum ama bu kadar eksik varken öncelik sistem de olmalı uygulamalardan çok. Yani sistem işinin hakkını verseler bunlar garip gelmez, tabiki bunlarda gerekli ve geliştirilmeli.
valla bende yüklüyorum şuan.hayır ola bakalım
Bende güncelleme yok görünüyor.Windows Kamera(2016.128.161.0 > 2016.325.11.0) güncellendi.
- Video kaydederken duraklatma geldi.
- Yenilenmiş HDR geldi.
Son yapı yüklü ise gelmiş olması lazım.Bende güncelleme yok görünüyor.