Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

eRdaL.

eRdaL.

Üye
925ve630 bulmuyor

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
925ve630 bulmuyor
Windows Insider Development Branch yani Windows 10 Mobile güncellemesi alan cihazlar ve Windows 10 Mobile ile satışa sunulan cihazlar için sunulan ön izleme sürümleri bunlar.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve erdal8142
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Bende hâlâ inmiyor %75 de nedense bekliyorum 1,5 saattir

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Bir iki yenilik olaydı bari ya. Şu sadece düzeltme güncellemeleri yüklemeye uyuz oluyorum .

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Dünkü güncelleme için elinin ayarına tüküreyim Microsoft!!!
Ayarlar menüsünün yarısı Türkçe yarısı İngilizce resmen.
Edge rezilleri oynuyor. Windows tuşuna basıyorsun ana ekrana dönüyoruz geri tuşuna basınca edge arka planda yok!!!
(Uygulama ve oyun kısmını daha denemedim. Garanti onları da kapatıyordur !!)
Edgede resim ekleyeyim diyorum küt atıyor .
Hakikaten çok başarılı bir güncelleme olmuş.!!!!!
Aynen whatsapp açıyorum Windows tuşu ile ana ekrana dönünce arka plandakileri komple kapatıyormuş ya lan....
İlla sıfırlayacağız yani.
Bi kere de adam gibi bi iş yapsalar şaşardım zaten

• Beğen
Tepkiler: n000k
hakikidaredevil

hakikidaredevil

Üye
Arkadaşlar bu güncellemeleri eski cihazlara yüklemek için bir yöntem var mı? Bi kaç sayfa geride paylaşılmış fakat wptweaker yüklenmiyor bende.

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Yarım saat once indirmeye başladım ama o dakikadan beri Telefon Güncelleştirmesi kısmına giremiyorum klasik hata.

yasirtaha

yasirtaha

Üye
arkadaşlar şu appilication deployment programını arıyorum yardım edecek yokmu

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Önceki sürüm daha iyiydi

hakikidaredevil

hakikidaredevil

Üye
Bu sayfadan gerekli dosyaları indirebilirsiniz fakat tweaker yine kurulmadı bende.
Bu sayfadan gerekli dosyaları indirebilirsiniz fakat tweaker yine kurulmadı bende.

• Beğen
Tepkiler: YasirTaHazal
yasirtaha

yasirtaha

Üye

teşekkür ederim

braayn

braayn

Üye
bende redstone güncellemeleri birincil telefonunun lumia ise yüklemeyin derim.Ben ilk parti kurdum bu gün gelen sürümü de kuracağım ama cihazı aktif kullanmadığım için sadece bir değişiklik vs varmı görmek için kullanıyorum.İsteyenede 800 Tl satabilirim cihazı :)

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye

Arkadaşlar bu güncellemeleri eski cihazlara yüklemek için bir yöntem var mı? Bi kaç sayfa geride paylaşılmış fakat wptweaker yüklenmiyor bende.

@YasirTaHazal İstediğin program bu:

@hakikidaredevil Tweakler yüklemek istiyorsan bunu kullan, çalışıyor:

• Beğen
Tepkiler: YasirTaHazal
-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
8 adıma düşmüş :D
Dünkü güncelleme için elinin ayarına tüküreyim Microsoft!!!
Ayarlar menüsünün yarısı Türkçe yarısı İngilizce resmen.
Edge rezilleri oynuyor. Windows tuşuna basıyorsun ana ekrana dönüyoruz geri tuşuna basınca edge arka planda yok!!!
(Uygulama ve oyun kısmını daha denemedim. Garanti onları da kapatıyordur !!)
Edgede resim ekleyeyim diyorum küt atıyor .
Hakikaten çok başarılı bir güncelleme olmuş.!!!!!
Aynen whatsapp açıyorum Windows tuşu ile ana ekrana dönünce arka plandakileri komple kapatıyormuş ya lan....
İlla sıfırlayacağız yani.
Bi kere de adam gibi bi iş yapsalar şaşardım zaten
şef bende yok o geri atma problemi seninkinde bi sorun olmuş. sıfırlama sonrası güzel olursa söyleyin bizde sıfırlayalım

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Muhtemelen Build 2016 öncesinde son güncellemeyi aldık. Bu arada Yapı 14295 ile artık Cortana farklı cihazlarda, sms, çağrı ve uygulama bildirimleri ile batarya bildirimlerini de verebiliyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
8 adıma düşmüş :D
İyi bari düşüş var:gul:
Gerçi düşüş olsa ne olacak ki, 24 adımı 8'e .rar ile sıkıştırıp bu seferde yükleme süresi (.rar'dan çıkartma süresi) uzayacak :hmmm

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Yaw ben hala %75 i geçemedim yokmudur dermanını bilen :(

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
İndirmeye başladıktan sonra Güncelleme ekranına bir daha giremedim. Bir saat sonra bir reset attım, bu sefer güncelleme ekranına girdi, yüklemeye hazırlanıyor ekranındaydı sonra bir baktım, indirme işlemi tamamlanamadı diye hata vermiş.
Muhtemelen Build 2016 öncesinde son güncellemeyi aldık. Bu arada Yapı 14295 ile artık Cortana farklı cihazlarda, sms, çağrı ve uygulama bildirimleri ile batarya bildirimlerini de verebiliyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Build zamanı insanlara ne diyecekler merak ediyorum güncellemeyi aylarca geç vermişsin, söz verdiğin cihazın büyük çoğunluğuna hiç vermemişsin, verdiğin güncellemenin firmware'ı hala yok zaten.

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
İyi bari düşüş var:gul:
Gerçi düşüş olsa ne olacak ki, 24 adımı 8'e .rar ile sıkıştırıp bu seferde yükleme süresi (.rar'dan çıkartma süresi) uzayacak :hmmm
yok yok cidden yükleme eski yapılara göre hızlanmış. bu yapıda en çok yüklemeyen hazırlanırken bekledi...

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
dakamon

dakamon

Üye
Abi fındık kabuğunu doldurmayacak gelişmeler var. Abi büyük atılımlar lazım. Büyük hareketler lazım. Ciddi kararlar lazım. Bu şekilde eski havasını yakalayabilir MS. Gitgide güvensiz bir firma oluyor.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR

Üst Alt