Daha saat 03.00 hocamDaha resmi bi açıklama yok bildiğim kadarıyla ?

Biliyorum da sence belli bi zaman önceden açıklama yapılması mantıklı değilmiDaha saat 03.00 hocam![]()

Yapar da uyanınca. 6-7 saat sonra filan.Biliyorum da sence belli bi zaman önceden açıklama yapılması mantıklı değilmi![]()
Anlatamadım galiba resmi güncelleme başlamadan önce mesela en azından 2-3 gün önceden twitterda yada kendi blog sayfasında açıklama yapılması gerekir mantıklısı bu,demek istediğim bu yani,neyse inşallah bu akşam güncelleme başlar,Apple gibi tüm cihazlarada aynı anda yayınlarlarsa çok iyi olurYapar da uyanınca. 6-7 saat sonra filan.
MS'den açıklanana bile inanmıyorum ben cihazıma gelsin ondan sonra inanırım, MS'ye bakacak olursa güncellemeyi alalı 3-4 ay olmuştu şuan Redstone kullanıyordukMicrosoft tarafından resmi güncelleme duyurusu yapılmadıkça başka yerlerden gelen haberleri ciddiye almamayı öğrendik. Boşuna çıtayı yükseltip boş hayallere kapılmayalım bence. Sonra boşuna sinirlerimiz geriliyor.![]()
![]()

hoş gelsin de şimdi edge yine düzelmemiş olacak.yeni özellik zaten olmayacak.takılmalar düşük performans yine devam edecek..dahası beğenmeyip redstone yükleyeceğiz.ve bu hayalkırıklarının sadece adı değişmiş olacak.
Onlarda o vizyon yok. Ayrıca cihaz optimizasyon yapmadan verirlerse o zaman burayı yıkarlar. Cihazdan cihaza fark ediyor güncelleme. Kimisi uçarken kimisi sürünüyorBenim anlamadığım neden bütün cihazlara aynı anda güncelleme vermiyorlar. Hadi özellikten kıssa cihazdan cihaza göre bu bile bahane olmaz. Apple'da özellikten kısıp güncellemeyi aynı anda veriyor bunu Microsoft yapamıyor mu?
)Benim anlamadığım neden bütün cihazlara aynı anda güncelleme vermiyorlar. Hadi özellikten kıssa cihazdan cihaza göre bu bile bahane olmaz. Apple'da özellikten kısıp güncellemeyi aynı anda veriyor bunu Microsoft yapamıyor mu?
İnsider açıp en alttaki seçeneği seçeceklerşimdi insider sürümünde olanlar nasıl alacak güncellemeyi?

Bana zaten güncelleme gelmiyor da ama çalışıyor.outlook posta ve takvim uygulamaları açılmıyor, kaldırılmıyor, mağazadaki güncellemeleri de görmüyor. Bu sorunu yaşayan var mı?