Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

mesutcinik

mesutcinik

Üye
Yeni instagram uygulamasının bağlantısına tıklayıp açtığımda yüklemeyi yapamıyorum sıkıntı nerde acaba? Mağaza Uygulaması açılmıyor.

braayn

braayn

Üye
Vodafone italya 7-13 mart derken bence 2017 den bahsetmiş yoksa bunun başka türlü Bi açıklaması olamaz
bence bu tarz haberlere itibar göstermeyin derim bunun gibi asılsız haberler çok arap saçına döndü bir güncelleme işini adam gibi yönetemediler

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
mesutcinik

mesutcinik

Üye
Yeni instagram uygulamasının bağlantısına tıklayıp açmak istediğimde mağaza açılmıyor ve uygulamada indirilemiyor

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yeni instagram uygulamasının bağlantısına tıklayıp açmak istediğimde mağaza açılmıyor ve uygulamada indirilemiyor
Edge'yi Mobil sürüm görüntüleyecek şekilde ayarlayıni mağazaya yönlendirir.

erhanercan

erhanercan

Üye
Kamerada digital ois geldi mi arkadaslar benim tel serviste o y zden bilemiyorum

dakamon

dakamon

Üye
Windows 10 mobile duyurulalı kaç ay oldu?

serinaga

serinaga

Üye
Arkadaşlar biri bana Lumia Camera Classic linkini atabilir mi acaba, kitaplıkta bulamadım da :(

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Arkadaşlar biri bana Lumia Camera Classic linkini atabilir mi acaba, kitaplıkta bulamadım da :(
Bu çalışmıyor

Lumia Camera

Bu çalışıyor
Lumia Camera

skynet

Üye
Dijital titreme engelleyici önceden giriş seviyesi modellerde de vardı ama şimdi yok acaba final de gelir mi

StRonK

StRonK

Üye
930 için slow mu fast mı yoksa release preview mi seçilmeli

siyahsancak

siyahsancak

Üye
şimdi birinci sorum şu telefonumu windows 10 son yapı güncellemesini 1 ay önce yükledikten sonra arama bölümünde farkettim bazı menü ingilizce resimde gördünüz gibi neden acaba....???

2'inci sorum telefonuma şuan güncelleme yapmama ramen halen güncel diyor.. ve ne yaptıysam güncelleme olmuyor ben en son yapıyı halen yükleyemedim bu konuda windows insider girdimde 2 seçenek daha gözüme çarptı ve resimde görülen bu seçenekler nedir yardımcı olabilirmsiniz...

ve son olarak şuan Windows 10 Mobile Redstone nezaman geliyor papa

4MaGuS

4MaGuS

Üye
ilk olarak ikinci sorunu cevaplıyayım o insider fast üstünde slow var onu seç daha sonra güncelleme tarat bulacaktır, bu arada siz en son hangi yapıda kaldınız 22. yapıyı aldınız mı

ilk soruna gelirsek sadece arama ekranında değil bir çok yerde İngilizce terimler oluyor onlara fazla önem verme şuan beta yapılar olduğu için çevirme konusuna fazla önem verilmiyor kararlı sürüm böyle gelecek değil rahat ol

Üst Alt