Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

jetgil

jetgil

Üye
Edge düzelmiş ekran kesilmiyor derken, dün gece uzun bir aradan sonra yine ekran birbirine girmeye başladı, morelimi bozdu.

ama genel olarak sistemden memnunum şuan için benim cihazda kusursuza yakın çalışıyor.

skynet

Üye
Daha tepe modellere gelmemiş biz ne yapalım :D

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Edge den müzik indiriyorum fakat müzik listesinde görünmüyor görmek için ne yapmam lazım

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ben şimdi deneme olarak buradan indirdim sıkıntı yok :

Ben taşımıyorum ama yine de listede çıkıyor müzik
İndirilen müziklerin klasörlerde görünmemesi dosya ile ilgili de olabilir. DRM koruması yüzünden bazı müzik dosyalarındaki uzantıları Windows 10 Mobile engelleyebilir.

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Daha önce sordum ama cvp alamadım 8.1 de internet te sayfalar arası geçiş ekranı kaydırarak yapılabiliyor wp10 da bu yok mu?

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Şaka gibi ya !!!
Kulaklıkla müzik dinliyorum. Eko ayarı çekeyim dedim ve BİNGO : Tüm ayarlar menüsünü karıştırdım EKOLAYZIR ayarları yok. @sfngrn @papakudioflu @Sensation @skynet son sürümden sonra sizde durum nedir?

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Degişiklik olsun diye wp ye geçtim ama pek tadı yok sistemden ziyade mevcut uygulamalar çok kötü
Şaka gibi ya !!!
Kulaklıkla müzik dinliyorum. Eko ayarı çekeyim dedim ve BİNGO : Tüm ayarlar menüsünü karıştırdım EKOLAYZIR ayarları yok. @sfngrn @papakudioflu @Sensation @skynet son sürümden sonra sizde durum nedir?

930 da var( diger eklenenler) in içerisinde

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Degişiklik olsun diye wp ye geçtim ama pek tadı yok sistemden ziyade mevcut uygulamalar çok kötü

930 da var( diger eklenenler) in içerisinde
930 iyi cihazdır. Uygulamalar konusunda sitemi geliştiricilere etmek lazım.
Bende uçmuş eko ayarları :):):) (Lumia 1520)

Bi geri bildirim çakayım bari.

skynet

Üye
Şaka gibi ya !!!

Eko ayarı bende var yani sıkıntı yok :)

• Beğen
4MaGuS

4MaGuS

Üye

mağazadan ekolayzır indirebilirsin link bulamazsan buyur buradan indirebilirsin

• Beğen
-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Şaka gibi ya !!!
Kulaklıkla müzik dinliyorum. Eko ayarı çekeyim dedim ve BİNGO : Tüm ayarlar menüsünü karıştırdım EKOLAYZIR ayarları yok. @sfngrl @papakudioflu @Sensation @skynet son sürümden sonra sizde durum nedir?
bende de var abi ayarlara girip eko yazınca çıkıyor direk

• Beğen
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
mağazadan ekolayzır indirebilirsin link bulamazsan buyur buradan indirebilirsin
Sağolasın.Ekolayzır geri geldi. Ama yüklü iken nasıl gitti onu anlamadım. :kop2: :kop2:

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl
4MaGuS

4MaGuS

Üye
  • Beğen
umutyolculuk

umutyolculuk

Üye

Senin ayarların bazıları uçmuş :) dokunma ve göz atma ekranı yok bunları mağazanın kitaplığım bölümünden tekrar yükleyebilirsin :)

Üst Alt