2017-2027-2037 ...... Devam eder gider.Vodafone italya 7-13 mart derken bence 2017 den bahsetmiş yoksa bunun başka türlü Bi açıklaması olamaz

müzik klasorune taşıEdge den müzik indiriyorum fakat müzik listesinde görünmüyor görmek için ne yapmam lazım
Edge den müzik indiriyorum fakat müzik listesinde görünmüyor görmek için ne yapmam lazım
Ben taşımıyorum ama yine de listede çıkıyor müzikmüzik klasorune taşı
İndirilen müziklerin klasörlerde görünmemesi dosya ile ilgili de olabilir. DRM koruması yüzünden bazı müzik dosyalarındaki uzantıları Windows 10 Mobile engelleyebilir.Ben şimdi deneme olarak buradan indirdim sıkıntı yok :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ben taşımıyorum ama yine de listede çıkıyor müzik
henüz yok maalesefDaha önce sordum ama cvp alamadım 8.1 de internet te sayfalar arası geçiş ekranı kaydırarak yapılabiliyor wp10 da bu yok mu?
Şaka gibi ya !!!
Kulaklıkla müzik dinliyorum. Eko ayarı çekeyim dedim ve BİNGO : Tüm ayarlar menüsünü karıştırdım EKOLAYZIR ayarları yok. @sfngrn @papakudioflu @Sensation @skynet son sürümden sonra sizde durum nedir?
930 iyi cihazdır. Uygulamalar konusunda sitemi geliştiricilere etmek lazım.Degişiklik olsun diye wp ye geçtim ama pek tadı yok sistemden ziyade mevcut uygulamalar çok kötü
930 da var( diger eklenenler) in içerisinde

(Lumia 1520)Şaka gibi ya !!!
Kulaklıkla müzik dinliyorum. Eko ayarı çekeyim dedim ve BİNGO : Tüm ayarlar menüsünü karıştırdım EKOLAYZIR ayarları yok. @sfngrn @papakudioflu @Sensation @skynet son sürümden sonra sizde durum nedir?

mağazadan ekolayzır indirebilirsin link bulamazsan930 iyi cihazdır. Uygulamalar konusunda sitemi geliştiricilere etmek lazım.
Bende uçmuş eko ayarları(Lumia 1520)
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bi geri bildirim çakayım bari.
bende de var abi ayarlara girip eko yazınca çıkıyor direkŞaka gibi ya !!!
Kulaklıkla müzik dinliyorum. Eko ayarı çekeyim dedim ve BİNGO : Tüm ayarlar menüsünü karıştırdım EKOLAYZIR ayarları yok. @sfngrl @papakudioflu @Sensation @skynet son sürümden sonra sizde durum nedir?
Sağolasın.Ekolayzır geri geldi. Ama yüklü iken nasıl gitti onu anlamadım.mağazadan ekolayzır indirebilirsin link bulamazsanLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbuyur buradan indirebilirsin

nasıl gittiğini bende anlamadım arada bende de sorun çıkartıyor silip baştan kuruyorumSağolasın.Ekolayzır geri geldi. Ama yüklü iken nasıl gitti onu anlamadım.![]()
![]()
Sağolasın.Ekolayzır geri geldi. Ama yüklü iken nasıl gitti onu anlamadım.![]()
![]()

Senin ayarların bazıları uçmuş930 iyi cihazdır. Uygulamalar konusunda sitemi geliştiricilere etmek lazım.
Bende uçmuş eko ayarları(Lumia 1520)
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bi geri bildirim çakayım bari.
dokunma ve göz atma ekranı yok bunları mağazanın kitaplığım bölümünden tekrar yükleyebilirsin