Ali_KRKY
Üye
Edge de sayfalar arası geçiş ekranı kaydırarak olmuyor mu sanki daha önce var gibiydi
Bu Edgede degilde ie de vardı yani 8.1 de bu özellik vardı edge ye koymayı unutmuşlar.
Edge de sayfalar arası geçiş ekranı kaydırarak olmuyor mu sanki daha önce var gibiydi
Kararlı sürümü diyorsanız ilgilenmiyorum.Guncelleme ne oldu haber var mı @Sensation
Düzeldi sonunda.1 ay önce denediğimde mobiett bende çalışmıyordu. Sorun var mı şuan?
perşembe gelir heraldeKararlı sürümü diyorsanız ilgilenmiyorum.
Bu hafta içinde de 10586.164 gelebilir.
Kardeş ben 512mb ram var şuan memnunum ama hiç donmayan bi sistem istiyorsan yükleme derim. Ama şuan sistem güzel ve akıcı zorlamadığın sürece sıkıntısız. Zorlamak derken örn:Asphalt 8 oynamak olanaksız şuan. ama telefonda gezerken ki ayarlar vs gayet akıcı512MB de son durum nedir bekleyelim mi ?
Şu kitlenme sorunu olmasa kullanılır aslında amaperşembe gelir heralde
Kardeş ben 512mb ram var şuan memnunum ama hiç donmayan bi sistem istiyorsan yükleme derim. Ama şuan sistem güzel ve akıcı zorlamadığın sürece sıkıntısız. Zorlamak derken örn:Asphalt 8 oynamak olanaksız şuan. ama telefonda gezerken ki ayarlar vs gayet akıcı
Mobil / pc ?Yapı 10586.164 SLOW için yayınlandı.
Mobil tabii ki. Ama aynı yapı kararlı sürüm olarak PC'ye de geldi.Mobil / pc ?
Hemen kontrol ediyorumYapı 10586.164 SLOW için yayınlandı.

Yapı 10586.164 SLOW ve Release Preview için yayınlandı.
630da kötü. Ben zaten 512mbliler olarak th2den sonra ümidi kesmek zorunda kalacağız diyorum bunlar redstone ile falan hayatta uğraşmazlar.512MB de son durum nedir bekleyelim mi ?
Yükleyince Insider merkezi gelmiş mi diye bir kontrol edersen sevinirim. Ben bu gece biraz zor yüklerim.