Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

efeler12

efeler12

Üye
Hepsine mi geldi şimdi güncelleme lumia 920 ye de geldi mi

BaySerkan

BaySerkan

Üye
Dün gece 107 sürümünden 122 ye güncellemiştim bugün tekrar 8.1 e geri döndürüp Slow seçeneği ile önce tekrar 107 yi ardındanda 122 sûrümüne yükseltmeyi yaptım güncellemeyi bulmama veya başka hiçbir sorun yaşamadım kullandığım Wifi Ttnet tabiki ,bilgi olsun diye yazayım dedim..

atakanakata

atakanakata

Üye
hotspot ile güncelleştirmeyi indirdim çarklar dönmeye başladı ama üzgün surat çıkıp sürekli yeniden başlatıyor cihazı. yani cihaz iptal :)
şimdi recovery tool ile sıfırlıyorum mecburen :/

Bruce Lee QQ

Bruce Lee QQ

Üye
Şu arama tuşuna basınca çıkan searchterms nasıl iptal ediliyor?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Vodafone Avustralya testleri bitirdi. Yayınlamayı bekliyor.

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl
versino2

versino2

Üye
Vodafone Türkiye de bitirse baride 925 e gelse hemen

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
  • Beğen
Tepkiler: versino2 ve .BlueTR
-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Şu arama tuşuna basınca çıkan searchterms nasıl iptal ediliyor?
yandex arama uygulamasını yeniden kurmayı deneyin
Aynı soru bende de var . Diğer sorun mağazada yandex arama uygulaması yok
onu kaldırmışlar ya benim de dikkatimi çekti :D şuan için tek çare sıfırlamak herhalde..
yada iyi bir arkadaşımızın bize yandex arama uygulamasının linkini bulması lazım. tabii var ise...
şunu bi deneyebilir misiniz?
ben denedim bende çalıştı. internet tarayıcısında web sitesi tercihlerini mobil yapmayı unutmayın yoksa açmıyor...

• Beğen
Tepkiler: zarex
zarex

zarex

Üye
Diyarın birinde yaşlı bir amca varmış bu yaşlı amca hac ibadetini yerine getirmek için para biriktiriyormuş . Yıllarca uğraşmış çalışmış didinmiş emek vermiş . Nihayet parayı biriktirmiş . Yaşlı amca parayı biriktirdiği halde hacca gitmemiş . Eşi dostu sormuş neden gitmiyorsun yıllarca didindin para biriktirdin hani çok istiyordun? . Yaşlı amca bunun üzerine: "Hacca gittikten sonra yapacak bi şeyim kalmayacak " demiş

Şimdi bu win10 final gelirse tek takip ettiğim forum ,başlık bitecek . Şurada ki muhabbet bitecek her yapıda yeni özellik var mı heyecanı bitecek ....

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, Aybin.Kilic ve sfgnrl
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Diyarın birinde yaşlı bir amca varmış bu yaşlı amca hac ibadetini yerine getirmek için para biriktiriyormuş . Yıllarca uğraşmış çalışmış didinmiş emek vermiş . Nihayet parayı biriktirmiş . Yaşlı amca parayı biriktirdiği halde hacca gitmemiş . Eşi dostu sormuş neden gitmiyorsun yıllarca didindin para biriktirdin hani çok istiyordun? . Yaşlı amca bunun üzerine: "Hacca gittikten sonra yapacak bi şeyim kalmayacak " demiş

Şimdi bu win10 final gelirse tek takip ettiğim forum ,başlık bitecek . Şurada ki muhabbet bitecek her yapıda yeni özellik var mı heyecanı bitecek ....

Daha bunun redstone update 1 , update 2 ve sonrası var . Wp'de bekleyiş bitmez :)

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve sfgnrl
Raskoln

Raskoln

Üye
Facebook güncellendi.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Vodafone Avustralya testleri bitirdi. Yayınlamayı bekliyor.
Vodafone çalışıyor :)
7-13 Mart arası Lumia 1520, 930, 735, 830,635 ve Lumia 535 için Windows 10 Mobile güncellemesi yayınlanacak.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
@BLasTeaR Mağaza değişikliği istiyor be :)

olması gereken de o zaten, bölge değişimi şart olmasaydı, buradaki Wp kullanıcıları ms'nin bir güzel kulaklarını inletirlerdi :ehe

oha kaç saat sürmüş öyle. :oha:

Üst Alt