Evet. Ben yükledim benim 920ye.Hepsine mi geldi şimdi güncelleme lumia 920 ye de geldi mi
benimki niye bulmuyor.off beEvet. Ben yükledim benim 920ye.
illegal olarak redstone yüklemeye çalıştın mı?benimki niye bulmuyor.off be
yandex arama uygulamasını yeniden kurmayı deneyinŞu arama tuşuna basınca çıkan searchterms nasıl iptal ediliyor?
TR de forumdakiler dışında kimsenin WP diye bişey olduğundan haberi olduğunu sanmıyorum daha MS TR haberi yokVodafone Türkiye de bitirse baride 925 e gelse hemen

yandex arama uygulamasını yeniden kurmayı deneyin
yandex arama uygulamasını yeniden kurmayı deneyinŞu arama tuşuna basınca çıkan searchterms nasıl iptal ediliyor?
onu kaldırmışlar ya benim de dikkatimi çektiAynı soru bende de var . Diğer sorun mağazada yandex arama uygulaması yok
şuan için tek çare sıfırlamak herhalde..Diyarın birinde yaşlı bir amca varmış bu yaşlı amca hac ibadetini yerine getirmek için para biriktiriyormuş . Yıllarca uğraşmış çalışmış didinmiş emek vermiş . Nihayet parayı biriktirmiş . Yaşlı amca parayı biriktirdiği halde hacca gitmemiş . Eşi dostu sormuş neden gitmiyorsun yıllarca didindin para biriktirdin hani çok istiyordun? . Yaşlı amca bunun üzerine: "Hacca gittikten sonra yapacak bi şeyim kalmayacak " demiş
Şimdi bu win10 final gelirse tek takip ettiğim forum ,başlık bitecek . Şurada ki muhabbet bitecek her yapıda yeni özellik var mı heyecanı bitecek ....

Facebook güncellendi.

Vodafone çalışıyorVodafone Avustralya testleri bitirdi. Yayınlamayı bekliyor.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

@BLasTeaR Mağaza değişikliği istiyor be
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

☺ görmemişim, güncellemeyle new stories gelmiş yeni gönderi numarası yerine bir de en önemlisi senkronizasyon yapmıyordu kişileri o düzelmiş.