Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
yeni yapı bende yüklenmedi. güncelleme iniyor yüklemeye hazırlanıyor aşamasında eksik dosya var tarzı hata veriyor yeniden başlatıyor güncellemeyi. belkide 10 defa denedim slow kanalına geçip tekrar denedim ama hala aynı. bu cuma 8.1 e geçip tekrar slow dan yeni yapıyı yüklicem artık :/
Superonline ise sağlayıcın o sorunu verir. Başka bi wifi den dene.
Hayret ikisi de bende görünmüyor.
Ben sabah güncelledim. Şimdi ise cihazı sıfırlayıp geldim. Yeni doğmuş bebek gibi tertemiz telefon. Akşama doldururum telefonu :ehe

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
bu Superonline'da ne gibi sıkıntılar çıkıyor ki? ne yani superonline olan wifilerden güncelleme yapılamıyor mu?

Superonline'da bazen indirme ve güncelleştirmelerde sorunlar oluyor.
Başka bir wifiden deneyin.

skynet

Üye
bu Superonline'da ne gibi sıkıntılar çıkıyor ki? ne yani superonline olan wifilerden güncelleme yapılamıyor mu?
Aynen superonline sıkıntılı karma değer hatası,güncelleme inmeme hatası ne arasan var :) Geçen denimi bir türlü indiremedim gidip komşunun ttnet internetinden bağlanıp indirdim

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Superonline'da bazen indirme ve güncelleştirmelerde sorunlar oluyor.
Başka bir wifiden deneyin.

Aynen superonline sıkıntılı karma değer hatası,güncelleme inmeme hatası ne arasan var :) Geçen denimi bir türlü indiremedim gidip komşunun ttnet internetinden bağlanıp indirdim

vay arkadaş benim evde internet yok, çevremdekiler de superonline'a geçti, demek güncelleme gelse kalcam ben ortada :D

skynet

Üye
vay arkadaş benim evde internet yok, çevremdekiler de superonline'a geçti, demek güncelleme gelse kalcam ben ortada :D
Denemedim ama uygulamasını telefona kurarak sıkıntı çözülüyormuş

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Denemedim ama uygulamasını telefona kurarak sıkıntı çözülüyormuş

O zaman da net ne kadar hızlı olursa olsun senin download hızın 2Mbit/sn oluyor.İstersen fiber kullan

dücane

dücane

Üye
yanlis mesaj...

atakanakata

atakanakata

Üye
akşam hotspot ile denicem sonucu yazarım

YkPkY

YkPkY

Üye
50 kere denetledim,resetledim,insiderden çıktım geri girdim.güncellemeyi bulmuyor.ne ayak anlamadım.ilk defa oldu böyle

Esendağlı

Esendağlı

Üye
50 kere denetledim,resetledim,insiderden çıktım geri girdim.güncellemeyi bulmuyor.ne ayak anlamadım.ilk defa oldu böyle
Eğer fast ta isen slowu seç bulacaktır güncellemeyi.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Gerçekten enteresan bir sorun. Sıfırla diyeceğim espirisi yok. İnsider slow ,prewiev denemişsin bulamamış. En iyisi mi 8.1 e dönüp oradan gelmek gibi görünüyor

YkPkY

YkPkY

Üye
Gerçekten enteresan bir sorun. Sıfırla diyeceğim espirisi yok. İnsider slow ,prewiev denemişsin bulamamış. En iyisi mi 8.1 e dönüp oradan gelmek gibi görünüyor
previevi denemek istemiyorum çünkü son vermesini istemiyorum.o hariç hepsini denedim.şimdi kaldırdım yeniden yüklüyorum bakalım ne olacak
oda olmadı

Üst Alt