Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
@Sensation tada @bulutsuzgece paylaşmıştı illegal yolla nasıl yüklüyorduk bulamadım denicem 930 da.

serinaga

serinaga

Üye
1520'nin çöp olması için daha çok var. Eski cihazlar resmi güncellemeyi aldıktan sonra Redstone yapılarını alabilecek. Zaten Redstone yapıları şu an önemli yenilik getirmiyor.

Şaka bir yana, bu hafta 2 defa elimden düştü, eyvah gitti ekran derken, ucundan dönüyorum, bir de güncelleme gelmeyince :)

• Beğen
Tepkiler: Sensation
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Aybars1979

Aybars1979

Üye
sonu 20 ile biten cihazlar için win 10 yolun sonu olacak gibi görünüyor. çıkıp artık destek vermeyi kesecekleri cihazları yavaş yavaş söyleseler bence daha iyi olacak. 2 yıl güncelleme vereceğiz dedikleri süreyi deneme sürümü vermekle doldurdular. Benim burada üzüldüğüm nokta (ben hep en ucuz cihazları aldım) üst seviye lumia cihazlara tonla para döküp ellerindeki cihazların nasıl çöp olduğunu görmeleri oldu.:bye:

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Project Astoria resmi olarak iptal edildi. Project Islandwood ile devam edilecek.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: afwerker
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
  • Beğen
Tepkiler: enessrsy ve sahte_suhte
.BlueTR

.BlueTR

Üye
Microsoft dese ki Windows Mobile iptal diye daha rahat olurum en azından yapı gelcek güncelleme gelcek diye bekleme olayı olmaz.
Şu 630 içinde bi fw verirler umarım gps yaklaşık 2km diyor oha yani. Az önce şarjım %8ken edge telefonu resetledi telefon açıldı %36 şarjla.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Project Astoria resmi olarak iptal edildi. Project Islandwood ile devam edilecek.
karıştırdım şimdi astore ios versiyon olan değil miydi şimdi o iptal edilip tekrar android olanamı geçildi yoksa android komplemi iptal edildi, o kadar çok haber yapılıyor ki kafalar iyice karıştı

afwerker

afwerker

Üye
karıştırdım şimdi astore ios versiyon olan değil miydi şimdi o iptal edilip tekrar android olanamı geçildi yoksa android komplemi iptal edildi, o kadar çok haber yapılıyor ki kafalar iyice karıştı
Android komple iptal edildi ve iosa geçildi (ıslandwooda) Bence böylesi daha mantıklı en iyi uygulamalar androidden ziyade iosa yazılıyor

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Microsoft Kişiler(10.0.10501 > 10.0.10550) güncellendi.

flutewoddy

flutewoddy

Üye
Ne zamandır sabrımı test etmiyordum geçeyim bakayım ne kadar tahammül edebileceğim. :D

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll, ArMaGeDdOn_87 ve alasulumurat
System X

System X

Üye
bugün windows phone veya windows 10 mobile için hiç bir sebep yok arkadaşlar...gerçekten hiç bir sebep yok...
bunlar daha temel özellikleri getirecekler de sistemi adam edeceklerde... yeni özellikler gelecekte android ios yerinde sayacakta o zaman bir anlamı olur...
adamlar zaten herşeyin en iyisini diğer platformlara verdiler klavyesine kadar...

bir gün gelecek windows 10 da iptal edilecek...

symbianbelle

symbianbelle

Üye
Facebook beta güncelleme aldı. Haber kaynağı sorunu sonunda düzelmiş artık olması gerektiği gibi...

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye

Üst Alt