Duyuru - Windows 10 Mobile IP Yayımlandı (20. Yapı-10.0.14267.1004)[24/02/2016]@Sensation tada @bulutsuzgece paylaşmıştı illegal yolla nasıl yüklüyorduk bulamadım denicem 930 da.
Yüklemedim, yüklemenizi de önermiyorum.@Sensation tada @bulutsuzgece paylaşmıştı illegal yolla nasıl yüklüyorduk bulamadım denicem 930 da.
lumia 930'da farklı bir performans verebilir. Hoş bir değişiklik de yok yaYüklemedim, yüklemenizi de önermiyorum.
1520'nin çöp olması için daha çok var. Eski cihazlar resmi güncellemeyi aldıktan sonra Redstone yapılarını alabilecek. Zaten Redstone yapıları şu an önemli yenilik getirmiyor.

Nedir abi tam olarak?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Nedir abi tam olarak?
Lumia 950 ve Lumia 950 XL için seçili bölgelerde yeni bir firmware güncellemesi yayınlandı.
Güncelleme ile gelen değişiklikler:
Güncellemenin ayrıca LG LLancet ve Lumia 830 için de Amerika Birleşik Devletleri'nde yayınladığı belirtiliyor.
- kararlılık düzeltmeleri
- GPS güvenilirlik geliştirmeler
- Çağrı ses kalitesi için geliştirmeler
sonu 20 ile biten cihazlar için win 10 yolun sonu olacak gibi görünüyor. çıkıp artık destek vermeyi kesecekleri cihazları yavaş yavaş söyleseler bence daha iyi olacak. 2 yıl güncelleme vereceğiz dedikleri süreyi deneme sürümü vermekle doldurdular. Benim burada üzüldüğüm nokta (ben hep en ucuz cihazları aldım) üst seviye lumia cihazlara tonla para döküp ellerindeki cihazların nasıl çöp olduğunu görmeleri oldu.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Windows 10 Mobile projesi iptal edilse de MS'de bizde kurtulsak artıkProject Astoria resmi olarak iptal edildi. Project Islandwood ile devam edilecek.

Bari bunu çok iyi halletseler.Project Astoria resmi olarak iptal edildi. Project Islandwood ile devam edilecek.
karıştırdım şimdi astore ios versiyon olan değil miydi şimdi o iptal edilip tekrar android olanamı geçildi yoksa android komplemi iptal edildi, o kadar çok haber yapılıyor ki kafalar iyice karıştıProject Astoria resmi olarak iptal edildi. Project Islandwood ile devam edilecek.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Android komple iptal edildi ve iosa geçildi (ıslandwooda) Bence böylesi daha mantıklı en iyi uygulamalar androidden ziyade iosa yazılıyorkarıştırdım şimdi astore ios versiyon olan değil miydi şimdi o iptal edilip tekrar android olanamı geçildi yoksa android komplemi iptal edildi, o kadar çok haber yapılıyor ki kafalar iyice karıştı
gif oynatma, yeni gelen beğenme seçenekleri gibi diğer özelliklerde gelse güzel olurduFacebook beta güncelleme aldı. Haber kaynağı sorunu sonunda düzelmiş artık olması gerektiği gibi...